Προς το περιεχόμενο

Βιντεοκάμερα SONY DCR-HC14E

sarisn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σκοπεύω να πάρω αυτήν την κάμερα http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=902&Nav_Section_Id=902&Catalog_Id=15&Product_Id=188092&Merchant_Id=1&sts_cid=3# και θα ήθελα να μάθω αν οι εξόδους που έχει είναι ιδανικές για την σύνδεση με αυτή τη κάρτα γραφικών που έχω http://www.asus.com/products/vga/v9570td/overview.htm ή αν πρέπει να πάρω καινούργια.

Επίσης αν έχει κάποιος κάποια καλύτερη πρόταση για το πια βιντεοκάμερα να πάρω ευχαρίστως να μου πει. Με ενδιαφέρει πολύ να συνδέεται με το PC.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Εχει αναφερθει δεκαδες φορες...

mini-dv videocamera ..σημαινει εισοδο/εξοδο firewire...Αρα το τι καρτα γραφικων εχεις δεν παιζει ρολο...

Αν εχεις firewire στο pc σου καλως...αν οχι με μια pci καρτα ..των 30€ κανεις μια χαρα τη δουλεια σου :D

Δημοσ.

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά η βιντεοκάμερα έχει έξοδο firewire και στην ουσία εγώ χρειάζομαι είσοδο firewire για να μπορώ να κρατάω backup?

Δημοσ.

mini-dv videocamera ..σημαινει εισοδο/εξοδο firewire

Tι απο το παραπανω δεν καταλαβες? :shock:

Ξαναλεω...για να αξιοποιησεις την mini-dv καμερα χρειαζεσαι μια firewire θυρα....

Τελος.

..η usb δεν εχει το απαραιτητο bandwith για να δωσει τα 13 giga για 1 ωρα video που απαιτει ο dv codec.

Kαι γιατι ειναι τα πραγματα συνθετα ?

Με τον p4 που εχεις ..99% η μητρικη σου εχει firewire

Κανε ενα search και θα λυθουν οι αποριες σου σχετικα με το mini-dv

Kαι θα παρακαλουσα να μην κανεις crossposting....

Τελικα κανεις δεν διαβαζει την υπογραφη μου ???

Δημοσ.

Κι' όμως δεν έχει firewire (ανήκω στο 1% όπως φαίνεται). Και το υφάκι σου δεν μ' αρέσει καθόλου. Το ότι δεν ήξερα πως να χρησιμοποιήσω το search δεν σου λέει τίποτα προφανώς. Λες και ήξερα και έτσι από σπάσιμο ρωτάω τα ίδια πράγματα.

Σε παρακαλώ δηλαδή... Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει ιδιαίτερα από έναν moderator.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...