npapak Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Εχω μια ψυφιακη βιντεοκαμερα JVC GR-DVX400EG και προσπαθω να περασω στο PC μου το βιντεο που τραβηξα το καλοκαιρι αλλα οταν κανω το video capture δεν εχει ηχο.Να πω και την αληθεια πρωτη φορα το προσπαθω, και γι' αυτο συμβουλευτικα το doom9.Εκει ειδα δυο προγραμματακια για video capture οτ DVIO και το WinDV.Το WinDV δεν μπορεσα να το δουλεψω και ετσι δοκιμασα το αλλο.Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι να κανω? Ευχαριστω και sorry για την πολυλογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 παμε ξανα απο την αρχη Υποθετω πως "capture" εκανες μεσω firewire.... To πιο ευκολο προγραμμα για αυτην τη δουλεια και δερεαν ειναι το movie maker 2 που εχουν ενσωματωμενα τα xp .... Επειδη το θεμα εχει ξανασυζητηθει πολλες φορες....κανε ενα search με τη λεξη mini-dv και αν δε καλυψουν...εδω ειμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npapak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Εψαξα αλλα δεν με βοηθησαν αυτα που βρηκα.Δοκιμασα και αυτου που μου ειπες αλλα τωρα το Video εχει πολυ χαλια ποιοτητα.Μηπως κανενα αλλο προγραμματακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.