dim_b Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Αν είδες είπα ότι το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!Οι γονείς μου δεν ήταν ούτε επιστήμονες ούτε διατροφολόγοι αλλά τα στάνταρ τα ήξεραν ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ!Δηλαδή ότι τα έξω δεν είναι ότι καλύτερο!Εγώ,εσύ,οι γονείς μας,οι συγγενείς μας ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΙ άλλοι που μέχρι τώρα δεν είχαν δει την ταινία δεν τα ήξεραν αυτά;;;;Την ταινία περίμεναν;;;Που τα άκουσαν δηλαδή;;;;Θα μας τρελάνεις μου φαίνεται! Ο κάθε άσχετος ξέρει ότι τα όπλα σκοτώνουν και είναι ηλίθιο να πωλούνται στα super markets, παρ'όλα αυτά το Bowling for Columbine είναι ένα πολύ καλό ντοκυμαντέρ και έχει να μας πει πολύ περισσότερα απ'αυτό. Δεν ξέρω τι έχει να πει το Super Size Me γιατί δεν το έχω δει ακόμα, αλλά ρε γαμώτο αν δεν το έχετε δει μη βιάζεστε να το κρίνετε.
epote Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 runner1 οπως προειπα πασχεις απο το συνδρομο του ελληναρα, δυστοιχος το 99% των περιπτωσεων ειναι ανιατες.... Αν είδες είπα ότι το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!Οι γονείς μου δεν ήταν ούτε επιστήμονες ούτε διατροφολόγοι αλλά τα στάνταρ τα ήξεραν ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ!Δηλαδή ότι τα έξω δεν είναι ότι καλύτερο!Εγώ,εσύ,οι γονείς μας,οι συγγενείς μας ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΙ άλλοι που μέχρι τώρα δεν είχαν δει την ταινία δεν τα ήξεραν αυτά;;;;Την ταινία περίμεναν;;;Που τα άκουσαν δηλαδή;;;;Θα μας τρελάνεις μου φαίνεται! κατα πως φαινεται δεν τα ξερουν η δεν τα εφαρμωζουν αρκετα καλα....αν τα ηξεραν δεν θα ΜΑΣΤΙΖΕ η παιδικη (και ενηληκη) παχυσαρκια στην ελλαδα, η μηπος δεν μαστιζει? Για καποιο λογο αρνησαι το προφανες, το οτι ΕΣΥ ασχολεισαι με τη διατροφη δεν σημαινει οτι και οι αλλοι, τραβα ρωτα τον οποιοδηποτε τυχαιο ανθρωπο τι ειναι μια θερμιδα να δεις τι θα σου απαντησει. Αντε ρωτα τους "θελω να χασω 5 κιλα, τι να κανω?" και θα δεις τι θα σου πουν, τις κλασικες ανοησιες "κοψε το βραδυνο, τρωγε πρωι μεσιμερι βραδυ" και αυτο αν δεν πεσεις στα γνωστα "πηγα στα πρινου και εχασα 500 κιλα" η "ξερω ενα καλο διαιτολογο σου δινει κατι χαπια που δεν πινας", "δεν μπορω να αδυνατησω, εχω χαμηλο μεταβολισμο" "θελω να διωξω το λυπος στη κοιλια η κρεμα αυτη κανει" "δεν ειμαι παχυς βαρυκοκαλος ειμαι" ποσες φορες τα εχεις ακουσει αυτα? Αν καμια τοτε πολυ απλα δεν ασχολησε οσο νομιζεις.... Μην μας το παίζεις γνώστης!!!Η γυμναστική και η διατροφή και τα παρεμφερή είναι κάτι που τα ξέρω πολύ καλά γιατι ασχολούμαι με αυτά ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ από τα 7 μου(με την γυμναστική εννοείται από τέτοια ηλικία και αργότερα και με διατροφή και άλλα παρόμοια) και ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ!Σύνολο 14 ΧΡΟΝΙΑ προσωπικής εμπειρίας,ψαξίματος,διαβάσματος και λόγω σχολής κ.α.!Άρα για αυτό μην μου λες βλακείες! ετσι για να τεσταρουμε τις γνωσεις σου, μετα απο προπονηση τι θα ετρωγες?
Guerriero4 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 koitaw to topic tis teleutaies meres, kai ap'oti blepw ginetai panikos!! Gia na dw loipon ti theli na mas pei i tainia, noikiasa to dvd simera. Den eixa skopo na to dw, giati ta psilobariemai ta ntokumanter alla ap'osa diabazw edw, prepei na'xei kapoio endiaferon.( exei 7.7/10 sto imdb) aurio tha to dw kai tha sas pw gnomi.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Χαμός χαμός χαμός γίνεται στο topic. Και εγώ την είδα την ταινία. Επειδή είμαι παχύσαρκος κ θέλω να ασχοληθώ με τη διατροφή μου, όχι όμως με τις μεθόδους που ανέφερε ο epote που είναι βέβαια λανθασμένες (κ ως τέτοιες τις ανέφερε), είδα την ταινία, κυρίως για να με πείσει για το πόσο κακό κάνει τελικά το να τρως junk food. Γιατί, ναι. Όλοι το ξέρουμε ότι είναι κακό, επίσης κακό είναι κ το τσιγάρο κ μπλαμπλαμπλα. Αλλά το θέμα είναι να ισορροπήσεις τις επιλογές σου. Δηλαδή, το τσιγάρο θα σε σκοτώσει; Θα σου δώσει καρκίνο; Τι; Πρέπει να ξέρεις πόσο κακό μπορεί να σου κάνει, ώστε να μπορείς να επιλέξεις αν θα το κάνεις ή όχι. Το γενικό που ξέρουμε όλοι "κάνει κακό" δε λέει τίποτα. Προσωπικά, η ταινία με έπεισε για το πόσο κακό μπορεί να μου κάνει το junk food (κ όχι μόνο τα McDonalds που ούτως ή άλλως δεν έχω πατήσει ποτέ το πόδι μου, παρά μόνο για τις τουαλέτες τους ;-) ), αν κ η αλήθεια είναι ότι δεν τη βρήκα τόσο διασκεδαστική. Όχι ότι βαρέθηκα κιόλας, αλλά οι ταινίες του Moore με κράτησαν πολύ περισσότερο (ίσως επειδή είχαν πιο πολύ χιούμορ). Να σας πω ένα παράδειγμα για το τι εννοώ: Όταν είμαστε μικρά, μας λένε ότι δεν πρέπει να κολυμπάμε στη θάλασσα με γεμάτο το στομάχι. Αυτό οι πιο πολλοί άνθρωποι το δέχονται ως έχει, χωρίς να έχουν υπ'όψη τους τι μπορεί να πάθουν τελικά. Το αποτέλεσμα: Πολλοί όταν μεγαλώνουν, κάνουν μπάνιο με γεμάτο στομάχι γιατί σκέφτονται "Ε και τι θα πάθω; Κράμπα; Ε θα βγω έξω. Δεν είναι κ τόσο τραγικό. Θα κουραστώ; Θα είμαι στα ρηχά, δεν θα πάθω τίποτα". Και εγώ τα σκεφτόμουν αυτά. Αργότερα, έμαθα ότι το πρόβλημα είναι η θερμοκρασία του σώματος κ το ότι το σώμα δεν έχει αρκετούς "πόρους" (για να μιλήσω κομπιουτερίστικα) για να ανταπεξέλθει αφου ασχολείται με την πέψη, κ μπορείς να πάθεις καρδιά, κ να πας όπως είσαι στο νοσοκομείο. Τι στα ρηχά να είσαι, τι στα βαθιά, την έχεις πατήσει. Νομίζω ότι αν το ήξεραν αυτό αυτοί που κολυμπάν με γεμάτο στομάχι δεν θα το έκαναν. Επίσης η εξήγηση του γιατί δεν πρέπει να κοιτάμε τον ήλιο όταν έχει έκλειψη δεν έχει εξηγηθεί επαρκώς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με συνέπεια πολλοί να λένε "Έλα μωρε, τι διαφορά έχει; Όπως ήταν ο ήλιος, έτσι είναι κ τώρα. Τι σχέση έχει που μπήκε το φεγγάρι μπροστά", ενώ φυσικά κ εκεί ο κίνδυνος είναι τεράστιος. Άρα λοιπόν, το ότι κινδυνεύεις από κάτι είναι ένα πράγμα. Αλλά το να ξέρεις πόσο κινδυνεύεις είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ακολουθεί μικρό spoiler (δεν νομίζω να πειράζει να το διαβάσει κάποιος που δεν έχει δει την ταινία): Και το πόσο κινδυνεύει κάποιος από τα McDonalds δεν το ήξεραν ούτε οι γιατροί που πήγε αυτός που έκανε το πείραμα για να τον παρακολουθούν. Στην αρχή του έλεγαν ότι το χειρότερο που μπορεί να πάθει είναι να αυξηθεί η χοληστερίνη του κ στις 20 μέρες του έλεγαν σταμάτα το πείραμα, θα πάθεις πολύ γερή ζημιά. Προσωπικά, συμφωνώ με τον epote, αν κ είναι λίγο επιθετικός. Τι χαλιέσαι ρε φίλε; Ελληνάρες, τι να πεις... Όλα πια τα ξέρουμε κ κανείς δεν μπορεί να μας μάθει τίποτα. Έχουμε τη μυστική συνταγή για τα πάντα. Όπως είπε κ ένας κάποιος (που δε με απασχολεί καθόλου ποιός ήτανε, αλλά ήταν κάποιος που μάλλον έχετε σε εκτίμηση): Η γνώση, όταν την κοιτάς από πάνω, μοιάζει με κύκλο, αλλά στην πραγματικότητα είναι σπείρα. Όποιος νομίζει ότι το μόνο που υπάρχει είναι αυτός ο κύκλος κ πει "Ξέρω!" έχει πάρει την εφαπτομένη, έχει βγει από τη σπείρα της γνώσης κ δεν μπορεί να μάθει ή να γνωρίζει τίποτα πια. Το θέμα είναι από που κοιτάς
runner1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Άρα έρχεσαι στα λόγια μου!!!!Τι κάθεσαι και μου λες τότε;;;Και εγώ τόση ώρα προσπαθώ να σου πω ότι η παιδεία φταίει για αυτό!Αν δεν βοηθήσουν και λίγο οι γονείς τότε ουτε η ταινία ούτε κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα και ειδικά η ταινία γιατί δεν πρόκειται να πάνε να την δουν μικρά παιδιά αλλά έφηβοι(το λιγότερο) και πάνω!!! Μην μιλάς για Ελληνάρες ΕΣΥ φίλε μου!!!Δεν πήγα να το παίξω πουθενά έξυπνος αλλά ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΙ ΕΤΣΙ!!!Δεν θα έλεγα ΤΙΠΟΤΑ πάνω στις γνώσεις μου αν δεν με προκαλούσες! Για το "ΤΕΣΤ ΓΝΩΣΕΩΝ" σου.....ούτε μια σωστή ερώτηση δεν μπορείς να κάνεις γιατί ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ παίζει και ΤΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ έχεις δουλέψει εκείνη την μέρα!Τα πιο συνηθισμένα είναι οι υδατάνθρακες!!!Αυτό το κεφάλαιο γενικώς είανι πολύ μεγάλο!Μπορώ να σου πω και ανάμεσα στην προπόνηση τι πρέπει να προσλαμβάνεις και πριν και κατά την διάρκεια της μέρας και 1002 πράγματα!Αλλά μου φαίνεται ότι το σύνδρομο του ΕΛΛΗΝΑΡΑ που επικαλείσαι για μένα το έχεις ΕΣΥ!Από ότι κατάλαβα και από τα λεγόμενά σου δεν ασχολείσαι καν επαγγελματικά ΄με αυτόν και παρόμοιους τομείς για αυτό δεν ξέρεις πολλές παραμέτρους που υπάρχουν και μου πετάς κάτι ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΕΝΙΚΟ!
runner1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Για σένα Manuel....δηλαδή εσύ μας προτείνεις να εμπιστευόμαστε για τα επιστημονικά μας αποτελέσματα και γνώσεις μια ταινία και ΟΧΙ αυτό που σπουδάζουμε(μέσω βιβλίων,καθηγητών,γιατρών,ερευνών κ.α.) ή ασχολούμαστε γενικώς επαγγελματικά και μη!Και μετά μιλάς και εσύ για ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!Χωρίς καν να καταλάβεις ότι ΤΟΣΗ ΩΡΑ προσπαθώ να σας πω ότι η ταινία είναι ΤΟΟΟΟΣΟ υπερβολική σε βαθμό που καταντάει μ@λ@κι@!!!!!Και γενικώς αντί να μιλάει γενικώς για τα Junk Food κάνει επίθεση στα McDonalds!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Καλά ρε runner, είσαι με τα καλά σου; Είπα εγώ σε κάποιον που ασχολείτε επιστημονικά με αυτά τα πράγματα να πάει στη ταινία (ντοκυμαντέρ) να μορφωθεί; Εννοείτε πως όχι. Αλλά δυστυχώς, ή μάλλον ευτυχώς γιατί αλλιώς θα ήταν γελοίο, δεν ασχολούνται όλοι εκτεταμένα με αυτά τα θέματα. Όσον αφορά το ότι η ταινία είναι υπερβολική, το ξέρουμε όλοι, ακόμα κ ο σκηνοθέτης κ το λέει βέβαια. Αλλά για μένα, αυτό που μου έμεινε από την ταινία, είναι ότι ούτε καν οι γιατροί που τον εξετάσαν, δεν μπόρεσαν να προβλέψουν το τι θα συμβεί με αυτό το πείραμα. Και αυτό λέει πολλά. Δηλαδή δεν ξέρουμε κ τόσα πολλά όσα νομίζουμε. Τώρα αν είσαι κ εσύ επιστήμονας, κ μου λες ότι εσύ είχες προβλέψει όλα αυτά που έπαθε ή ότι η ταινία είναι λέει ψέματα, τότε ευχαρίστως να σε ακούσω. Αλλά δεν μου φαίνεσαι κ πολύ σοβαρός άνθρωπος. Συγγνώμη κιόλας, αλλά δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά όταν η ειρωνία ξεχειλίζει από τα μπατζάκια σου. Α! Και το να με αποκαλέσεις Ελληνάρα επείδη είπα ότι η ταινία έχει μια άποψη κ αξίζει να συζητηθεί είτε διαφωνείς είτε όχι, με κάνει ακόμα πιο προσεκτικό σε αυτά που λες. Δεν είπα ποτέ ότι η ταινία είναι ευαγγέλιο, ούτε ότι λέει τις απόλυτες αλήθειες. Ένα πείραμα είναι, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του. Τέλος πάντων, ότι κ να γράψω δεν νομίζω πώς έχεις την ανοιχτομυαλιά να το σκεφτείς ή να σε προβληματίσει, οπότε απλά τσακωνόμαστε χωρίς λόγο. Πάντως αν έχεις να πεις τίποτα πιο επιστημονικό που να δείχνει την μ@λ@κί@ όπως γράφεις της ταινίας, πες το μου, μαζι κ τις πηγές σου γιατί δεν σε εμπιστεύομαι ότι είσαι αξιόπιστος. Και ούτε είμαι σίγουρος ότι έχεις δει την ταινία (αν κ αυτό δεν έχει σημασία)
runner1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 -Έτσι όπως τα λες και από την στιγμή που συμφωνείς και με τον epote είναι σαν να μου λες αυτό!!! -Ειρωνεύτηκα εγώ εεε;;;Για διάβασε τα posts του epote και το δικό σου και μετά έλα πες μου ποιος άρχισε τις ειρωνείες!!!!Άρα λοιπόν μην μου ρίχνεις εμένα το μπαλάκι! -Λογικό είναι να μην το προβλέψει κάποιος αυτό ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ από την στιγμή που δεν έχει γίνει τέτοιο "πείραμα"!!!Αλλά επειδή ντε και καλά έπαθε αυτά αυτός μπορούν να σου πουν οι γιατροί ότι ακόμα και 1 γεύμα να τρως την εβδομάδα δεν χάλασε και ο κόσμος!!!Μην τρελαθούμε τελείως τώρα!!! -Δεν σε είπα Ελληνάρα για αυτό αλλά για το ότι κρίνεις τους άλλους χωρίς να ξέρεις!!!Και γενικώς χωρίς επιχειρήματα αλλά και για τους λόγους που λες ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ που και καλά εγώ είμαι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ με την έννοια που το θέτεις!!!!Αν δεν το κατάλαβες.........τι να σου πω! -Τα πειράματα δεν γίνονται όπως τα έκανε ο συγκεκριμένος "κύριος"!!Για να γίνει ένα πείραμα χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις και όχι ένας σκηνοθέτης και ο κάθε άσχετος! -Μου αρέσει που μιλάς για ανοιχτό μυαλό...!!!! -Μ@λ@κι@ αποκάλεσα την υπερβολή σε βαθμό εξωπραγματικό κάτι που το ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ!!!Όχι σε αυτά που αναφέρεσαι!Η φάση-αντίφαση σε όλο της το μεγαλείο! -ΠΟΤΕ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ;;;;;;;Από αυτό και μόνο μου δείχνεις ότι διαβάζεις τα posts πολυ βιαστικά και τα παρερμηνεύεις όπως θες!Έχω διαβάσει για αυτή.έχω ακούσει πολλά για αυτή αλλά ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΑΖΩ κάποια πράγματα που είτε δεις είτε όχι την ταινία είναι δεδομένα! -Μετά από όλα αυτά περιμένεις να σε πάρω εγώ στα σοβαρά;;;;;Καλά εντάξει!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Αχ θέε μου. Λοιπόν: -Ασχολίαστο το συμπέρασμα σου -Όταν έκανα post δεν σε ανέφερα καθόλου γιατί δεν είχα καν διαβάσει τι είχες γράψει. Απλά είχα διαβάσει διάφορες απαντήσεις σε αυτά που έγραψε ο epote (μάλλον κ κάποιες δικές σου). Δεν έκατσα να μελετήσω τι είπε ο καθένας. Κ ούτε με ενδιαφέρει. Έγραψα μια γενική άποψη για μια επίθεση που ένοιωσα ότι δέχτηκε. Κ σίγουρα δε λέω ότι έχει δίκιο σε όλα όσα λέει. Γι'αυτό κ έγραψα ότι είναι λίγο επιθετικός (εννοώντας τις ειρωνίες κ από μέρους του). Εσύ γιατί αρπάχτηκες, δεν κατάλαβα καθόλου. Το αν σε ειρωνεύτηκε ο epote, δεν με ενδιαφέρει καθόλου εμένα. Εγώ έγραψα ότι συμφωνώ, σε χοντρές γραμμές φυσικά, μαζί του, κ εσύ μου απάντησες ειρωνικά. Συμπέρασμα: Εσύ ξεκίνησες. -Whatever. Ο καθένας τα συμπεράσματα του. Τα είπαμε, γιατί να τα ξαναλέμε; Αν θες να τα ξαναπούμε: Δεν σου είπε κανένας να κάνεις την ταινία ευαγγέλιο σου. Μια ταινία είναι. Δεν είναι ιατρική εγκυκλοπαίδεια. Απλά λέω ότι είναι ωραία ταινία κ ανοίγει συζητήσεις. -Ποιόν έκρινα εγώ στο πρώτο post μου; Έγραψα εντελώς γενικά πράγματα. Αλλά όπως φαίνεται, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Τα επιχειρήματα μου τα είπα. Αν δεν τα κατάλαβες ξαναδιάβασε τα. -Και πάλι whatever. Ο καθένας έχει τις απόψεις του για το πώς γίνονται τα πειράματα. Ο άνθρωπος έκανε κ μια έρευνα πάντως. Δεν ξύπνησε μια μέρα κ το έκανε στο τελείως άσχετο. Και φυσικά ήταν σε συνεχή επαφή με ένα κάρο γιατρούς. Τέλος πάντων, απόψεις... -Από που κατάλαβες ότι είμαι κλειστόμυαλος;!; -Δεν παραδέχτηκα ότι είναι μ@λ@κι@, αλλά υπερβολή. Στην υπερβολή βασίζονται όλες οι ιατρικές επιστήμες για να βγάλουν συμπεράσματα για τις απλές περιπτώσεις. Τώρα αν εσύ αυτό το λες μ@λ@κι@, ε τι να σε κάνουμε; Κάτσε κ λέγε ότι θες. Αλλά μετά μην παρεξηγήσε που σε λέω Ελληνάρα. -Γιατί εγώ πότε έγραψα ότι λες ψέματα ότι την είδες; Ή μήπως έγραψα ότι διάβασα τα posts σου; Όπως είπα κ πριν, όταν έγραψα το πρώτο post, δεν σε ανέφερα καθόλου κ ούτε σε είχα υπ'οψη μου. -Ε, μη σώσεις. Αφού άλλα γράφω εγώ κ άλλα καταλαβαίνεις, είναι εύκολο να μη με πάρεις στα σοβαρά. Απάντησα σε όλα, ένα προς ένα. Α!!!!! Το να βάζεις 5-6 θαυμαστικά στο τέλος της πρότασης, δεν σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο. Το γεγονός ότι εντυπωσιάζεσαι με τα απλά επιχειρήματα μου τόόόόσο πολύ, δείχνει ακριβώς τη φύση σου. Δεν μπορείς να κουβεντιάσεις. Γιατί μου βάζεις 5 θαυμαστικά σε κάθε πρόταση λες κ σου λέω τα πιο περίεργα πράγματα; Σιγά πια. Δεν είπα κ τίποτα εξωφρενικό. Αλλά είπαμε...
epote Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Για το "ΤΕΣΤ ΓΝΩΣΕΩΝ" σου.....ούτε μια σωστή ερώτηση δεν μπορείς να κάνεις γιατί ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ παίζει και ΤΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ έχεις δουλέψει εκείνη την μέρα! η ερωτηση ηταν ολοσωστη, οπως βεβαιος ολοσοστη (δυστοιχος για μενα) ηταν και η απαντηση σου (το οτι εξαρταται απο το ειδος της προπονησης, btw υπαρχει ενα πολυ ενδιαφερον topic εδω http://www.offtopic.gr/viewtopic.php?t=334&start=465 πολυ θα ηθελα να συνεχισουμε την κουβεντα εκει. Με τι αθλημα ασχολησαι? αντοχες?) -Ειρωνεύτηκα εγώ εεε;;;Για διάβασε τα posts του epote και το δικό σου και μετά έλα πες μου ποιος άρχισε τις ειρωνείες!!!!Άρα λοιπόν μην μου ρίχνεις εμένα το μπαλάκι! δεν σε ειρωνευτικα, σε εβρισα Χωρίς καν να καταλάβεις ότι ΤΟΣΗ ΩΡΑ προσπαθώ να σας πω ότι η ταινία είναι ΤΟΟΟΟΣΟ υπερβολική σε βαθμό που καταντάει μ@λ@κι@ και ακολουθει το ΠΟΤΕ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ;;;;;;;Από αυτό και μόνο μου δείχνεις ότι διαβάζεις τα posts πολυ βιαστικά και τα παρερμηνεύεις όπως θες!Έχω διαβάσει για αυτή.έχω ακούσει πολλά για αυτή αλλά ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΑΖΩ κάποια πράγματα που είτε δεις είτε όχι την ταινία είναι δεδομένα! δεν εχεις δει την ταινια, yet βγαζεις συμπερασματα βασιζομενος σε θεσεις αλλων *υποθετοντας* οτι ειναι δεδομενα. Thats just bad science mate. προταση: δες την ταινια, (σου δινω εγω τα λεφτα) και συνεχιζουμε την κουβεντα μετα. Σου ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ οτι θα αλαξεις γνωμη. Το λεω αυτο γιατι ημουν ΑΚΡΙΒΟΣ στην ιδια θεση με εσενα πριν την δω. Η ταινια δεν κακολογει τα macdonalds γιατι μας λενε ψεματα η μας μπουκωνουν σκατα με το ζωρι. Τα κατηγορουν ως εταιρια που εχει μονο και αποκλειστικο στοχο τονα βγαλει λεφτα χρησημοποιοντας θεμιτα και αθεμιτα μεσα. Κατα συνεπεια δινει πολιτικες και κοινωνιολογικες πληροφοριες που ΔΕΝ ξερεις (και φυσικα ουτε εγω ηξερα) αλλα ακομα και να τις ξερεις μια υπενθημηση δεν κανει κακο. Σε καμια περιπτοση δεν προσπαθει να "μαθει" τα παιδια να τρωνε, μια κλοτσια στα πισινα των γονιων τους δινει. Αλλωστε πρεπει να ακουσεις την κατακλειδα της ταινιας, η οποια σε δυο φρασεις συνωψιζει ακριβος τη θεση σου
runner1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Manuel: -Για την ειρωνεία....κι εγώ που θες να ξέρω σε τι απάντησες και τι διάβασες ακριβώς;Μάντης είμαι;Από την στιγμή που συμφώνησες μαζί του έστω και γενικά(επιμένω ότι δεν διευκρίνησες ακριβώς ΣΕ ΤΙ συμφωνείς μαζί του) σημαίνει ότι συμφωνείς στην ειρωνία του προς το πρόσωπό μου!!Να σου υπμεθυμίσω και πώς με ειρωνεύτηκες: "Προσωπικά, συμφωνώ με τον epote, αν κ είναι λίγο επιθετικός. Τι χαλιέσαι ρε φίλε; Ελληνάρες, τι να πεις... Όλα πια τα ξέρουμε κ κανείς δεν μπορεί να μας μάθει τίποτα. Έχουμε τη μυστική συνταγή για τα πάντα." -Δεν με έκρινες εεε;Διάβασε το πιο πάνω γιατί στο ίδιο αναφερόμαστε! -Στο τέλος είσαι ικανός να μου πεις την ταινία=επιστήμη γιατί βασίζεται στην υπερβολή! -"Και ούτε είμαι σίγουρος ότι έχεις δει την ταινία" Αυτό έγραψες και είναι σαν να μου λες ότι εγώ είπα ότι την είδα!Είπα που βασίζομαι στο προηγούμενο post μου. -Εντυπωσιάστηκα από τις απαντήσεις σου;;;;Τι λες τώρα ρε φίλε;Από την στιγμή που με ειρωνεύεσαι περίμενες να σου μιλήσω σαν να μην έχει γίνει τίποτα;;Τα θαυμαστικά σε πείραξαν;Αλλά όταν δεν έχεις τι και πώς να το αντικρούσεις..........αναφέρεσαι σε σημεία στίξης! -Κάτι τελευταίο..........ΠΑΝΤΑ όταν πας να απαντήσεις σε κάποιον και ειδικά με τέτοιο τρόπο θα διαβάζεις ότι έχει γράψει και όχι ότι θες επιλεκτικά ή βιαστικά!ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα μπορείς να δεις τι εννοεί ο άλλος και δεν θα πιάνεσαι από μία φράση! epote: -Αν θες μπορούμε να συνεχίζουμε εκεί τα διάφορα ερωτήματα/απορίες.Δεν έχω πρόβλημα!Απλώς παιδιά δεν έχω τόσο χρόνο να τα αναλύω(σε τέτοια θέματα προσπαθώ να είμαι τελειομανής,και να αναφέρομαι στην κάθε λεπτομέρεια για να καταλάβει ο άλλος),και αυτό θέλει αρκετό χρόνο!Όποτε μπορώ πάντως ευχαρίστως!Έπαιζα μπάσκετ 8 χρόνια και τα τελευταία 6 κάνω στίβο από τα οποία στα 3 ασχολιόμουν με αντοχή και τα τελευταία 3 είμαι 400μ.!Και ταυτόχρονα τελειώνω και Γυμναστική Ακαδημία με 2 ειδικότητες που έχουν σχέση με αυτά τα θέματα.Για αυτό ότι ο συνδυασμός εμπειρίας-γνώσεων είναι ότι καλύτερο για τον οποιονδήποτε σε οποιοδήποτε επάγγελμα! -Άρα με το τελευταίο που έγραψες(για τους γονείς) συμφωνείς όσον αφορά την ΠΑΙΔΕΙΑ!Αυτό προσπαθώ να πω σε όλα τα posts μου!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Καλα, μιλάμε καταντάς αστείος. Το είπα 100 φορές: ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Απλά έγραψα την άποψη μου. Το ότι θίχτηκες γιατί υπέθεσες 50 μπαρούφες δεν με αφορά. Ρε μπελά που βρήκαμε. Τι μου γράφεις ότι δεν ξέρω πώς να σε αντικρούσω; Κάναμε καμμιά κουβέντα μαζί; Πάμε ένα ένα Manuel:-Για την ειρωνεία....κι εγώ που θες να ξέρω σε τι απάντησες και τι διάβασες ακριβώς;Μάντης είμαι;Από την στιγμή που συμφώνησες μαζί του έστω και γενικά(επιμένω ότι δεν διευκρίνησες ακριβώς ΣΕ ΤΙ συμφωνείς μαζί του) σημαίνει ότι συμφωνείς στην ειρωνία του προς το πρόσωπό μου!!Να σου υπμεθυμίσω και πώς με ειρωνεύτηκες: "Προσωπικά' date=' συμφωνώ με τον epote, αν κ είναι λίγο επιθετικός. Τι χαλιέσαι ρε φίλε; Ελληνάρες, τι να πεις... Όλα πια τα ξέρουμε κ κανείς δεν μπορεί να μας μάθει τίποτα. Έχουμε τη μυστική συνταγή για τα πάντα."[/quote'] Ευχαριστώ που μου υπενθυμίζεις πώς σε ειρωνεύτικα, αλλά δεν αναφερόμουν σε σένα. Έγραφα γενικά. -Δεν με έκρινες εεε;Διάβασε το πιο πάνω γιατί στο ίδιο αναφερόμαστε! Εεε;!; -Στο τέλος είσαι ικανός να μου πεις την ταινία=επιστήμη γιατί βασίζεται στην υπερβολή! Αν γίνεται, μη βγάζεις συνέχεια 70 συμπεράσματα από μια κουβέντα που λέω. Λέω ένα πράγμα, κ εννοώ αυτό ακριβώς που λέω. Το να μου λες τι συμπέρασμα θα έπρεπε να βγάλω από αυτό που είπα είναι σαχλαμάρα. Εγώ αν θες μπορώ να σου πω τι συμπέρασμα βγάζω από τις σκέψεις που κάνω, αλλά μέσα σε πλαίσια συζήτησης. Αυτό που κάνουμε τώρα δεν είναι συζήτηση. -"Και ούτε είμαι σίγουρος ότι έχεις δει την ταινία" Αυτό έγραψες και είναι σαν να μου λες ότι εγώ είπα ότι την είδα!Είπα που βασίζομαι στο προηγούμενο post μου. Δεν με ενδιαφέρει τι υποθέτεις. -Εντυπωσιάστηκα από τις απαντήσεις σου;;;;Τι λες τώρα ρε φίλε;Από την στιγμή που με ειρωνεύεσαι περίμενες να σου μιλήσω σαν να μην έχει γίνει τίποτα;;Τα θαυμαστικά σε πείραξαν;Αλλά όταν δεν έχεις τι και πώς να το αντικρούσεις..........αναφέρεσαι σε σημεία στίξης! α) Δεν σε ειρωνεύτηκα. Το υπέθεσες. β) Δεν έχω κάτι να σε αντικρούσω. Δεν έχεις πει τίποτα ιδιαίτερο που να στέκει. Όσον αφορά τις απόψεις σου για την ταινία, είπα την άποψη μου, είπες τη δικιά σου (χωρίς να την έχεις δεί), ε, εντάξει. Διαφωνούμε. Τι να γίνει τώρα; Και επί τη ευκαιρία, χωρίς να τη δεις, πολύ δύσκολα θα με πείσεις για κάτι. Πόσο μάλλον που δε γίνεται κουβέντα, αλλά αδίκως λογομαχούμε. -Κάτι τελευταίο..........ΠΑΝΤΑ όταν πας να απαντήσεις σε κάποιον και ειδικά με τέτοιο τρόπο θα διαβάζεις ότι έχει γράψει και όχι ότι θες επιλεκτικά ή βιαστικά!ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα μπορείς να δεις τι εννοεί ο άλλος και δεν θα πιάνεσαι από μία φράση! Κάτι τελευταίο κ από μένα. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ. ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ! Ρε τι τραβάμε. Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, δεν ξέρω πώς να σου το πω καλύτερα.
runner1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Καλά καλά....εγώ είμαι ο τρελός και ΜΟΝΟ ΕΓΩ θα μπορούσα να καταλάβω αυτά που λες και ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΘΑ ΥΠΕΘΕΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΘΕΣΑ!ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ! Δεν το συνεχίζω γιατί............no comments!
psilos2000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Πρώτη φορα που συμφωνω απόλυτα με τον epote , respect! Η ταινία ειναι καταπληκτική. Πρέπει όλοι να την δούνε και στην θέση του McDonalds να βάλουν οποιοδήποτε fast-food - γυράδικο - κρεπερι θέλουν. Το να πουμε οτι ειναι μια ταινία ενάντια στα McDonalds ειναι αδικία για το εύρος της ταινίας. Ειναι μια ταινία ενάντια στις σύγχρονες διατροφικές συνήθειες του μέσου αστου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.