epote Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 ντοκυμαντερ στα χναρια του bowling for columbine αναλαφρο, ελαφρος μονοπλευρο (αλλα για καλους λογους) και αιχμηρο μεχρι εκει που δεν παιρνει συνοπτικα ειναι ενας τυπος ο οποιος για ενα μηνα τρεφεται αποκλειστηκα με προιοντα απο τον καταλογο των macdonalds. Ω του θαυματος η υγεια του καταστρεφεται, αλλα ο τροπος με τον οποιο δηνει κατι τοσο προφανες ειναι πανεμωρφος και ευχαριστος. εγω μια φορα macdonalds και λοιπες μαλακιες δεν ξανατρωω πριν αρχισεται τα "σιγα το καινουριο που μας ειπε, δεν σε υποχρεωνει κανεις να τα φας" δειτε την ταινια το θεμα αυτο αναλυεται απο την αρχη μεχρι το τελος δινοντας εμφαση στο τροπο με τον οποιο διφημηζονται τα μακνολαντς μεχρι τα λομπι του και κυριος το ποσο λιγη εγκρατεια δειχνουμε ------spoilers(Sic)--------- κατα τη γνωμη μου το πιο εντυποσιακο δεν ηταν τα κιλα που πηρε ουτε το οτι το συκωτι του κοντεψε να καταστραφει πληρος, αλλα το γεγονος οτι παρουσιασε καταθλιπτικα συμπτοματα τα οποια οταν ετρωγε εξαφανιζονταν! -------spoilers---------------
^BOOMBOOM Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Να γυρίσω και εγώ ενα ντοκυμαντέρ και να τρώω μόνο παγωτό Nirvana για ενα μήνα να δούμε τι θα έχω να καταγγείλω μετά για το λόμπι των παγωτατζήδων
epote Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Να γυρίσω και εγώ ενα ντοκυμαντέρ και να τρώω μόνο παγωτό Nirvana για ενα μήνα να δούμε τι θα έχω να καταγγείλω μετά για το λόμπι των παγωτατζήδων dont be a jack ass διαβασε το ποστ μου δες τη ταινια και θα δουμε αν θα το ξαναπεις αυτο...
Gary Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 παντως εγω περιμενα τον BOOMBOOM να πει για την ραδιενεργεια της κοκα κολα
Mika Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Mc Donalds rule the world!!!!!!!!! οσοι λασπη και να τους ριχνουν , απλα τα κανουν πιο νοστιμα! απιστευτο το τι εχει ακουστει γι αυτα εγω παντως τα απολαμβανω μια χαρα
panosp1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 padws meta apo to supersize me, mia amerikanida (apo moni tis apo oso fainete) girise ena paromoio documentary (den 8imamai titlo) sto opoio vasika kanei ta idia me ton allo alla den pa8ainei ta idia pragmata. I (yper vasiki) diafora mou fainete oti einai stin sixnotita pou i alli trwei apo to magazi..... anti gia 3-4 ti mera trwei 1 ?!? alla den eimai sigouros giati den 8imamai polles leptomereies...
dim_b Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Mc Donalds rule the world!!!!!!!!! οσοι λασπη και να τους ριχνουν ' date=' απλα [b']τα κανουν πιο νοστιμα! [/b] Πλάκα μας κάνεις; Χειρότερο burger από των McDonalds δεν υπάρχει. Απορώ πως άντεξε αυτός να τρέφεται μόνο με τέτοια.
epote Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 padws meta apo to supersize me, mia amerikanida (apo moni tis apo oso fainete) girise ena paromoio documentary (den 8imamai titlo) sto opoio vasika kanei ta idia me ton allo alla den pa8ainei ta idia pragmata. I (yper vasiki) diafora mou fainete oti einai stin sixnotita pou i alli trwei apo to magazi..... anti gia 3-4 ti mera trwei 1 ?!? alla den eimai sigouros giati den 8imamai polles leptomereies... τωρα σοβαρα πιστευεις οτι χωρις υπερ το δεων προσοχη στο τι θα παρεις και τι σου προσφερουν θα παιρνεις ολες τις απαραιτητες ουσιες που χρειαζεται ο οργανισμος σου απο τα μακντοναλτς? εχμ...δοκιμασε το ενα μηνα και τα λεμε, ειναι πολυ απλο
Mika Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Mc Donalds rule the world!!!!!!!!! οσοι λασπη και να τους ριχνουν ' date=' απλα [b']τα κανουν πιο νοστιμα! [/b] Πλάκα μας κάνεις; Χειρότερο burger από των McDonalds δεν υπάρχει. Απορώ πως άντεξε αυτός να τρέφεται μόνο με τέτοια. δεν κανω καθολου πλακα!!! τα μακ ειναι αψογα!
Grigoros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 negative publicity pedia. mporei na einai negative alla de payei i tenia na tous kanei diafimisi. episis ta McDonalds ayto pou ekanan gia na antidrasoun tin teneia itan na kanoun launch mia kainourgia sira me 'healthy' products san salates. opos kai na einai re pedia i tenia de nomizo na mas leei kati kainourgio. alla kaneis de troei kathe mera McDonalds
Cue Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 ...alla kaneis de troei kathe mera McDonalds ακριβώς, ...θα παιρνεις ολες τις απαραιτητες ουσιες που χρειαζεται ο οργανισμος σου απο τα μακντοναλτς? και για ένα μήνα άμα τρως μόνο γύρο θα τις παίρνεις? Ντάξει, ίσως με τα McD να έχεις ένα λόγο παραπάνω? Σίγουρα είναι ενδιαφέρον το documentary δεν αμφιβάλω, αλλά ότι και να τρως για ένα μήνα, αν είναι το μοναδικό φαί στην διατροφή σου σίγουρα ο οργανισμός σου δε θα είναι και στην καλύτερη του φάση μετά από αυτό το διάστημα
epote Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 την ταινια την ειδατε? δεν αναφερεται αποκλειστικα στα μακντοναλτς αλλα γενικοτερα στην βιομηχανια φαγητου. και για ένα μήνα άμα τρως μόνο γύρο θα τις παίρνεις? οχι αλλα αν τρως ενα μηνα προιοντα που θα εβρισκες στο καταλογο του σουβλατζιδικου της γειτονια σου (τα οποια ολος παραδοξως περιλαμβανουν ντοματες, μαρουλια, μη επεξεργασμενο κρεας και γαλα-τζατζικι) θα βρισκοσουν σε αισθητα καλυτερη κατασταση alla kaneis de troei kathe mera McDonalds αν τρως δυο φορες την εβδομαδα εχεις παρει περισοτερα κορεσμενα λιπη απο οτι περιπου ενα μηνα φυσιολογικο φαγητο. επισις να τονισω οτι τα μακντοναλτς κερδισαν τη δικη γιατι δεν μπορεσαν να αποδειξουν οι αντιπαλοι οτι η συχνη καταναλοση μακντοναλτς προκαλει προβληματα υγειας δειτε την ταινια και μετα τα ξαναλεμε
^BOOMBOOM Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν έχουμε δεί την ταινία αλλα περισσότερο απο τα mcdonalds και την (ραδιενεργή) coca cola με ενοχλούν οι υστερίες. Τι και αν είναι ανθυγιεινά τα περισσότερα απο τα προσφερόμενα φαγητά? Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέγει, τα mcdonalds απ'όσο ξέρω δνε έχουν εξαπατήσει τον κόσμο. ΑΝ διαφήμιζαν το bigmac σαν low fat και διαιτιτικό φαγητό τότε θα υπήρχε πρόβλημα, τώρα δεν βλέπω πουθενά το περίεργο. Αυτό που έγραψα πιο πάνω δεν το είπα για πλάκα, αν τρώω μόνο μαρμελάδα για ενα μήνα και΄πάρω 20 κιλά, θα φταίει η μαρμελάδα? Η ταινία πότε βγαίνει για να σχηματίσΩμε άποψη ??
Dyolf Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Συμφωνώ ότι τα mcdonalds είναι σκέτη αθλιότητα στην γεύση... Τώρα κατά πόσο είναι εφικτό να αλλάζει η ψυχοσυνθεσή σου και η διαθεσή σου τρώγοντας ή μη junk δεν το γνωρίζω. Πάντως εννοείται ότι το φαγητό είναι χημεία και ουσίες. Just like our brain. Η σοκολάτα π.χ λένε ότι φέρνει μια μορφή ευφορίας
salstrom Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 ρε παιδια εχουμε καταστρέψει ολο το οικοσύστημα και την βιολογική αλυσιδα, που στην τελική να στη βαρέσει να κάνεις κήπο πάλι δεν είσαι είσαι σίγουρος. η π@π@ρι@ από τα mcdonalds ή τα goodys θα σε πειράξουν? που ούτως ή αλλως αν φας δυο συνεχόμενες φορές νοιώθεις αηδία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.