sotris99 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ πάντως που πήρα centrino για τον αδερφό μου από το πλαίσιο μια χαρά όλα (είναι ελάχιστα πιο θορυβώδης από έναν επώνυμο όταν κάνει video encoding αλλά μπροστά στο tower είναι σαν να μην υπάρχει). Από θερμοκρασία δεν ζεσταίνεται και οι ανεμιστήρες κάνουν καλή δουλειά και αθόρυβα!!! Εντάξει η ποιότητα κατασκευής δεν συγκρίνεται με κάποιον επώνυμο αλλά αν θέλεις να γράφεις word (στην δική μου περίπτωση), γιατί να πετάξεις τα λεφτά σου άσκοπα... Και η οθόνη έχει πολύ καθαρή εικόνα!!! Αυτά.
dimitris__ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Κάτω από τα φορητά prescott του πλαισίου βάζεις τα πλυμένα από το πλυντήριο την ώρα που κάνεις transcoding και σε μισή ώρα τα έχεις σιδερωμένα, με τσακίσεις κλπ. Άν μάλιστα τα πλαισιώσεις με μια Radeon 9700 το πλαινό ανεμιστηράκι μπορεί να καταργήσει ένα aircondition 9000BTU. Οπότε από οικονομικής πλευράς είσαι ΟΚ. Άντε να το βάλεις όμως στα πόδια σου (lap-top) μέσα στο λεωφορείο και να'ναι καλοκαίρι... κόλαση! Ή το πιο σύνηθες (για μένα) να το έχεις στο κρεβάτι και να προσέχεις μην κάνει καμιά δίπλα η κουβέρτα και φράξει την έξοδο του αέρα γιατί... καήκαμε Η καλύτερη λύση για φορητό είναι πιστεύω centino με τα embedded intel γραφικά για μειωμένη κατανάλωση - θερμότητα. Όποιος έχει καεί κυριολεκτικά από laptop καταλαβαίνει.
nikolaos_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ τελικά πήρα τον Turbo-X 15WC. Οθόνη 15.4'' ATI 9700 128MB 512MB RAM 60GB HD Centrino 1.7MHz Dual DVD-R Bluetooth, IR, 3 USB Τα σχόλιά μου σε μορφή βαθμολογίας: Ταχύτητα Επεξεργασίας: 9/10 Θόρυβος: 9/10 Θέρμανση: 9/10 (μπορεί να φταίει και ο κρύος καιρός) Οθόνη: 9/10 Θύρες USB: 6/10 (μόνο 3; Ποιότητα κατασκευής: 7/10 (αν σε αυτό περιλάβω ποιότητα συναρμολόγησης... 4/10) Τιμή: 7/10 Αυτονομία: 7/10 Σέρβις: 8/10 Στη συναρμολόγηση είχαν ξεχάσει ένα πλαστικό περίβλημα πάνω στον Centrino!! και υπερθερμαινόταν! Ευτυχώς τα παιδιά στο σέρβις πολύ καλά!
P_M Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 kapoios pou na ton exei toulaxiston kana xrono agoramseno na mas pei an antexei ston xrono?
xaotikos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ τελικά πήρα τον Turbo-X 15WC.Οθόνη 15.4'' ATI 9700 128MB 512MB RAM 60GB HD Centrino 1.7MHz Dual DVD-R Bluetooth' date=' IR, 3 USB Τα σχόλιά μου σε μορφή βαθμολογίας: Ταχύτητα Επεξεργασίας: 9/10 Θόρυβος: 9/10 Θέρμανση: 9/10 (μπορεί να φταίει και ο κρύος καιρός) Οθόνη: 9/10 Θύρες USB: 6/10 (μόνο 3; Ποιότητα κατασκευής: 7/10 (αν σε αυτό περιλάβω ποιότητα συναρμολόγησης... 4/10) Τιμή: 7/10 Αυτονομία: 7/10 Σέρβις: 8/10 Στη συναρμολόγηση είχαν ξεχάσει ένα πλαστικό περίβλημα πάνω στον Centrino!! και υπερθερμαινόταν! Ευτυχώς τα παιδιά στο σέρβις πολύ καλά![/quote'] Δεν θέλω να σε προσβάλω αλλά σε ένα laptop τυπου apple ή σε ένα ibm τι θα έβαζες? 20/10?
dimitris_dim Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 gia emena apla mi to skeftese kan na paris turbo-x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.