Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με αναλογικό βίντεο Panasonic 4κεφαλών...

doc1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα αναλογικό βίντεο Panasonic 4 κεφαλών, και ενώ το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα (παρά τα χρόνια του) μου δημιούργησε τελευταία μεγάλο πρόβλημα... Προσπάθησα να γράψω μια ταινία και δεν μπορούσε... Έσβυνε μόνο του!

Πατάω το power on , ανάβει λίγο και μετά σβήνει πάλι... Με τα χίλια κατάφερα να βγάλω και την κασέτα την άλλη μέρα, αφού ο μηχανισμός δεν άντεχε ούτε καν να την πετάξει έξω... :cry:

Πιστεύετε ότι είναι θέμα υπερθέρμανσης, τροφοδοτικού, σκόνης? Μου το έκανε και παλιότερα αυτό καμιά φορά, αλλά πλέον δεν το ξαναεμπιστεύομαι...

Το πήγα και σ' έναν μάστορα της γειτονιάς αλλά δεν βρήκε κάτι...

Να το πάω σε κανα εξουσιοδοτημένο service , ή θα μου τ' αρπάξουν χοντρά και μετά πάλι τα ίδια?

Αν είναι πχ να δώσω κανα 50άρι euro δίνω άλλα 100 και αγοράζω καινούριο! :wink:

(*) Απ' τον Κορασίδη που το είχα αγοράσει μου είπαν ότι πιθανόν απ' τη σκόνη στην κεφαλή να κάνει power off, κάτι σαν προστασία ας πούμε...

Γνώμες?

Δημοσ.

Αστα να πανε φιλε μου. Εχω το NV HS - 1000SVHS (350.000δρχ αγορα τοτε) και το έχω στην ντουλάπα.To πρόβλημα μάλλον είναι στο transport και δεν το παω στην panasonic γιατί θα μου κόψουν τον κ... Καλυτερα να μην ασχοληθεις. Πάρε ένα φτηνό (60-70 ευρωπουλα) για να γράφεις οτι θελεις και αντε γεια. Κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να επενδυσεις σε vhs. :shock:

Δημοσ.

Και εγω ενα Panasonic που εχω (120.000 αγορα ) τα καλοκαιτια δεν παιζει αλλα μονο τον χειμωνα!!!!

Μαλλον ζεσταινεται

Μου ζητησαν 150 ευρω για επισκευη πηγα και εγω λοιπον και τσιμπισα ενα LG με 70 ευρω και τελειωσε το θεμα εκει.....

Δημοσ.

Κι εγώ πιστεύω ότι μάλλον είναι θέμα υπερθέρμανσης γιατί και μένα στις μεγάλες ζέστες σβύνει κατά τη λειτουργία του!... Να φανταστείτε ότι το καλοκαίρι κατάφερα να γράψω μια κασέτα μόνο έχοντας το τελείως ανοιχτό το σασί!

Τώρα τί επισκευή θα χωρούσε επομένως?... Αν ήταν PC θα του βαζα ανεμιστηράκι!

Αν το πάω στο επίσημο service δηλαδή θα με χρεώσουν χωρίς τη συγκατάθεσή μου για την οποιαδήποτε βλάβη, όσο κι αν κάνει? :(

(*) Το LG βγήκε καλό? Αν μπορείς πες μου το μοντέλο.

Thanks για το ενδιαφέρον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...