Προς το περιεχόμενο

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ 5.25'' ΚΑΙ 3.5'' USB2 ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ!

ASSOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνοντας για κουτί για να κάνω εξωτερικό σκληρό δίσκο μου έδωσε ένας φίλος την διεύθυνση και επικοινώνησα με μια εταιρία στο εξωτερικό.

kouti.jpg

Τα κουτιά είναι:

1.Για συσκευές 5.25'' DVD-R, DVD, CD-ROM, CD-RW, DVD-ROM, DVD-RAM αλλά και 3.5'' Hard Drives

-IDE to USB2

-Διακόπτη στο πίσω μέρος

-Αθόρυβο ανεμιστηράκι

-Αλουμίνιο

-Μικρό σχετικά με άλλα τροφοδοτικό.

-Συμβατό με MAC

-Στιβαρή και ελαφριά κατασκευή.

-Plug and play.

(Είναι αυτό στην φωτό του φίλου μου που το είδα και είναι τζιτζί 8) )

45 EURO

2.Για σκληρούς δίσκους HDD 3.5'' με τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

35 EURO

Οι παραπάνω τιμές είναι για 15 τεμάχια μαζί με μεταφορικά για Ελλάδα. Η παράδοση γίνεται σε 3 ημέρες και τα έξοδα μεταφοράς εσωτερικά στην Ελλάδα δικά σας με ΕΛΤΑ.

Όποιος θέλει να παραγγείλουμε κουτιά για να μοιραστούμε το κόστος αποστολής ας στείλει PM.

Εγώ μπορώ να βάλω τα χρήματα για να τα φέρω αλλά πρέπει να υπάρχει υπευθυνότητα όταν δηλώνετε ενδιαφέρον για να μην μου μείνουν.

Ήδη έχουν βρεθεί οι 3.

Δημοσ.

καλό θα είναι να μάθετε μέχρι τι χωρητικότητες υποστηρίζει αυτό το κουτί, δηλαδή τι chipset φορά. Επειδή κάτι μου θυμίζει σαν εμφάνιση, ρωτήστε συγκεκριμένα (ναι ναι) αν έχει πρόβλημα με σκληρούς δίσκους Western Digital. Ελπίζω να κάνω λάθος.

Δημοσ.

Θα το δούμε άμεσα αυτό. Εάν δεν πέρνει WD και μεγάλες χωρητικότητες τι να λέει!

Θα του δώσω να βάλει έναν 200GB WD

Δημοσ.

Το πρώτο κουτί μια βλέπει και μια όχι τον 200GB αλλά βλέπει πάντα τους 60GB και 80GB. Άλλες χωρητικότητες δεν εξετάσαμε γιατί δεν έχουμε.

Οπότε περιμένουμε νέα για να προχωρήσουμε με την παραγγελία.

Δημοσ.

Η εταιρία είναι μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση? Γιατι αν ΔΕΝ είναι, οι Τελωνιακοί θα κάνουν τρελές χαρές όταν δουν την κούτα με τα 15 κομμάτια... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...