Adavis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα απο το οποίο να μπορώ να κάνω έλεγχο mail (να μπορώ και να στείλω) σε ΡΟΡ3 λογαριασμούς, απο άλλο PC και να κρατάει τα μυνήματα. Βασικά με ενδιαφέρει να μπορώ να τρέχω το πρόγραμμα απο το flaskάκι χωρίς να χρειάζεται να κάνω install. Στο σπίτι χρησιμοποιώ το Outlook Express και αν υπήρχε δυνατότητα να συγχρονίζεται με αυτό ακόμα καλύτερα... Υ.Γ. : Είχα διαβάσει κάποια στιγμή στο PC Magazine ότι υπάρχει ένα τέτοιο πρόγραμμα αλλά δεν μπορώ να βρώ το τεύχος...
MTG Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 http://www.mail2web.com/ Ούτε εγκαταστάσεις, ούτε flashάκι απαραίτητο
wraeththu Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Ναι, βάζεις έναν mail client που δε θέλει εγκατάσταση. Πχ Mozilla Thunderbird, Mailwarrior 2 που μου έρχονται στο μυαλό και έχω χρησιμοποιήσει. Για το πρώτο ειδικά νομίζω πως μπορούν να γίνουν Import τα μηνύματά του στο Outlook Express αλλά φυσικά πάντα μπορείς να αλλάξεις mail client στο σπίτι ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.