Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Εχετε να μου προτεινετε καποια συλλογη με τραγουδια Ελληνικα ...εποχης ???? Ρεμος , Βανδη κλπ κλπ κλπ ???? Με ρωταγε ενας φιλος αλλα δεν εχω ιδεα απο τετοια τραγουδια.Ευχαριστω.
Godfath3r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Otan les tragoudia epoxhs ennoeis ths trexousas epoxhs e???(egw katalava palia, opws leme "Tainies epoxhs" )Pantws opoio sta8mo pou paizei ellhnika kai na anoikseis 8a katalaveis poies einai "oi epityxies"...
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Εννοω σημερινα τραγουδια διαφορα μαζι σε αλμπουμ και αν ξερετε τον τιτλο του αλπμουμ.
paschalia Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Κε οπαδε της αντιθετης ομαδας νομιζω οτι κατα καιρους βγαινουν διαφορα χρυσα πακετα 2003 -2004 ,φθινοπωρο - καλοκαιρι - χειμωνας κλπ κλπ . (* αν θυμαμαι καλα πρεπει ετσι να τα λενε.. δεν εχω παρει ποτε)
Cristina Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Otan les tragoudia epoxhs ennoeis ths trexousas epoxhs e???(egw katalava palia' date=' opws leme "Tainies epoxhs" )[...'] Και σωστά κατάλαβες, γιατί αυτό σημαίνει όταν λέμε 'τραγούδια εποχής'. Γιάννη, κοίταξε εδώ, νομίζω πως θα βρεις διάφορα καλούδια. Είναι πολύ καλό site με πολύ υλικό για όλα τα γούστα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Λαθος διατυπωση δικια μου.Ευχαριστω Χριστινα.
Godfath3r Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Otan les tragoudia epoxhs ennoeis ths trexousas epoxhs e???(egw katalava palia' date=' opws leme "Tainies epoxhs" )[...'] Και σωστά κατάλαβες, γιατί αυτό σημαίνει όταν λέμε 'τραγούδια εποχής'. Γιάννη, κοίταξε εδώ, νομίζω πως θα βρεις διάφορα καλούδια. Είναι πολύ καλό site με πολύ υλικό για όλα τα γούστα. Cristina No problem Γιάννης_(Platano)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.