Erunildo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Ηι, 1)Εχω την οθονη Samsung Syncmaster 957p. Εχει λειτουργικη αναλυση στα 1280χ1024 στα 89mhz. Εγω χρησιμοποιω αναλυση 1152χ864. Στις ρυθμισεις αναφερει ότι η οθονη μου δουλευει στα 85mhz. Στις ρυθμισεις τις καρτας γραφικων μου υπαρχει επιλογη να διαλεξω σε τι ρυθμο ανανεωσης θελω να δουλεψει η οθονη μου. Να αυξησω τον τωρινο ρυθμο ανανεωσης και αν ναι ποσο; Απ’οσο ξερω οσο μεγαλυτερος είναι ο αριθμος τοσο καλυτερα…επειδη όμως ξερω και το παν μετρον αριστον, ποιο είναι το μεγιστο επιτρεπτό οριο; 2)Ο υπολογιστης μου κανει πολυ θορυβο...Κανει καποιο θορυβο το cooleraki του επεξεργαστη αλλα αν το σταματησω, ακουγεται ενα βουητο(πολυ ενοχλητικο...).Ξερει κανεις τι μπορει να γινει για να μειωθει ο θορυβος; Αυτά για την ωρα… cya
Godfath3r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 1)Synh8ws ta oria pou vazei h karta grafikwn (ftanei px mexri ta 100 MHz) einai sysxetismena me thn o8onh, opote epilegeis to megisto pou mporeis na valeis.Den nomizw dld na exei h karta kapoio refresh rate pou den yposthrizetai apo thn o8onh. To teleutaio to lew me mikrh epifylaksh... 2)Ti ennoeis otan les oti to stamatas?Den tou dineis reuma??
Erunildo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 οχι απλως το σταματαω με το δαχτυλο:Ρ
Erunildo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 α ισως δεν εκφραστηκα καλα...το βουητο δεν ερχεται απο το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη.Ακουγεται ενα βουητο και δεν ξερω απο που προερχεται...λεω μηπως ειχε κανεις παρομοιο προβλημα...παντως ουτε το τροφοδοτικο δειχνει να κανει πολυ φασαρια,γι'αυτο και εχω μπερδευτει...
DIMERR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 to bouito poli pithano na erxete apo ton skliro.
Godfath3r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Den kserw apo pou mporei na proerxetai to vouhto...Isws omws na einai to trofodootiko...Afto den mporeis na to stamatiseis me to daxtylo...
Erunildo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 ισως dimerr εχεις δικιο,εχω και δυο σκληρους μεσα οποτε μαλλον εκει ειναι το προβλημα.... οσο για το τροφοδοτικο δεν νομιζω μιας και οπως ειπα δεν κανει πολυ θορυβο.. Δεν μπορει να γινει κατι να μειωθει ο θορυβος απο τους σκληρους,ε;
Godfath3r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Erunildo, oxi...Ektos apo to na agoraseis kainourio...
Erunildo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Παλι; 80αρης ειναι,περσι τον αγορασα...Τεσπα ευχαριστω τους παντες. Cya..
DIMERR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Ginete na kopei ligo o thoribos apo tous sklirous eite agorazontas ena kalo case gia ipologisti ,to opoio tha diathetei idika ilika stis theseis prosdesis twn sklirwn ta opoia tha aporofoun tous kradasmous,eite idikes thikes gia sklirous oi opoies exoun stoxo na psixoun kalitera ton skliro kai na meionoun ton thoribo aporofontas tous kradasmous.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.