Erunildo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Hi, Λοιπον ακουστε το προβλημα μου…Νοικιασα που λετε κατι ταινιες αλλα ο ηχος εκανε κοψιματα με αποτελεσμα να μην μπορω να δω την ταινια. Ειχα παθει παλιοτερα το ιδιο προβλημα. Τοτε το DVD μου ειχε μπει σε PIO, χρειαστηκε να κανω καταργηση της εγκαταστασης στη συσκευη μου και στον ελεγκτη (από την διαχείρηση συσκευών)στον οποιο βρισκοταν. Μετα αφου εκανα «ανιχνευση για αλλαγη υλικου» η συσκευη ξανάκανε εγκατασταση και το προβλημα λυνοταν. Ελα όμως που τώρα δεν λυνεται! Έχετε καμιά ιδέα; Το DVD μου είναι της Sony και χρησιμοποιω το PoweDVD.
Godfath3r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Mhpws ta fthnei siga siga to DVD player?
billpeppas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Ρύθμισέ το μόνος σου σε DMA Mode. Μπες στο Device Manager ( Choose System @ control panel , go to Hardware , then choose it ) , διάλεξε το Atapi IDE Controllers. Θα δείς 3 συσκευές ( εκτός και αν έχεις μητρική με nFORCE , και έχεις εγκαταστήσει τους nVIDIA IDE Drivers ) , τα 2 θα είναι κανάλια ( Primary & Secondary Channel ). Μπές σε όποιο κανάλι έχεις το DVD , και φρόντισε να είναι παντού επιλεγμένο το use DMA.
Erunildo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 godfather δεν νομιζω ψιλοκαινουργιο ειναι και δεν το ζοριζω πολυ... billpeppas ηταν ηδη επιλεγμενο το DMA....
Godfath3r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Mhpws to exeis se slave 8esh?Dokimase na to valeis master...
billpeppas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Den exei sxesh to an einai se slave Kati allo paizei. Se oles tis tainies ekane ta kopsimata ston hxo?
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 to eixa pathei kai egw alla se palio pc sto opoio oso kai an sas fainetai periergo to provlima lythike otan evala kalyteri karta grafikwn . o ixos akougotan me polles synexomenes diakopes. stin periptwsi mou eixa elaxista spasimata kai stin eikona.
Godfath3r Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Den exei sxesh to an einai se slave Kati allo paizei. Se oles tis tainies ekane ta kopsimata ston hxo? Paromoio Provlhma se filo mou ly8hke alazontas thn syskeuh apo slave se master...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.