Προς το περιεχόμενο

Alagh Etairias gia adsl...?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ela re doc pou eimaste "arrostakia" teleios kai kapoioi ekmetalleyontai ayti tin trela mas...den peirazei as plirosoume emeis to "marmaro" arkei kapote na apoktisoume axioprepes broadband internet.

Simfono APOLYTA me ton filo dim_b.kai to exo pei arketes fores.den me endiaferoun ta overheads.plirono 30 euro to mina pagio gia 384 (to xanaleo 384) kai oxi gia 320...kano lathos re paidia?giati na mou koboun bandwidth?giati na mou koboun to 1/3?den to katalabaino...as min tous dikaiologoume pia...eleos

Δημοσ.

Εγώ δεν κατηγόρησα κανέναν ως άρρωστο ή εξάρτημένο με το internet. Άσε δηλαδή που ίσως είναι απ' τις καλύτερες εξαρτήσεις! :D

Απλά έρχεσαι στα λόγια μου όταν λες ότι δε σου δίνουν πραγματικά 384κ....

Όποτε πρέπει κάπως να αντιδράσουμε... Δεν ξέρω αν η αποχή είναι η καλύτερη αντίδραση μέχρι να ρίξουν τις τιμές/αυξήσουν ταχύτητα σε ευρωπαικά επίπεδα...

Πάντως κάτι φαίνεται να κινείται πλέον στο broadband internet και ελπίζω σύντομα να γελάμε πικρά με τα σημερινά ακριβά τιμολόγια... Αλλωστε αν θυμάμαι καλά αρχικά ζητούσαν 150euro για 384κ MONO για τον provider... :shock:

Αλήθεια έχει κοιτάξει απλώς κανείς τιμές από 1ΜΒit και πάνω? :shock:

Δημοσ.

καλα πλακα κανουμε;

τι να κανουμε να δουμε τις τιμες για 1 mbit;

εδω ουτε 384 δεν μπορουμε να βαλουμε

εμενα θα με ενδιεφερε πολυ να υπηρχε 56Κ χωρις χρονοχρεωση (στα τηλεφωνηματα που κανω)

ειναι δεδομενο οτι ειμαστε λιγο πισω αλλα και εξω να πατε να δειτε οτι πουθενα δεν περνεις ακριβως το BW που πληρωνεις, ειναι ονομαστικο μεγιστο οριο

αλλιως περνεις μισθωμενη γραμμη με εγγυημενη ταχυτητα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...