Sinclair Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Καλησπερα.Τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω προβλημα οταν παω να γραψω ενα DVD. Συγκεκριμενα αφου το κανω rip στο σκληρο χρησιμοποιω το DVD shrink ειτε το DVD2one για movie-only και οταν παω ωα το γραψω στο δισκακι με το CopyToDVD το οποιο σημειωτεον δεν ειχα μεχρι τωρα αλλα προβληματα, κατα την διαρκεια της εγγραφης βγαζει το εξης error : Write sector failed at sector xxxxxx(xx)- Code 00 04 08 [Νο sense information] και ετσι οπως καταλαβαινετε προσθετω αλλα ενα ωραιο σουβερ στην συλλογη μου. Εχω δοκιμασει και με Princo δισκακια και με That's που υποτιθεται ειναι πιο ποιοτικα αλλα αποτελεσμα ουδεν. Το DVD-RW ειναι το SONY DRU500A με το τελευταιο firmware 2.1a. Αν καποιος εχει καποια ιδεα.... Ευχαριστω
LEVI Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δοκίμασε να γράψεις και με κάποιο άλλο sw. Μπορεί αν αποτύχει η εγγραφή να πάρεις ένα πιο κατανοητό μήνυμα.Πάντως το DRU500A το είχα εγω και ένας φίλος. Το δικό μου το παρόπλησα (λόγω αγοράς dual layer) ενώ το άλλο τα εφτυσε Αν κάνεις εικονική εγγραφή (test) τι γίνεται ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.