VasKag Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 δε μας διευκρινιζεις ομως που απο τι ειναι αυτο το αρχειο. θα βοηθουσε πιστευω.
Fotografos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Αν καταλαβα καλα,ψαχνεις για κατι που ειναι σχετικο με το ''κρακαρισμα'' του xbox,σωστα; Για δες αυτο: http://www.x-b-o-x.net/modules/mydownloads/singlefile.php?lid=493
_LunaTiC_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν έχω δυσκολευτεί ποτέ στη ζωή μου να βρω κάτι (υλικό) περισσότερο. Έπρεπε να φάω 10 ωρες στο net για να καταλάβω ότι το θέλω και που να το βρω. Ασ είναι καλα ένας ιταλος. Ούτε που θυμάμαι σε ποια σελίδα των search του Google το βρικα..Ομως το βρήκα και ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. Σωστός ο Fotografos. Ευχαριστω που ασχοληθήκατε..
_DiMoN_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Το έχω πει πολλές φορές... mIRC στο EFnet και μετά στο δωμάτιο #xbins και έχει οδηγίες Θα χρειαστείς και FTP client!
_LunaTiC_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 δε νομιζω πάντως ότι υπάρχει αυτό το αρχείο στο xbins! θα το ψάξω αμέσως αν και σας είπα ότι το βρήκα. σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
_DiMoN_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Υπάρχει αν δεν κάνω λάθος στα ISO tools
_LunaTiC_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 auto einai gnu egw to ithela kanoniko.gia na doulepsei me ena upoulo prog pou brika kai g****maei...egw pantws eniwsa apisteuta omorfa!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.