Isis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
migel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Τι εννοείς τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση ? Θές να δείς κάποιο έργο και δεν μπορείς ? Θες να γράψεις καποιο έργο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 mallon thelei na prosthesei prostasia se dvd, gia na mhn antigrafetai, giati to na spaseis thn prostasia enos dvd thn blepoume kai ston ypno mas... Alla na prostheseis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 gia des kai ena palaiotero 8ema sxetika me ayto pou rwtas: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=384867&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=macrovision Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 predator, wraio post thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 no problem! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 λολ, ok δικο μου λαθος. ενοω πως σπαω την προστασια. μια φιλη μου προσπαθουσε να αντιγραψει ενα dvd με το dvd shink αλλα δεν την αφηνε επειδη εβγαζζε κατι σφαλματα. επισης μερικες φορες αντιγραφεται μονο το μισο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 DvdDecrypter,ρίξε στο σκληρό σου δίσκο όλο το dvd και δούλεψε από κει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 λολ, το εχω αυτο. το κανω ripping αλλα μετα δεν το αντιγραφει το dvd shrink. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 prepei to DVD Decrypter na to exeis se File Mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
migel Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 λολ, ok δικο μου λαθος. ενοω πως σπαω την προστασια. μια φιλη μου προσπαθουσε να αντιγραψει ενα dvd με το dvd shink αλλα δεν την αφηνε επειδη εβγαζζε κατι σφαλματα. επισης μερικες φορες αντιγραφεται μονο το μισο. Καλησπέρα. Εάν το " Γνήσιο" DVD πού έχεις δεν είναι πάνω από 4,35GB , το κατεβάζεις στον σκληρό δίσκο σε μορφή .ISO ( επιλογή Mode/Read ISO ) με το DVD Decrypter , και μετά το γράφεις πάλι με το Decrypter με την επιλογή Mode/write Iso . Τώρα εάν είναι μεγαλύτερο απο 4,35 GB το κατεβάζεις στον HD σαν File ( επιλογή Mode/file ) , απο εκεί και πέρα ή το συμπιέζεις ( recode ) και το γράφεις με το DVD Shrink , ή το συμπιέζεις με το Nero Recode και το γράφεις με το Nero Burning Rom ( έτσι κάνω τα δικά μου ) , λίγο μεγαλύτερη διαδικασία ( 3 προγράμματα ) η τελευταία αλλά κατά την γνώμη μου με καλύτερα αποτελέσματα στην ποιότητα εικόνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.