Προς το περιεχόμενο

προστασια σε dvd?

Isis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λολ, ok δικο μου λαθος. ενοω πως σπαω την προστασια. μια φιλη μου προσπαθουσε να αντιγραψει ενα dvd με το dvd shink αλλα δεν την αφηνε επειδη εβγαζζε κατι σφαλματα. επισης μερικες φορες αντιγραφεται μονο το μισο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λολ, ok δικο μου λαθος. ενοω πως σπαω την προστασια. μια φιλη μου προσπαθουσε να αντιγραψει ενα dvd με το dvd shink αλλα δεν την αφηνε επειδη εβγαζζε κατι σφαλματα. επισης μερικες φορες αντιγραφεται μονο το μισο.

Καλησπέρα.

Εάν το " Γνήσιο" DVD πού έχεις δεν είναι πάνω από 4,35GB , το κατεβάζεις στον σκληρό δίσκο σε μορφή .ISO ( επιλογή Mode/Read ISO ) με το DVD Decrypter , και μετά το γράφεις πάλι με το Decrypter με την επιλογή Mode/write Iso .

Τώρα εάν είναι μεγαλύτερο απο 4,35 GB το κατεβάζεις στον HD σαν File ( επιλογή Mode/file ) , απο εκεί και πέρα ή το συμπιέζεις ( recode ) και το γράφεις με το DVD Shrink , ή το συμπιέζεις με το Nero Recode και το γράφεις με το Nero Burning Rom ( έτσι κάνω τα δικά μου ) , λίγο μεγαλύτερη διαδικασία ( 3 προγράμματα ) η τελευταία αλλά κατά την γνώμη μου με καλύτερα αποτελέσματα στην ποιότητα εικόνας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...