Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα (;) με σήμα της Q-Telecom

raparas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω Q-TELECOM εδώ και ένα χρόνο και αντιμετωπίζω το εξής παράξενο: Το σήμα χάνεται ανεξήγητα και επανέρχεται μετά από λίγο. Το παράξενο είναι ότι μπορεί τη μία στιγμή να δείχνει ότι έχει το πιο ισχυρό σήμα ενώ την άλλη στιγμή (στο ίδιο μέρος) να χάνεται εντελώς το δίκτυο.Έχω ένα NOKIA 6210 στο οποίο δεν έχω κάνει αναβάθμιση software από την στιγμή αγοράς του (πριν 4 χρόνια).Με COSMOTE σύνδεση που είχα πριν δεν παρουσιαζόταν αυτό το πρόβλημα. Καμιά πρόταση/ιδέα; Μπορεί να έιναι θέμα software κινητού; Οποιαδήποτε πρόταση/σχόλιο ευπρόσδεκτα.

Δημοσ.

dax q telecom den exei kai to kalitero sima einai gnosto.i kalipsi tis pros to paron den einai i kaliteri dynath.kai mena xanetai kai epanerxetai se diafores faseis.opote den exei q tel omos kanei periagogi apo to dyktyo tis vodafone opote eisai kalimenos.vevaia mexri na allaksei apo ka8olou sima qtel kai na exeis full tis vodafone kanei 1' peripou..sto diko mou toulaxiston.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά τι θα γίνει με το σήμα της Q επιτέλους ??

Την προηγούμενη βδομάδα ήμουν Πάτρα και δεν είχα καθόλου σήμα ....

Σήμερα στην Κιφησιά το σήμα χανόταν και επανερχόταν με απίστευτα εκνευριστικό τρόπο.... Επίσης παρατηρώ ότι πλέον δεν φαίνεται το λογότυπο της Vodafone πάνω από εκείνο της Q-Telecom ..... Τι γίνεται τελικά ???

Δημοσ.
Ρε παιδιά τι θα γίνει με το σήμα της Q επιτέλους ??

Την προηγούμενη βδομάδα ήμουν Πάτρα και δεν είχα καθόλου σήμα ....

Σήμερα στην Κιφησιά το σήμα χανόταν και επανερχόταν με απίστευτα εκνευριστικό τρόπο.... Επίσης παρατηρώ ότι πλέον δεν φαίνεται το λογότυπο της Vodafone πάνω από εκείνο της Q-Telecom ..... Τι γίνεται τελικά ???

Μάλλον "πείραξες" τις ρυθμίσεις δικτύου του κινητού σου :)

Από ότι μπορώ να καταλάβω το έχεις γυρίσει στην χειροκίνητη επιλογή να είναι μόνιμα συνδεδεμένο με το δίκτυο της Q-Telecom. Οποτε λογικό είναι στη Πάτρα να μην έχεις σήμα, άφου εκεί δεν έχει κεραίες η Q. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις την ρύθμιση του κινητού στην αυτόματη αναζήτηση και το πρόβλημα σου θα λυθει..

Δημοσ.

Η Q δεν έχει δικό της δίκτυο, παίρνει σήμα μέσω Voda, οπότε όταν υπάρχει αιχμή στο δίκτυο τα Q πετάγονται έξω για να δημιουργηθεί bandwidth για τους συνδρομητές Voda…

Δημοσ.
Η Q δεν έχει δικό της δίκτυο, παίρνει σήμα μέσω Voda, οπότε όταν υπάρχει αιχμή στο δίκτυο τα Q πετάγονται έξω για να δημιουργηθεί bandwidth για τους συνδρομητές Voda…

Νομίζω πως μπορείς να ρωτήσεις την ίδια την Vodafone γι'αυτό που λες, το οποίο είναι εντελώς αναληθές.

Έχω την εντύπωση ότι μπορεί να μας διαφωτίσει και ο ATG

Δημοσ.

Από ότι μπορώ να καταλάβω το έχεις γυρίσει στην χειροκίνητη επιλογή να είναι μόνιμα συνδεδεμένο με το δίκτυο της Q-Telecom. Οποτε λογικό είναι στη Πάτρα να μην έχεις σήμα' date=' άφου εκεί δεν έχει κεραίες η Q. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις την ρύθμιση του κινητού στην αυτόματη αναζήτηση και το πρόβλημα σου θα λυθει..[/quote']

Σωστά.!!!!

Δημοσ.

Από ότι μπορώ να καταλάβω το έχεις γυρίσει στην χειροκίνητη επιλογή να είναι μόνιμα συνδεδεμένο με το δίκτυο της Q-Telecom. Οποτε λογικό είναι στη Πάτρα να μην έχεις σήμα' date=' άφου εκεί δεν έχει κεραίες η Q. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις την ρύθμιση του κινητού στην αυτόματη αναζήτηση και το πρόβλημα σου θα λυθει..[/quote']

'Οχι φίλε μου στην αυτόματη επιλογή ήταν. Το άλλαξα τώρα χειροκίνητα στο δίκτυο της vodafone και εμφανίζονται και τα δύο λογότυπα και το σήμα είναι καμπάνα .Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας .....

Δημοσ.
'Οχι φίλε μου στην αυτόματη επιλογή ήταν. Το άλλαξα τώρα χειροκίνητα στο δίκτυο της vodafone και εμφανίζονται και τα δύο λογότυπα και το σήμα είναι καμπάνα .Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας .....

Ε τότε κάποιο κόλλημα είχε φάει το κινητό ;) Θα έπρεπε να είχε αλλάξει σε Vodafone. Σημασία έχει ότι διορθώθηκε το πρόβλημα σου.

Δημοσ.

Είναι δυστυχώς αλήθεια… Όλες οι εταιρίες έχουν ορίσει προτεραιότητες για το ποίος μένει συνδεδεμένος και ποίος πετιέται έξω σε περίπτωση υπερβολικού φόρτου στην κυψέλη, κάτι σαν «βαλβίδα ασφαλείας»…

Πρώτη προτεραιότητα χρήσης έχουν οι corporate χρήστες, μετά οι χρήστες υπηρεσιών τύπου «ναυαρχίδα» (3G, Vlive, Imode κλπ), χρήστες με συμβόλαια, χρήστες prepay κλπ.

Νομίζω πως μπορείς να ρωτήσεις την ίδια την Vodafone γι'αυτό που λες' date=' το οποίο είναι εντελώς αναληθές.

Έχω την εντύπωση ότι μπορεί να μας διαφωτίσει και ο [b']ATG[/b]

Δημοσ.

Stin Vodafone den gnorizo na dinete kapia protereotita stus eterikus i ochi. Akoma ke sta eterika tis idias tis Vodafone den fenete na ischii kapia protereotita. Stin Cosmote iparchi endechomeno na ischii kati tetio.

Oso anafora to roaming, pantu otan gemizi to diktio protereotita den echi o roamer. Ipirche kapios keros pu roamers tis Voda stin Kina den mporusan na kanun i na dechtun klisi logo gematu diktiu. Apo tin alli epidi den ine apli simfonia roaming me tin Q, sigura tha iparchi ke ena Service Level prokathorismeno.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...