Προς το περιεχόμενο

Προταση για αγορα TV 21" και άνω

gto234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά η τηλεόραση μου έφαγε τα ψωμιά της και ήρθε ο καιρός να την αλλάξω.Ψάχνω λοιπόν κάτι οικονομικό και καλό για τα λεφτά του.Απαιτήσεις ιδιαίτερες δεν υπάρχουν αλλά θα ήθελα να είναι flat(δεν εννοώ LCD ή TFT ή plasma) και 100Hz.Ποιά νομίζετε οτι είναι η καλύτερη λύση,κατί επώνυμο ή κατι σε Bluesky;Τα DVD player της bluesky βγήκαν καλά,ισχύει όμως το ίδιο και με τις τηλεοράσεις;Τα λεφτά υπολογίζω μέχρι 300€.Εντω μεταξύ δεν ξέρω καθόλου που κυμαίνονται οι τιμές για τηλεοράσεις flat και 100Ηz και ίσως είναι παράλογο αυτό που ζητάω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι flat όμως η Bluesky?Μεγαλύτερες έχει;Συγκεκριμένα απο ποιό μαγαζί του Μαρινόπουλου πήγες predator;

Η ποιότητα εικόνας είναι καλή;Τέλος τι εγγύηση έχει;

Συγγνώμη αλλά δεν γίνεται συγκριση μια επώνυμη (Sony) με μια Blue Sky! Δεν είναι θέμα λεφτα για πέταμα, είναι αλλη κατηγορία. Οι ανώνυμες είναι φθηνα κρύσταλλα με φθηνά ηλεκτρονικά με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι καλές επώνυμες έχουν καλά τροφοδοτικά, ποιοτικά κρύσταλλα με επιστρώσεις, κλπ. Οτι πληρώσεις παίρνεις! Σίγουρα η επώνυμη χρεώνει και την φήμη αλλά αυτή η φήμη κάπως αποκτήθηκε.

Συγγνώμη αλλά δεν γίνεται συγκριση μια επώνυμη (Sony) με μια Blue Sky! Δεν είναι θέμα λεφτα για πέταμα, είναι αλλη κατηγορία. Οι ανώνυμες είναι φθηνα κρύσταλλα με φθηνά ηλεκτρονικά με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι καλές επώνυμες έχουν καλά τροφοδοτικά, ποιοτικά κρύσταλλα με επιστρώσεις, κλπ. Οτι πληρώσεις παίρνεις! Σίγουρα η επώνυμη χρεώνει και την φήμη αλλά αυτή η φήμη κάπως αποκτήθηκε.

akrivws..giati alla ta matia tou lagou kai alla tis koukouvagias!!!

den einai dinaton twra i flat i stereo me tis 2 ipodoxes gia scart to teletext,to menu gia na rithmiseis ta panta sxetika me tin othoni sou to zoom kai ktlp na ta exei i Blue Sky!!! alla kai na exei kapia xaraktiristika apo afta den tha exoun kamia sxesi me tin sony i tin kathe epwnimi marka pou exei ena terastio onoma kai to exei apoktisei dikaia pistevw!

to en tritwn tis timis einai megalo kritirio.

ti einai re paidia 30 xiliarika twra gia 20" tv?

mi trela8oume kai entelws.

prin 5 xronia me ayta ta lefta oute 14" den epairnes.

ennoeite pws an exeis fragka oxi mono sony pairneis alla plasma h projectora.

emeis oi foithtes omws th boleuoyme th douleia me mia bluesky kai ama pame spiti mas de ti metaferoume ki olas alla ti dinoume se kana simfoithth dwro.

analogws tis anagkes sou kai tis dinatothtes sou pswnizeis.

Αν υπάρχει ζήτημα τιμής τότε και φυσικά όσα έχεις τόσα δίνεις. Ο φιλος gto234 που ζήτησε κάποια γνωμή όμως όπως λέει διαθέτει ένα 300 αρι ευρώ, οπότε καλό για αυτόν είναι να πάρει κάτι καλύτερο από μια τυπική οθόνη.

Και ειδικά στις οθόνες είναι πολυ πιο σημαντικό να πάρεις μια ποιοτική γιατί είναι σημαντικά πιο ξεκούραστες στο μάτι. Αντίθετα, σε άλλα ηλεκτρονικά όπως DVD ή στερεοφωνικά, και εγώ δεν είμαι υπέρ μεγάλων εξόδων, ειδικά τώρα που αλλάζουν οι τεχνολογίες συνεχώς.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Η TV δεν είναι ακριβώς για μενα,είναι για τους γονείς μου αρα μάλλον θα αγοραστεί κατι καλό.Εγώ απλά ρώτησα τι είναι καλό για τα λεφτά του δηλ. μην δώσω 300€ και δεν το αξίζει.

Για να μην ανοίξω άλλο θέμα ας προτείνετε κάτι και για μένα..

Flat 29'' μέχρι 450ευρώ ψάχνω (όχι για δική μου). Έχω βρει σε 29'' Toshiba, LG, Philips, Sony από 390 μέχρι 455 στα 50 Hz. Ερωτήσεις άσχετου:

1)Σε αυτά τα χρήματα υπάρχει κάτι άλλο;

2)Από τις παραπάνω μάρκες ποια είναι καλύτερη αγορά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σήμερα πήγα για ψάξιμο απο Κωτσόβολο,electro-net,carefour και κάποια άλλα τοπικά καταστήματα.Δυστυχώς αυτό που βρήκα είναι το ίδιο με του kid.

29ρες(τελικά η 21 είναι μικρή) βρήκα flat-50Hz απο 390?-450? ενώ στα 100Hz βρήκα Samsung με 550?,LG με 650? και sony με περισσότερα.H LG ήταν πραγματικά καλή δηλ με εντυπωσίασε.Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχουν διαφορές στην ποιότητα μεταξύ 100Hz οθόνες.Τι μαλακία όμως αυτό να μην υπάρχουν 25ρες ή κι αν υπάρχουν να είναι πιο ακριβές απο τις 29" .Δηλαδή ή 21 ή 29;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...