Προς το περιεχόμενο

Timi DL DVD+/-R

Don Kavatzas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Den yparxoun DL-R mono DL+R kai kanoun apo 12 mexri 20? autin tin stigmi alla mesa stous epomenous mines tha pesoun oi times.

Mono DL+R? Kai ta DL DVD Writers pou exoun vgei mexri twra +R einai?? Kalytera na perimenoume -R?? Poia einai i diafora??

Δημοσ.
Mono DL+R? Kai ta DL DVD Writers pou exoun vgei mexri twra +R einai?? Kalytera na perimenoume -R?? Poia einai i diafora??
DL-R den yparxoun akoma kai polli dyskolo to vlepw na vgainoun stin agora gia ton aplo logo oti oi etairies pou ypostirizoun to -R protypo den exoun parousiasei kati episima akoma kai den vlepw tipota sto ameso mellon, alla den exei kai noima pleon afou DL xwris bitsetting einai mia trypa sto nero afou elaxista drivers diavazoun DL diskakia. Autin tin stigmi ta recorders grafoun DL+R afou mono auta yparxoun! Den yparxei kanenas logos na perimenoume DL-R afou an kaneis bitssetting tha einai to idio (DVD-ROM).
Δημοσ.

Εμένα πάντως κανένα πό τα DVD (pc και deck) δεν διαβάζει +R οπότε θα περιμένω τα -R αλλά αν δεν βγουν και καθόλου δεν μου καίγεται καρφί και με το Single layer μια χαρά γράφω τα πάντα.

:D

Δημοσ.
Kai tora i erotisi tou asxetou alla pou thelei na mathainei..."Ti einai to bitsetting..?" :o
Bitsetting με απλά λόγια:

Να γράφεις ένα dvd+r και οι συσκευές ανάγνωσης (π.χ. το οικιακό dvd player) να το βλέπουν ως dvd-rom (όπως δηλ. τα dvd του εμπορίου που αγοράζουμε). Το bitsetting χρησμοποιείται για λόγους συμβατότητας με παλιότερα μηχανήματα, με X-Box κτλ. Δεν έχουν όμως αυτή τη δυνατότητα όλες οι συσκευές εγγραφής dvd.

Δημοσ.
Εμένα πάντως κανένα πό τα DVD (pc και deck) δεν διαβάζει +R οπότε θα περιμένω τα -R αλλά αν δεν βγουν και καθόλου δεν μου καίγεται καρφί και με το Single layer μια χαρά γράφω τα πάντα.

:D

Me bitsetting lynetai auto to provlima. Opws lew kai poio panw adika perimenete ta -R (an pote vgoun) afou me to bitsetting eite +R einai ena media eite -R tha to vlepoun ta drives san Dvd-rom disk.
Δημοσ.

Και ακριβά είναι αλλά και "δύσκολα" στο γράψιμο είναι... Πήγα να αγοράσω ένα για να τα δοκιμάσω και όταν ρώτησα το παιδί που τα πουλούσε μου είπε χαρακτηριστικά: "Έχω, αλλά άστο καλύτερα... έλα μετά από κανα μήνα! Έχουν 18Ευρώ το ένα και ενός φίλου μου του κάηκε για την πλάκα... Θες ακόμα?" Προφανώς έμεινα μ... :shock: ...ας από την ειλικρίνια και ευθύτητα του καταστηματάρχη, αλλά και από το high risk να πετάξω 18Ευρώ στον αέρα!!!

Και κάτι άλλο... Ακόμα δεν έχουν έρθει στην Ελλάδα DL 2.4x που να γράφονται σε 4x... μόνο 2.4x σε 2.4x. Οπότε μιλάμε για 8.5GB σε 2.4x => ~2Ώρες εγγραφή!!!..... Αυτά... Είμαστε μακρυάάάάάάά ακόμα!.... :)

Σε ότι αφορά τα προβλήματα συμβατότητας που σας έχουν παρουσιαστεί, ακούστε τον overclocker, ξέρει τι λέει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...