privateer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 http://www.99rooms.com/ Photos of abandoned, mostly industrial buildings
Godfath3r Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Poly wraio.To koitaksa x8es to vrady.To mono kako einai oti einai arketa varh to site kai etsi apo eikona se eikona h allagh argei...Epishs kapoies eikones exoun arketa bugs. Den ta eida ola ta dwmatia, alla h douleia tous einai poly kalh...
Cristina Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Αυτό το βουητό μου θύμισε το 'Mulholland Drive'... :? Πωπω... Άμα το έβλεπα βράδυ ίσως και να μην κοιμόμουνα μετά!
Isis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 α, δηλαδη δεν ειναι παιχνιδι? απλως βλεπεις τις εικονες? και παλι πολυ ωραιο! και δεν γινεται ναα κατεβασω το swf? πρεπει να φορτωσω πρωτα και τα 99 rooms?
Godfath3r Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 α' date=' δηλαδη δεν ειναι παιχνιδι? απλως βλεπεις τις εικονες? και παλι πολυ ωραιο! και δεν γινεται ναα κατεβασω το swf? πρεπει να φορτωσω πρωτα και τα 99 rooms?[/quote'] Dokimase me to flashget... Cristina, egw vrady to eida alla mia xara koimh8hka!!!!
Dark Angel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Αρκετά βαρύ, βαρέθηκα και δεν το είδα ολοκληρωμένο. Μέχρι εκεί που είδα ήτανε ωραίο αλλα τι να το κάνεις βαρύ. Χρόνος = χρήμα .....
Isis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 με το flashget τι? για πες το ετοιμο Link για να το κατεβασω...
Godfath3r Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 To flashget einai download manager, google it.Den kserw an omes ginetai sigoura na katevoun...Den to dokimasa...
Isis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 lol. δεν ειμαι κανας noob. οταν εγω ηξερα το flashget...AnYwAy... δεν γινεται να κατεβει ολο , εκτος και αν φορτωθουν ολα τα rooms.
Godfath3r Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 lol. δεν ειμαι κανας noob. οταν εγω ηξερα το flashget...AnYwAy... δεν γινεται να κατεβει ολο , εκτος και αν φορτωθουν ολα τα rooms. Den eipa egw oti eisai noob. Apla katalava oti zhtas link gia to Flashget...Oso gia to pote ema8es esy to flashget, ligo me endiaferei. Filika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.