wert Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Εσυ πως εχεις suse και μπορεις να γραφεις με τονους?Εγω τι κακο εκανα? Δεν έχω ιδέα πως το κάνω αλλά γράφω κανονικά αφού φυσικά επιλέξω Ελληνικά. Για το live cd μιλάω πάντα έτσι; Δεν έχω κάνει κάποια εγκατάσταση. :grin: Και τώρα πάλι από εδώ μπήκα μόνο που χρειάστηκε να ξανακάνω τις ρυθμίσεις. Αν κρατούσε τις ρυθμίσεις για το ίντερνετ μια χαρά θα ήταν να μην κάνω συνέχεια τα ίδια :? wert, χρησιμοποιείς την διανομή που είχε δώσει το pcmag (ή το pcworld? δεν θυμάμαι...) πριν 1-2 μήνες? Αν ΝΑΙ, γράψε κάνα 2 εντυπώσεις Χρησιμοποιώ την έκδοση που δίνει τώρα το PC WORLD. Οσο για εντυπώσεις απλά κατενθουσιασμένος :-P Εως καταπληκτικό. Και τρέχει απλά από το dvd. Είχα ξαναβάλει linux το χειμώνα αλλά τότε το είχα εγκαταστήσει. Ήταν το madrake τότε. Δεν είχα καταφέρει όμως να κάνω είσοδο στο δίκτυο ότι και αν έκανα και έτσι τα παράτησα και επειδή χρειάστηκα το χώρο το εξαφάνισα. Ομως με τούτο εδώ τα κατάφερα. Θα παίξω μαζί του για λίγο καιρό έτσι για την γνωριμία και μόλις καταφέρω και πάρω κάνα δύο δίσκους που χρειάζωμαι θα κάνω και εγκατάσταση και πιστεύω να γίνει αχώριστος φίλος μου. :wink: Η αλήθεια είναι ότι με παίδεψε για να κάνω την σύνδεση. Στο τέλος ανακάλυψα ότι βλέπει από μόνο του ένα μοντεμ isdn . Εχω το νετμοντ και ένα εσωτερικό της crypto. Μάλλον πιστεύω το δεύτερο θα είδε και δουλεύει τώρα.
nemos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 *ΤΝΧ* για την γρήγορη απάντηση ;-) ...Και κάτι τελευταίο που ξέχασα πριν: έχεις παίξει καθόλου με Knoppel, κι άν ΝΑΙ, πώς τα βλέπεις σε σύγκριση?
wert Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 *ΤΝΧ* για την γρήγορη απάντηση ;-) ...Και κάτι τελευταίο που ξέχασα πριν: έχεις παίξει καθόλου με Knoppel' date=' κι άν ΝΑΙ, πώς τα βλέπεις σε σύγκριση?[/quote'] Όχι δεν έχω παίξει με Knoppel . Είχα παίξει πρίν κάνα δύο χρόνια με ένα Ελληνικό live cd knoopix νομίζω και το μόνο που κατάφερε εκείνο ήταν να χάσω πάσα ιδέα για το λίνουξ. :? Με τούτο αλλάζουν ριζικά τα πράγματα μάλλον.... Τουλάχιστον με αυτό εδώ έχω ίντερνετ και μπορώ να το ανοίξω και να ψάξω για διάφορες απορίες μου...
nemos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Χμμμ... άν είχες παίξει με τις εκδόσεις μέχρι και την 0.3 του Knoppel (απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει άλλο ελληνικό Knoppix-clone) που είχε δώσει το PcMag καταλαβαίνω απόλυτα τί εννοείς... Πάντως οι 0.5 και 0.6 που δίνει τώρα ο αρχηγός στο site του (http://www.knoppel.org) είναι της προκοπής - προσωπικά παίζω με 0.5 γιατί, άν και παλαιότερη, γουστάρει καλύτερα με το pc μου... P4 2.4 HT w/ 1gb RAM (η αναβάθμιση από τα 512 έγινε αποκλειστικά για την καλύτερη λειτουργία των liveCDs γιατί -πίστεψέ με- στα Win2000 δεν έδωσαν τίποτα περισσότερο) Νάσαι καλά φίλε - με στέλνεις στο περίφτερο αύριο ;-)
nemos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 ...και κάτι ακόμα αρκετά ενδιαφέρον, άν θέλετε να ψαχτείτε με Knoppel... http://www.pjls16812.pwp.blueyonder.co.uk/knowing-knoppix/index.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.