Προς το περιεχόμενο

FIFA 2005 demo

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παίδες οτιδηποτε θελετε για ΦΙΦΑ 2004 2005 κτλ [url']www.gsp.iwebland.com[/url]

Χεχεχε...ε,ότι θα με κατευθύναν και στο... "σπίτι" μου,δεν το περίμενα... :lol:

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

akpe sou apantisa sto proigoumeno topic !! den thes tipota allo ektos apo to arxeio pou sas leo !! Ystera apo to installation tou tha deite kai to locale.ini (an kai den tha xriastei na to piraxete afou tha mporeite na kanete oles tis rithmiseis meso parathirou)

Δημοσ.
re paidia pou ine to locale.ini den mporw na to vrw........???????

same here :cry:

Το locale.ini δεν το βλέπεις' date=' για τον απλούστατο λόγο ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Απλώς είναι ένα αρχείο (απλό txt-άκι,απλά βάλ'του επέκταση .ini και τοποθέτησέ το στον φάκελο του demo) το οποίο ή το φτιάχνετε εσείς ή το φτιάχνουν αυτόματα, προγράμματα τύπου demo expander,demo factory,demo raptor κ.λπ. με τη μόνη διαφορά ότι τα περισσότερα έχουν λίγες επιλογές...

Πρότασή μου, είναι να φτιάξεις ένα αυτόματα με κάποιο από τα έτοιμα προγράμματα και μετά να το τροποιήσεις με το notepad...

Όσο για το patch που ετοιμάζουμε για το demo... Πάρτε ένα πρώτο screenshot αν και ακόμα είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο (πάντως,μου έφαγε πολλή ώρα η μετάφραση...)

[img']http://img.photobucket.com/albums/v254/Olorin1315/snap44-2.jpg[/img]

Δημοσ.

επαιξα 3 4 παιχνιδάκια με arsenal και μπορώ να πω ,αν και φανατικός PESAS..οτι είναι αρκετά καλο..Πρώτα απ όλα μου έκανε εντυπωση η ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο και δεύτερον το gameplay το οποίο παραδόξος το βελτίωσαν πολυ.

Ισως η ΕΑ αρίσε να βάζει μυαλό..

Δημοσ.

opos eipe kapoios..alles xronies tha etrexa na to kano download akoma kai me to 33.6modem mou ...tora de xalao ti dsl mou oute kan gia na to do....

pes3 all the way

ax na xame kai multi... tha eixame liosei pano sto pc

Δημοσ.

Το FIFA 2005 στο μονο που υστερει..αλλα πλέον οχι πολύ είναι το gameplay.

υπερέχει όμως με διαφορά σε γραφικά και στον ήχο.

Το παιχνίδι έχει καταπληκτική ατμόσφαιρα κάτι στο οποίο είναι πίσω το PES.Οσο για τα γραφικά αν και όχι τέλεια αλλα πολύ καλά,αφήνουν πίσω το PΕS χιλιόμετρα.Γενικότερα μιλάμε για ένα πιο ολοκλήρωμένο και άρτιο παιχνίδι.

Απο την άλλη το PES3 έχει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ gameplay που επιδέχεται φυσικά βελτιώσεις ΑΛΛΑ καταντάει λίγο βαρετό το γεγόνος οτι δεν έχει πολλές ομάδες όπως και διοργανώσεις championsleague uefa kok..

Αν βαθμολογούσαμε τα δυο αυτά παιχνίδια συνολικα θα είχαμε ισσοπαλια.Αλλά ας μας πεί και την γνώμη του ο φίλος Olorin θα είχε ενδιαφέρον να βαθμολογησει το παιχνίδι..

Δημοσ.

polles omades den exei alla apo diorganwseis exei kai kypela kai cl kai uefa

ta grafika pantws mikrh shmasia exoun se tetoia games

an kai oi paiktes toy fifa mou fainontai ligo san nanoi ?

to poio kalo xarkathristiko pou eixe to fifa pote htan h ellhnikh metadosh

Δημοσ.

Ψαχνωντας στο google διαβασα οτι δεν θα περιεχει Ελληνικο πρωταθλημα,οπως δεν θα υπαρχει το Τουρκικο.

Απο Τουρκικες ομαδες θα εχει λογικα την Γαλατα,ενω απο Ελληνικες Παναθηναικο,Οσφπ και Αεκ.

Δημοσ.

Φίλε Prof_Chaos, όπως είπα και στην προηγούμενη σελίδα του topic, λίγο-πολύ ταυτίζομαι με τις απόψεις σου...

Πράγματι, το FIFA 2005, από ό,τι δείχνει στο demo του, έχει βελτιωθεί δραματικά στον πιο νευραλγικό τομέα ενός soccer sim, δηλαδή το gameplay, αν και για να έιμαι ειλικρινής, ίσως πολλά στοιχεία είναι...εχμ...δανεισμένα από το PES3 (προσωπικά, δε με ενοχλεί ιδιαίτερα αυτό, αυτό που με νοιάζει είναι να δω 2 βελτιωμένα soccer sims...)

Βέβαια, δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα πριν δούμε και το PES4, έτσι;;;

Y.Γ.1: Και για να προλάβω κάποιους που ίσως πουν ότι γράφω τόσο καλά λόγια για το FIFA γιατί έχω δουλέψει κι εγώ για αυτό (ναι, πέρσι το άκουσα κι αυτό...), να σας θυμίσω πως το όνομά μου υπήρχε και στα credits του FIFA 2004, το οποίο το είχα επιεικώς "καταθάψει"...

Y.Γ.2: Χωρίς παρεξήγηση για τυχόν φίλους της (συμπαθούς κατά τ'άλλα...) Χαλκηδόνας, αλλά βλέπω τώρα το Πανιώνιος-Χαλκηδόνα και τα έχω πάρει άσχημα... Τέτοια βουτιά όπως αυτή στο πέναλτι που κέρδισαν ούτε ο... Μπίμης με τον Συρανίδη στους Ολυμπιακούς δεν την έκαναν!!! Μιλάμε κέρδιζε εύκολα χρυσό μετάλλιο!!! Τώρα θα μου πεις κι εμάς ποιος μας φταίει, γίνεται να ρίχνουμε 3άρα σε κοτζάμ Udinese και να μην μπορούμε να κερδίσουμε την Χαλκηδόνα... (κι αυτός ο εκφώνητης του Alpha, ρε παιδιά μήπως είναι κανένας συγγενής παίκτη της Χαλκηδόνας;;; Ακόμα κι οι Έλληνες εκφωνητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες πιο αμερόληπτοι ήταν!!!)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

KYKLOFORHSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE (i fimi sou agapi mou proxorise opos leei kai to tragoudi !!!!! )

Nai to game kikloforei full apo simera KAI gia pc !! Logika anepisima bebaia .... tora gia episima ... as mas enimerosei kapios allos!!!

Isos to bradi tha mporo na sas kano ena review kai meta na to stilo kai mia ston olorin na tou kanei kai autos ena ... kai meta na peite oti to diko mou einai kalitero kai na tou paro tin thesi :P :P :P

hehehe... :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...