Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Την πήγα σε έναν ηλεκτρολόγο, την έκαψε, την πήγα στο Πλαίσο, και δυστυχώς ξαναβρήκανε την ίδια. Εκ τότε την έχω βάλει σε ένα συρτάρι...Καιρός είναι να την ξανακάψω...
triantis7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 re paidia osoi lete gia lamogia mi milate an den sas exei tyxei paromoia periptosi.Pantws emena mou exei symbei kai exw diakopsei to bios otan ekane flash!!
LuNaTiC Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 xaxaxaxax eisai kai gkantemis tora poia de menei na tous peis..."auto to eidos mobo kati pathenei molis pernaei to katofli tou spitiou mou" xaxaxa
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Λοιπόν, χθες την ξανάκαψα και πήγα σήμερα στο Πλαίσιο και μου λένε να μου δώσουν επόμενο μοντέλο. Ρωτάω κι εγώ τι πιστωτικό έχω και μου λένε 10?!!!! Τους λέω τόσο έχει η Lan μόνη της!! Μετά δυστυχώςς βρήκανε άλλες 5 στη μεταμόρφωση....Οπότε αν ενδιαφέρεται κανείς με 30? δικιά του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.