VasKag Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 kai episis eixes pano apo 1000 posts sto insomnia 9a sou elega me pm pos tha tin evgazes teleios off xoris na na mporei kanenas na vrei oti to ekanes epitides ... ουτε εγω συμφωνω με τη λογικη του φιλου να "χαλασει" τη μητρικη, αλλα αυτο με τα 1000 posts δεν το καταλαβα. δηλαδη οποιος εχει πανω απο 1000 posts αντιμετωπιζεται διαφορετικα?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν είμαι αυτής της λογικής, αλλά το Πλαίσιο με αναγκάζει...Έχει συζητηθεί και εδώ και σε άλλα forum...Πήρα νέο cpu και δεν ήταν συμβατό με τη mobo, ενώ ο πωλητής είπε ότι ήταν. Ε, δεν μου αλλάξαν το cpu, αλλά με βάλανε να πάρω άλλη mobo..
parsifal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 ... kai episis eixes pano apo 1000 posts sto insomnia[/b'] 9a sou elega me pm pos tha tin evgazes...
Godfath3r Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 kai episis eixes pano apo 1000 posts sto insomnia 9a sou elega me pm pos tha tin evgazes teleios off xoris na na mporei kanenas na vrei oti to ekanes epitides ... ουτε εγω συμφωνω με τη λογικη του φιλου να "χαλασει" τη μητρικη' date=' αλλα αυτο με τα 1000 posts δεν το καταλαβα. δηλαδη οποιος εχει πανω απο 1000 posts αντιμετωπιζεται διαφορετικα?[/quote'] Mallon o gv ennoei oti an o filos mas eixe polla posts 8a htan kati parapano apo kseka8aro oti den "xrhsimopoiei" to forum gia na kanei thn, kata polous, apatewnia tou!!!Apo 'kei kai pera den nomizw oti 8a eprepe na allazei h gnwmh kapoiou panw sto 8ema symfwna me ta posts pou exei...Opoia gnwmh kai an einai auth!!!
VasKag Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 η παρατηρηση εγινε καλοπροαιρετα. και παλι ομως τα 1000+ posts δεν εξασφαλιζουν κατι. ισως να εχουν μεγαλυτερη βαρυτητα στις "αγγελιες". φιλικα.
slr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 ... kai episis eixes pano apo 1000 posts sto insomnia Αυτό με τα posts ποτέ δεν το κατάλαβα. Δηλαδή όποιος γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι και βοηθάει με το να λέει κάνε format είναι καλό μέλος, ενώ οι υπόλοιποι που απαντάνε μόνο οταν είναι σίγουροι είναι μέλη δεύτερης κατηγορίας? Το πόσο καιρό είσαι μέλος δεν παίζει ρόλο? Για να ξέρω, αμα είναι έτσι, να κάνω και εγώ προπόνηση στο πληκτρολόγιο και να ανέβω βαθμίδα.
sarisn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν είμαι αυτής της λογικής, αλλά το Πλαίσιο με αναγκάζει...Έχει συζητηθεί και εδώ και σε άλλα forum...Πήρα νέο cpu και δεν ήταν συμβατό με τη mobo, ενώ ο πωλητής είπε ότι ήταν. Ε, δεν μου αλλάξαν το cpu, αλλά με βάλανε να πάρω άλλη mobo.. Για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου λίγο :twisted: τι πρόβλημα ακριβώς σου έβγαλε το mobo και το άλλαξες? Επίσης καλό θα ήταν να μας πεις ολόκληρη τη σύνθεση του υπολογιστή σου. Φιλικά.
EPa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 kai episis eixes pano apo 1000 posts Αυτό δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει δεκτό από κάποιον με μόλις 1119 (τη στιγμή εκείνη) posts. Δηλαδή αν είχες 2000 θα μας έλεγες "kai episis eixes pano apo 2000 posts". Δεν περνάνε αυτά.. Εξάλλου τα 1000 posts μπορεί απλά να δείχνουν φλυαρία. Υπάρχει και η άποψη "το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν" (ή κάπως έτσι τέλος πάντων).
stefgti Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Fournos Mikrokymatwn gia 2-3 sec. Ta chipakia skane eswterika kai den vriskei pote kanenas ti symvainei! Siga mhn katsoune na koitaxoun sto plaisio h ston pouliadh/infoquest to BIOS! Genikotera isxyei o elegxos anavei/den anavei kai polles fores kai oi idioi tis "kaine" gia na tous tis antikatasthsei h antiproswpeia tou exwterikou eidika an einai palio yliko pou 8eloun na to xefortw8oun.
gv Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 @ VasKag, parsifal, Godfath3r, slr, EPa HELLO !!! IT WAS A JOKE !!!! dior9osa to post gia na iremisete !!! @ cacofonix-3 mias kai vlepo oti oi mods kratane akoma to thread auto as se voi9iso ligo ... min empisteuesai ersitexnes ... rota enan epagelmatia ilektroniko kai 9a se voi9isei afantasta ... den einai da kati toso dyskolo ...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν είμαι αυτής της λογικής' date=' αλλά το Πλαίσιο με αναγκάζει...Έχει συζητηθεί και εδώ και σε άλλα forum...Πήρα νέο cpu και δεν ήταν συμβατό με τη mobo, ενώ ο πωλητής είπε ότι ήταν. Ε, δεν μου αλλάξαν το cpu, αλλά με βάλανε να πάρω άλλη mobo..[/quote'] Για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου λίγο :twisted: τι πρόβλημα ακριβώς σου έβγαλε το mobo και το άλλαξες? Επίσης καλό θα ήταν να μας πεις ολόκληρη τη σύνθεση του υπολογιστή σου. Φιλικά. Λοιπόν: Είχα ένα P41.6 τον οποίο επεξεργαστή πούλησα στα 65€ για να πάρω με μικρή χρηματική διαφορά έναν Celeron 2.8 Prescott. Ο πωλητής μου είπε ότι είναι συμβατότατος με όλα τα Socket 478. Τον βάζω και δεν δουλεύει. Κοίταξα φυσικά αν έκανε καλή επαφή και όλα τα σχετικά, αλλά ήταν όλα εντάξει. Τους πέρνω τηλέφωνο και μου λένε να πάω όλο το μηχάνημα από κει...Κλασσική απάντηση για να σου ζητήσουν μετά εργασιά 30€ για να βιδώσουν 6 βίδες, 2 EIDE, και ένα τροφοδοτικό και να κλείσουν την case. Υπόθεση 5 λεπτών maximum. Με τα πολλά, με πήρε τηλέφωνο και μου λέει να αντικαταστήσει τη mobo. Του λέω αντί για Prescott να τον πάρει πίσω και να μου δώσει έναν απλό P4 στα ίδια περίπου χρήματα. Αυτός άρχισε τα νερά, τέλος πάντων με αναγκάσανε να πάρω άλλη mobo καθώς δεν δέχονταν τον επεξεργαστή...Μου δείχνει ο πωλητής της mobo, τον ξαναρωτάω το κλασσικό, αν είναι δηλαδή συμβατή με Prescott, θετικότατη απάντηση ο τύπος. Με τα πολλά, μου την βάλανε αυτοί, σαν καλός μ@λ@κ@ς που είμουνα κι εγώ...Πάω να τον πάρω 30€ εργασία!! Τσακώθηκα με τους τύπους, πήγα στον προϊστάμενο, πλήρασα τη mobo + 15€...Και η moo δεν ήταν η Asus, αλλά μια Albatron, η οποία μετά από δύο μέρες έκανε νερά (αλλά τελικά δεν είχε καεί)...Δηλαδή εγώ πλήρωσα 80€ τη μαλακία του πωλητή και θα την πλήρωνα 100€...Και να πεις ότι δουλεύω κιόλας...Φοιτητής είμαι...Κάνω το σκατό μου παξιμάδι για να πάρω κάτι που θέλω... Αν βρεθεί κάποιος να δώσει 45€ δεν θα την κάψω. Αλλίως δεν ξέρω...Εγώ τώρα δεν έχω καλά καλά να βγάλω το μήνα με τους καραγκιόζηδες...Και να ταν η πρώτη φορά... Α, και όσον αφορά αυτό με τον αριθμό των posts καθώς και την παλαιότητα των μελών, είμαι από το 2001 αλλά μία φορά κόπηκα δικαίως γιατί έβαλα σε αγγελία vcd (εντάξει και γω ξεχάστηκα...) και μία γιατί είχα χάσεο το password...
Gabriel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Το ποιό εύκολο σε κάποια εταιρία είναι να τσεκάρουν το BIOS.Δεν ξέρω αν το κάνει το πλαίσιο' date=' πάντως Πουλιάδης, Quest και λοιποί το κάνουν. Αν βρουν το BIOS off τότε την παίρνεις πίσω χαλαρά.... και πιθανόν να πληρώσεις και εργασία....[/quote'] Πώς θα βρούν το bios off φίλτατε από τη στιγμή που είναι corrupted? To πλαίσιο σίγουρα δε το κάνει πάντως. :wink:
VasKag Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 dior9osa to post gia na iremisete !!! ισως θα επρεπε να μην το αναφερω καν. απλα επειδη το ειχα συναντησει και σε αλλα φορουμ αυτο (ξενα) παλιοτερα. δεν θα χαλασουμε και τις καρδιες μας. φιλικα
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Μετά από το σκηνικό που έγραψα, συμφωνεί τελικά κανείς με τη λογική μου ή όχι;
Don Kavatzas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Η πιο σωστη μεθοδος πρεπει να ειναι αυτη με την μπαταρια παντως..περνα λιγο παραπανω ρευμα και θα καει χωρις να φιανεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.