Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδιά help!! Πήρα καινούρια mobo λόγω ασυμβατότητας με τη νέα cpu και η παλιά μου χει μείνει. Πρέπει επειγόντως να την κάψω για να πάρω την εγγύηση (πιστωτικό). Καμμιά ιδέα; Η mobo είναι μία Albatron PM845GE. To Πλαίσιο μου δίνει 65€, με 45€ τη δίνω.
ata1983 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 vasika prosekse giati tis perissoteres fores i cpu tin plirwnei. An mporeis na peirakseis voltage sto chipset dwse alliws mallon tha prepei na vreis tropo na afireseis tin psiksi apo ti tsipaki xwris na fainetai omws
myst77 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 cacofonix-3 ειμαι ο myst77 απο το emperor αυτο που εχω κανει εγω ειναι να εχω τη μητρικη χυμα στο γραφειο και με ενα τροφοδοτικο ή μπαταρια να δινω ταση στο AGP port. Οταν πεταξει σπιθες πες σου αντιο
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 cacofonix-3 ειμαι ο myst77 απο το emperor αυτο που εχω κανει εγω ειναι να εχω τη μητρικη χυμα στο γραφειο και με ενα τροφοδοτικο ή μπαταρια να δινω ταση στο AGP port. Οταν πεταξει σπιθες πες σου αντιο Πώς δηλαδή;
crAss Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 mporeis episis ta kapseis to BIOS chip...to vgazeis me ena katsavidi apo ti mobo, tou rixneis tasi me mia 9 V mpataria, kaigetai kai meta to mixanima den xananoigei, kai den exeis dialisei kai ti mobo crAss
myrmidon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Εμ τώρα τι να σας πω. Κάτι τέτοια λαμόγια σας εσάς χαλάνε την αγορά. Δηλαδή εγώ σαν καταναλωτής αν είχα πάρει μια μητρική από Πλάισιο,ή οπουδήποτε αλλού,και όντως είχε πρόβλημα και την γύριζα πίσω και οι πωλητές με κοιτάζαν με μισό μάτι,θα φταίγαν αυτοί;. Θα παρακαλούσα τους moderators του forum,με την ίδια λογική που απαγορεύουν τα μυνήματα περί warez,cracks κτ.λ,να απογορεύουν και τέτοιου είδους μυνήματα. Δεν θα πληρώσω εγώ,ως ''έντιμος'' καταναλωτής,τις λαμογιές ορισμένων.
Gabriel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Φλάσαρε το με ένα άλλο bios file. Η κατά το φλασάρισμα,βγάλε τη πρίζα. Απλό...
Highlander Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Το ποιό εύκολο σε κάποια εταιρία είναι να τσεκάρουν το BIOS. Δεν ξέρω αν το κάνει το πλαίσιο, πάντως Πουλιάδης, Quest και λοιποί το κάνουν. Αν βρουν το BIOS off τότε την παίρνεις πίσω χαλαρά.... και πιθανόν να πληρώσεις και εργασία....
phovos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 ama rixei ligo neraki 1-2 stagones se ena dimm mnhmhs sigoura 8a parei fwtia!!! (to exei pa8ei enas filos)esteile to mobo pisw kai tou esteilan kainourgio mazi me mnhmes...lete na piasei????
alfas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Φλάσαρε το με ένα άλλο bios file.Η κατά το φλασάρισμα' date='βγάλε τη πρίζα. Απλό...[/quote'] Kati tetoio einai to poio anodino na to xalaseis xoris na mporoun na poune tipota!!Alla oi perissoteres kainouries mitrikes exoun double bios...stin periptosi pou kaneis la8os h ginei kapoia patata na min klais tin mitriki!! Εμ τώρα τι να σας πω.Κάτι τέτοια λαμόγια σας εσάς χαλάνε την αγορά. Δηλαδή εγώ σαν καταναλωτής αν είχα πάρει μια μητρική από Πλάισιο' date='ή οπουδήποτε αλλού,και όντως είχε πρόβλημα και την γύριζα πίσω και οι πωλητές με κοιτάζαν με μισό μάτι,θα φταίγαν αυτοί;. Θα παρακαλούσα τους moderators του forum,με την ίδια λογική που απαγορεύουν τα μυνήματα περί warez,cracks κτ.λ,να απογορεύουν και τέτοιου είδους μυνήματα. Δεν θα πληρώσω εγώ,ως ''έντιμος'' καταναλωτής,τις λαμογιές ορισμένων.[/quote'] Coolare myrmidon.....den einai 8ema lamogias h oti se koitane me miso mati!! Proton einai se poion 8a peseis na se e3ipirethsei alla kai h logikh ths etairias... klasiko paradeigma????? PC-store Strournarh??? Xalasmeno apo emas apokliete kai kanoun oti sto allazoun!!Ti na tous peis apo ekei kai pera... Allo tetoio magazi?? ALFA sto PEIRAIA...eutuxos ekleise
myrmidon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε παιδιά συγνώμη αλλά αδυνατώ να καταλάβω την λογική σας. Δεν τίθεται θέμα εξυπηρέτησης ή όχι. Τέτοιο θέμα θα είχαμε αν η μητρική όντως παρουσίαζε πρόβλημα από μόνη της. Εδώ μιλάμε ότι ψάχνουμε να βρούμε τρόπους πως θα την κάψουμε μόνοι μας. Αν δηλαδή στο Πλαίσιο,ή στο κάθε Πλαίσιο,ανακαλύψουν αρκετές περιπτώσεις πελατών που επίτηδες ''καίνε'' μητρικές,κάρτες γραφικών,σκληρούς κ.α,τότε θα είναι καχύκοπτοι και σε πελάτες που έχουν πραγματικά πρόβλημα. Τελικά χρήστες κακοπροαίρετοι διμιουργούν πρόβλημα σε πελάτες που έχουν πραγματικό πρόβλημα.
gv Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 erasitexnes ... Τι προτίνεις τότε; tipota giati den symfono me tin logiki sou ... an parousiaze px tyxaia sfalmata kai den sou tin allazane 9a sou elega me pm pos tha tin evgazes teleios off xoris na na mporei kanenas na vrei oti to ekanes epitides ...
crAss Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Sto kato kato provlima den exei to katastima alla i kathe etairia...to katastima me ti seira tou tha tin steilei piso gia antikatastasi kai den tha xreothei me tipota... crAss
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.