Προς το περιεχόμενο

Πώς να κάψω μια Mobo και να μην χάσω την εγγύηση;

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά help!! Πήρα καινούρια mobo λόγω ασυμβατότητας με τη νέα cpu και η παλιά μου χει μείνει. Πρέπει επειγόντως να την κάψω για να πάρω την εγγύηση (πιστωτικό). Καμμιά ιδέα;

Η mobo είναι μία Albatron PM845GE. To Πλαίσιο μου δίνει 65€, με 45€ τη δίνω.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

vasika prosekse giati tis perissoteres fores i cpu tin plirwnei.

An mporeis na peirakseis voltage sto chipset dwse alliws mallon tha prepei na vreis tropo na afireseis tin psiksi apo ti tsipaki xwris na fainetai omws

Δημοσ.

cacofonix-3 ειμαι ο myst77 απο το emperor

αυτο που εχω κανει εγω ειναι να εχω τη μητρικη χυμα στο γραφειο και με ενα τροφοδοτικο ή μπαταρια να δινω ταση στο AGP port. Οταν πεταξει σπιθες πες σου αντιο

Δημοσ.
cacofonix-3 ειμαι ο myst77 απο το emperor

αυτο που εχω κανει εγω ειναι να εχω τη μητρικη χυμα στο γραφειο και με ενα τροφοδοτικο ή μπαταρια να δινω ταση στο AGP port. Οταν πεταξει σπιθες πες σου αντιο

Πώς δηλαδή;

Δημοσ.

mporeis episis ta kapseis to BIOS chip...to vgazeis me ena katsavidi apo ti mobo, tou rixneis tasi me mia 9 V mpataria, kaigetai kai meta to mixanima den xananoigei, kai den exeis dialisei kai ti mobo

crAss

Δημοσ.

Εμ τώρα τι να σας πω.

Κάτι τέτοια λαμόγια σας εσάς χαλάνε την αγορά.

Δηλαδή εγώ σαν καταναλωτής αν είχα πάρει μια μητρική από Πλάισιο,ή οπουδήποτε αλλού,και όντως είχε πρόβλημα και την γύριζα πίσω και οι πωλητές με κοιτάζαν με μισό μάτι,θα φταίγαν αυτοί;.

Θα παρακαλούσα τους moderators του forum,με την ίδια λογική που απαγορεύουν τα μυνήματα περί warez,cracks κτ.λ,να απογορεύουν και τέτοιου είδους μυνήματα.

Δεν θα πληρώσω εγώ,ως ''έντιμος'' καταναλωτής,τις λαμογιές ορισμένων.

Δημοσ.

Το ποιό εύκολο σε κάποια εταιρία είναι να τσεκάρουν το BIOS.

Δεν ξέρω αν το κάνει το πλαίσιο, πάντως Πουλιάδης, Quest και λοιποί το κάνουν.

Αν βρουν το BIOS off τότε την παίρνεις πίσω χαλαρά.... και πιθανόν να πληρώσεις και εργασία....

Δημοσ.
Φλάσαρε το με ένα άλλο bios file.

Η κατά το φλασάρισμα' date='βγάλε τη πρίζα.

Απλό...[/quote']

Kati tetoio einai to poio anodino na to xalaseis xoris na mporoun na poune tipota!!Alla oi perissoteres kainouries mitrikes exoun double bios...stin periptosi pou kaneis la8os h ginei kapoia patata na min klais tin mitriki!!

Εμ τώρα τι να σας πω.

Κάτι τέτοια λαμόγια σας εσάς χαλάνε την αγορά.

Δηλαδή εγώ σαν καταναλωτής αν είχα πάρει μια μητρική από Πλάισιο' date='ή οπουδήποτε αλλού,και όντως είχε πρόβλημα και την γύριζα πίσω και οι πωλητές με κοιτάζαν με μισό μάτι,θα φταίγαν αυτοί;.

Θα παρακαλούσα τους moderators του forum,με την ίδια λογική που απαγορεύουν τα μυνήματα περί warez,cracks κτ.λ,να απογορεύουν και τέτοιου είδους μυνήματα.

Δεν θα πληρώσω εγώ,ως ''έντιμος'' καταναλωτής,τις λαμογιές ορισμένων.[/quote']

Coolare myrmidon.....den einai 8ema lamogias h oti se koitane me miso mati!!

Proton einai se poion 8a peseis na se e3ipirethsei alla kai h logikh ths etairias...

klasiko paradeigma????? PC-store Strournarh??? Xalasmeno apo emas apokliete kai kanoun oti sto allazoun!!Ti na tous peis apo ekei kai pera...

Allo tetoio magazi?? ALFA sto PEIRAIA...eutuxos ekleise :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά συγνώμη αλλά αδυνατώ να καταλάβω την λογική σας.

Δεν τίθεται θέμα εξυπηρέτησης ή όχι.

Τέτοιο θέμα θα είχαμε αν η μητρική όντως παρουσίαζε πρόβλημα από μόνη της.

Εδώ μιλάμε ότι ψάχνουμε να βρούμε τρόπους πως θα την κάψουμε μόνοι μας.

Αν δηλαδή στο Πλαίσιο,ή στο κάθε Πλαίσιο,ανακαλύψουν αρκετές περιπτώσεις πελατών που επίτηδες ''καίνε'' μητρικές,κάρτες γραφικών,σκληρούς κ.α,τότε θα είναι καχύκοπτοι και σε πελάτες που έχουν πραγματικά πρόβλημα.

Τελικά χρήστες κακοπροαίρετοι διμιουργούν πρόβλημα σε πελάτες που έχουν πραγματικό πρόβλημα.

Δημοσ.
erasitexnes ...

Τι προτίνεις τότε;

tipota giati den symfono me tin logiki sou ...

an parousiaze px tyxaia sfalmata kai den sou tin allazane 9a sou elega me pm pos tha tin evgazes teleios off xoris na na mporei kanenas na vrei oti to ekanes epitides ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...