Προς το περιεχόμενο

arctik silver=ποιό καινούριο?

MadeBy.Me

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα πάει ένας φίλςο μυ οστην πρωτεύουσα και λέω να πάρω την παραπάνω θερμοαγώγιμη σιλικόνη(σωστά?)

ποιά είναι η πιό καινούρια ? και επίσης σε πόσσες συσκευασίες κυκλοφορεί και πόσων γραμμαρίων ?

Δημοσ.

Στην Ελλάδα, φοβάμαι πως ναι.

Εγώ σου προτείνω και την Arctic Silver Ceramique που είναι λιγότερο "ιδιότροπη" στην εφαρμογή της, δεν είναι καθόλου αγώγιμη, έχει παραπλήσια απόδοση, και είναι και φθηνότερη :)

Δημοσ.

Στις οδηγιες εφαρμογης της Arctic Silver λεει οτι καθαριζουμε τις δυο επιφανειες(ψυκτρα και cpu) με high-purity isopropyl alcohol.Μπορει να μου πει καποιος ενα σκευασμα με high-purity isopropyl alcohol? Π.χ το zippo δεν είναι :)

Δημοσ.

To ζιπέλαιο βγάζει μια χαρά οτι απομένει σε επεξεργαστή και ψυκτρα αλλά καλό είναι μετα να τα καθαρίζεις με οινόπνευμα γιατί δεν ξερω αν μένει κάτι που δεν εξατμίζεται. Η ισοπροπυλική αλκοόλη είναι το rubing alcohol, αν το βρεις σε κάποιο μαγαζί με αυτό το όνομα. Πάντως αν θέλεις να κάνεις την δουλεία καλά πάρε από μαγαζί χρωμάτων( κυρίως για αυτοκίνητα) ένα σετ με ντουκόχαρτα σε πολύ μεγάλα νούμερα. Αν τα βρεις, ξεκίνα με 600 και φτάσε σε όσο πιο μεγάλο νούμερο βρεις 6000 , 12000 ή ακόμα και 20000. Με αυτά θα γυαλίσεις το κάτω μέρος της ψύκτρας και ανάλογα με την ποιότητα της θα κατεβάσει και θερμοκρασία.

Δημοσ.

Καλά, μην αγχώνεσαι... με λίγο οινόπνευμα σε ένα βαμβάκι είσαι μια χαρά. Μην περιμένεις πάντω και μεγάλη διαφορά. 2-3 βαθμούς κάτω από ότι σιδερο με σίδερο είναι.

Δημοσ.
Στην Ελλάδα' date=' φοβάμαι πως ναι.

Εγώ σου προτείνω και την [b']Arctic Silver Ceramique[/b] που είναι λιγότερο "ιδιότροπη" στην εφαρμογή της, δεν είναι καθόλου αγώγιμη, έχει παραπλήσια απόδοση, και είναι και φθηνότερη :)

ΑΝ και η ΑΣη 5 είναι πιο καινούρια κ εγώ πήρα την Ceramique για τους παραπάνω λόγους

Δημοσ.
Xorxhs! :

venzinoula' date=' kalitero skeuasma den iparxei...hehehe

afairei ta panta me ena perasma[/quote']

Στις οδηγιες λεει να μην χρησιμοποιουμε παραγωγα πετρελαιου.Οποτε ουτε βενζινη ουτε ζιπελαιο......Τι να κάνωωωω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...