twingo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Είμαι ενα βήμα πρίν απο την αγορά μιας X800pro(ΗΙS)και αναρωτιέμαι εαν όντος αξίζει τα χρήματα της ή οχι.Δηλαδή είναι τέτοια η διαφορά με μια 9800proπου να δικαιολογεί σχεδόν την διπλάσια τιμή:
epote Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 exei diplasia apodosh, to erotima einai TI tha kaneis th diplasia apodosh? ego paizo doom 3 me 9800 pro mia xaroula pantos
twingo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Αυτός ακριβώς είναι και εμένα ο προβληματισμός.Μόνο εαν το δείς σε βάθος χρόνου,δηλαδή παίρνω την κορυφαία κάρτα για τα επόμενα 2-3 χρόνια.
stefan123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 stis kartes grafikon den iparxei vathos xronou..kathe 6 mines vgainei neo modelo.se ena xrono tha einai metria(kai tha exei ta misa lefta) kai se 2 tha einai poli poli piso(kai tha exei to 1/4 apo oso tin agorases).Gnomi mou einai oti aytes oi kartes einai gia trellous kai arketa matsomenous..kathe 6 mines ta xonoun sto neo modelo..Pare mia 9800pro na kaneis tin douleia sou mia xara kai se ena xrono pairneis tis 6800-x800xt me ta misa lefta kai tha kaneis kai pali mia xara tin douleia sou...kalinixta
evkar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 βεβαίως και υπάρχει βάθος χρόνου ,Κλασσικό παράδειγμα η 9800 pro (ουσιαστικά δηλ. μια 9700 ενισχυμένη. Σκέψου λοιπόν πόσο καιρό είναι στην αγορά η 9700 ,λίγο παραπάνω από 2 χρόνια, και όμως ακόμη αντέχει μια χαρά ,α φού καταφέρνει και παίζει ένα ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ παιχνίδι όπως το DOOM 3 . Και κάτι άλλο, επειδή είμαστε σε μεταβατική περίοδο για όλη της σχεδίαση των υπολογιστών , λάβε υπόψη σου , ότι σε έξι μήνες ΄θα είναι δύσκολο να βρεις κάρτα γραφικών σε AGP πρότυπο, αφού έχει ήδη καταργηθεί , και οι εταιρείες θα σταματήσουν να βγάζουν μοντέλλα με αυτό το πρότυπο. Οπότε εκεί αλλαγή κάρτας σημαίνει και αλλαγή όλου του υπολογιστή. Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω , και επειδή δεν σκοπέυω μέχρι να χριστούγεννα να ξαναματαλλάξω board, cpu και δε συμμαζεύεται , προσεχώς θα αγοράσω μια X800 ,μάλλον ΧΤ για να έχω τουλάχιστον για ένα χρόνο το κεφάλι μου ήσυχο.
Nikos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί η AGP τουλάχιστον για 1-1,5 χρόνο ακόμα. Μην ξεχνάτε ότι κυκλοφορεί μόνο ένα chipset με PCI-X και αυτό για Intel. Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για Athlon και ακόμα να υπάρχει κάτι σε δοκιμαστική φάση θα κάνει χρόνο να κυκλοφορήσει. Όσο αφορα την Χ800. Αν έχεις σκοπό να τη δουλέψεις σε αναλύσεις πανω από 1024 τότε αξίζει τον κόπο, και μονο τότε κατά τη γνώμη μου. Τώρα το βάθος χρόνου δεν μου λέει τίποτα. Σκέψου ότι η 9200( η παλιά 8500) είναι στην αγορά πάνω από 5 χρόνια και πουλάει ακόμα. Στον δεύτερο υπολογιστή μου έχω μια GF2MX.
KWSN_Men Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Έχουν ήδη ανακοινωθεί τα nForce 4, Via K8T890 Pro, SiS 756 με υποστήριξη PCI-X, και αναμένονται σχετικά σύντομα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.