Προς το περιεχόμενο

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ DRIVERS PCTV PRO 5.9

1453

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το όριο είναι 20GB το μήνα. Ελπίζω να μην το πιάσουμε με καμια δεκαριά άτομα να κατεβάζουν ;) Πάντως και τα yousentit είναι ευπρόσδεκτα

Δημοσ.

Το όριο είναι 20GB το μήνα. Ελπίζω να μην το πιάσουμε με καμια δεκαριά άτομα να κατεβάζουν ;) Πάντως και τα yousentit είναι ευπρόσδεκτα

Δημοσ.

Δημοσ.

Θα ήθελα κι εγω το link εάν είναι εύκολο.

Άντε να δούμε μήπως σταματήσουν εντελώς αυτή τη φορά τα ξαφνικά κολλήματα...

Δημοσ.

Μόλις έβαλα τους καινούριους drivers.Στα γρήγορα που τα κοίταξα δεν είδα καμμία δραματική αλλαγή.Ίδιο και απαράλλαχτο το Vision.Η μόνη αλλαγή για την οποία δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος αν όντως είναι αλλαγή ή εμένα μου φάνηκε είναι ότι κατά την εναλλαγή των καναλιών η γνωστή καθυστέρηση και το στιγμιαίο πάγωμα της εικόνας δεν υπάρχουν πλέον.

Δημοσ.

Ena elatoma pou paratirisa einai oti sto ipomenu capture den mporeis na tickareis tis epiloges svcd,dvd kai dvd longplay kai prepei na kaneis activate to mpeg4 dinontas to katalilo aditimo.Stin ekdosh 5.11 pou eixa (tin karta tin exw parei prin 1,5 xrono peripou kai to cd apeksw leei 5.11V) mporuses na ta epilekseis ola afta.Pados den exei kamia diafora apo tin 5.11 ute kan sto interface.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...