ktgeorge Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Ηallo, ξέρει κανείς κανά πρόγραμμα backup που να τρέχει σαν service σε windows 2003? Απλά θέλω πάντα να είναι ενεργό ακόμα και όταν είμαι log off στον υπολογιστή. Πέρα από το Handy Backup Pro 1.1 ξέρει κανείς κάποιο άλλο??? Εννοείται πως δεν έχω DAT, και θέλω να υποστηρίζει backup είτε σε τοπικούς είτε σε δικτυακούς δίσκους...
telcomfreak Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Nero Backit up , Genie Backup Pro 5 , Norton Ghost 9 . Einai καλες λυσεις , δεν ξερω τι παιζει με το log off ομως :!: . Have a try
Highlander Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Μπορείς να φτιάξεις ένα Batch file και να το βάλεις στο Schedule. Είναι ο ποιό απλός τρόπος νομίζω. Επίσης κοίτα και λίγο το SmartSync Pro Εγώ το έχω αγοράσει γιατί με έχει βολέψει ιδιαίτερα. Κατέβασε τη δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών, να δεις αν σου κάνει. Έτσι κι αλλιώς φθηνό είναι.
eliasole Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Dose mou to e-mail sou na sou steilo ena
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.