Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ευρωπαικά h/w e-shops

inout

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αφορμή για αυτό το post είναι το οτι εδώ και καιρό ψάχνω έναν σκληρό δίσκο για φορητό και δεν μπορώ να τον βρώ στην Ελλάδα. (πρεπει να εχω ακούσει την φράση "την άλλη βδομάδα" πάνω απο 10 φορές)

Λοιπόν οποιος ξέρει κανα e-shop ευρωπαικό(για λόγους ασφαλείας) ,που να φέρνει στην Ελλάδα φυσικά, ας το αναφέρει (μαζί και εντυπώσεις).

Δημοσ.

Λοιποόν στο ebay έχει και μεταχειρισμένα και καινούργια.Στα μεταχειρισμένα κανένας δεν σου δίνει εγγύηση ετσι;Το ρίσκο είναι δικό σου,αλλά στα καινούργια λογικά υπάρχουν και εγγυήσεις.Λοιπόν να ξέρεις γιατί και εγώ πήρα πολλές φορές από εκει(Searsh members:palawiaris θα με δεις) έχει και κολοπιασίματα αλλά έχει και καλές τιμές θέλει ψάξιμο.Πάντως για μένα γιατί δεν παίρνεις από Ελλάδα και θέλεις από έξω;Μένω γερμανία και βλέπω στο πλάισιο στα πιο πολλά προιόντα της είναι πιο φθηνά από ότι εδώ γερμανία

Δημοσ.

Δεν είναι αλήθεια ότι αν πάρεις μεταχειρισμένο δε θα έχεις εγγύηση. Αν η εγγύηση που έχει ένα προϊόν είναι εγγύηση κατασκευαστή σημαίνει ότι η εγγύηση παρέχεται απευθείας από τον κατασκευαστή και όχι από τον αντιπρόσωπο ή τον εισαγωγέα. Για παράδειγμα, οι δίσκοι Western Digital έχουν εγγύηση κατασκευαστή. Η εταιρεία κρατάει αρχείο με τα serial numbers των προϊόντων της και ξέρει πότε λήγει η εγγύηση για το καθένα. Εσύ από το site της μπορείς βάζοντας το serial number του προϊόντος να δεις την κατάσταση της εγγύησης (πότε λήγει). Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες εγγύησης απευθείας στον καταναλωτή, δηλαδή τους στέλνεις το δίσκο σου ταχυδρομικώς και στον αντικαθιστούν.

Την παραπάνω εταιρεία στην αναφέρω ενδεικτικά, το κάνουν κι άλλες πολλές. Εγώ το έχω κάνει με ένα CD recorder της Ricoh. Είχε χαλάσει, το έστειλα στη Γερμανία (μόνο 7 ευρώ ταχυδρομικά) και σε 10 μέρες είχα πίσω καινούριο. Επίσης, πασίγνωστη είναι και η αντίστοιχη υπηρεσία της Plextor.

Κατά συνέπεια, πριν αγοράσεις μεταχειρισμένο προϊόν από το ebay μπορείς επικοινωνώντας με τον πωλητή να ζητήσεις το serial number του δίσκου για να ελέγξεις την εγγύησή του. Αν δεις ότι έχεις ακόμα 1 ή και 2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή δεν υπάρχει κανένα ρίσκο από αυτή την άποψη προκειμένου να μην αγοράσεις το προϊόν.

Δημοσ.

Και ποιος θα σου πει ότι ο μεταχειρισμένος σκληρός δεν έχει ανοιχτεί ή έχει φορμαριστεί καμιά 100 φορές ή το dvd δεν έχει κάποια χακαρισμένη αναβάθμιση που χάνονται οι εγγυήσεις;Οι πιο πολλοί το γράφουν καθαρά μέσα:μεταχειρισμένο προιόν χωρίς εγγύηση,σε αρέσει όπως το βλέπεις στην φωτογραφία;Αν ναι πάρτο.Και σιγά να μην κάθεται ο κάθε ένας να ασχολήται με ερωτήσεις τύπου:Τι αριθμό έχει ο μεταχειρισμένος δίσκος;Δεν θα το πάρεις εσύ θα το πάρει ο επόμενος,πάντως θα πουληθεί σίγουρα.Εξαιρέσεις είναι αυτοί που θα σου αναλύσουν ότι όλα είναι εντάξει. :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...