Xdanger Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Έχω το Siemens MC60 και θέλω να του περάσω αρχεία ήχου αλλά αναγνωρίζει μόνο midi και AMR Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει σε AMR (εκτός από της Sony Ericson ,το κινητό δεν αναγνωρίζει το formaτ) ή καλύτερα αν υπάρχει κάποιος DirectShow codec για να χρησιμοποιήσω κάποιο δικό μου πρόγραμμα.
IKARIWTHS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 prwta apola pes mas ti arxeia hxou exeis kai theleis na ta metatrepseis se amr
Xdanger Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 prwta apola pes mas ti arxeia hxou exeis kai theleis na ta metatrepseis se amr έχω σε wav ,mp3 αλλά δεν με πειράζει αν υπάρχει και κάποιο πρόγραμμα που να παίρνει άλλο φορματ
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 giati doulevei mono se mena aftos o amr converter tis SE???? apla thelei arxeia wav 8000kHz kai 16 bit kai stin metatropi tha valeis poiotita 122.
Xdanger Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δουλέυει εντάξει το μόνο πρόβλημα που έχει είναι η χαμηλή ποιότητα του ήχου ακόμη και όταν βάζω ποιότητα 795 (έχει πολύ θόρυβο)
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δουλέυει εντάξει το μόνο πρόβλημα που έχει είναι η χαμηλή ποιότητα του ήχου ακόμη και όταν βάζω ποιότητα 795 (έχει πολύ θόρυβο) vale poiotita 122. oso kai an sou fainetai parakseno, einai kalyteri apo tis alles. kane mia metatropi kai paratirise to. :roll:
Xdanger Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Ναι είναι καλύτερη η ποιότητα αλλά έχω άλλο πρόβλημμα. Δεν μπορώ να τα βάλω να σαν Ringtone στο κινητό. παίρνει μόνο midi και wav .Το οποίο δεν ξέρω ποιόν codec χρησιμοποιεί, τα windows το αναγνωρίζουν σαν ADPCM αλλά δεν μπορώ να το ανοίξω με κανένα πρόγραμμα ή να το επεξεργαστώ.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 ta .amr paizoun me real player kai quick time 8)
Xdanger Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Παίζουν στα Windows αλλά πως γίνετε να τα βάλω σαν ringtone (να παίζουν όταν χτυπάει το κινητο) δεν γίνετε αν είναι σε amr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.