agiosall~ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Γινεται να φτιαξω iso με καποια αρχεια που εχω στο σκληρο μου χωρις βεβαια να χρειαστει να τα γραψω πρωτα σε dvd!!! :roll:
agiosall~ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Εχω το ISOBuster το εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα καποια επιλογη μηπως γινεται να βοηθησεις λιγο Ευχαριστω
HamerZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 agiosall~, λάθος μου για το IsoBaster. Πάρε το WinISO 1) New 2) μεταφορά αρχείων με drag-and-drop
patrickdrd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 agiosall~ καλύτερα δοκίμασε με το UltraISO, αν θες να κάνεις image DVD, το WinISO κάνει μόνο cd images
agiosall~ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Ουπς οταν το ειδα δοκιμασα απλως για να δω αν γινεται τωρα ειδα το οριο τον 700mb... :roll: Παω να δοκιμασω το "δικο σου" patrickdrd...
polaki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Paidia ego thelo se ena ISO pou exo na valo ena arxeio mesa... pos to kano??
agiosall~ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Απλο κανε exctract με το winrar τα αρχεια που εχει ειδη μεσα το iso και μετα με ενα απο τα παραπανω προγραμματα ξανακαντο iso, ειναι μπακαλιστικος τροπος αλλα ειναι πολυ απλο :wink: Edit: εννοειτε οτι μεσα στο καινουριο iso θα βαλεις και το επιπλεον αρχειο που θελεις :roll:
patrickdrd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Απλο κανε exctract με το winrar τα αρχεια που εχει ειδη μεσα το iso Δεν χρειάζεται να κάνει extract με winrar' date=' κατευθείαν μέσα από το UltraISO πηγαίνεις και κάνεις add file. [b']Προσοχή Όμως:[/b] Αν θέλεις να σβήσεις κάποιο αρχείο από το image, πρέπει να το κάνεις Save As! Αν κάνεις απλό Save, θα δεις ότι το image αρχείο δεν μικραίνει το μέγεθος του! Το ίδιο συμβαίνει & με το WinISO. Δοκίμασέ το agios και θα δεις τι εννοώ
hugelacky Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 [hli8ia erwthsh???] To UltraIso profanws kanei kai images gia cd e??? [telos hli8ias erwthshs]
hugelacky Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Eidate??? den sas to elega egw? To hksera oti einai hli8eia h erwthsh mou!!!
Isis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 εγω παλι προτιμω το paragon cd-rom emulator που υπηρχε στο dvd-rom του computer για ολους του αυγουστου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.