karib Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Emails τα οποια εχω λαβει και ειναι με ακαταλαβιστικους χαρακτηρες, παρα τα διαφορα encoding που εχω δοκιμασει στον Internet Explorer και Opera, εχω καμια ελπιδα με καποιο αλλο τροπο να μπορεσω να τα διαβασω?
liberto Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 εγώ που είχα τέτοιο πρόβλημα στον αουτλοκ, το διώρθωσα επιλέγοντας γραμματοσειρά "ελληνική ISO" απο την επιλογή κωδικοποίηση.
ledadi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 ego auto to provlima to antimetopizo sto pathfinder mail. ti mporo na kano!!!
karib Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδια μιλαω για webmail. Με internet explorer, opera κλπ. Εννοειτε οτι δοκιμασα ολα τα encoding.
karib Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος τρόπος?
greeneye Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 ego pou eixa idio provlima me yahoo apla allaxa mesa apo yahoo tis rithmisis se greek kai ola kala i english apo USA omos oxi apo Agglia
macman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Αν δεν κατορθώσεις να κάνεις κάτι αλλάζοντας την κωδικοποίηση ή τις προδιαγραφές, τότε επικοινώνησε με τον αποστολέα του μηνύματος και εξήγησέ του το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.
karib Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Αν δεν κατορθώσεις να κάνεις κάτι αλλάζοντας την κωδικοποίηση ή τις προδιαγραφές, τότε επικοινώνησε με τον αποστολέα του μηνύματος και εξήγησέ του το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Κλασικα, αυτο γινεται...
Isis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 σε εμενα συμβαινει σε μερικα sites και χρειαζεται να κανω συνεχεια κωδικοποιηση. βεβαια ειναι ελληνικα - noobika.. και μπαινω με Mozilla firefox. οποτε λογικο ειναι ετσι?
karib Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Τελικα, μαλλον δεν υπαρχει λυση. Αν σου ερθει με ακαταλαβιστικα, και δεν ειναι θεμα encoding, απλα την πατησες. Δεν μπορεις να κανεις τιποτε απολυτως. Συμφωνειτε?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 kane copy/paste to keimeno sto office kai apo ta ergalia kanto fix . den exo idea an tha leitourgisei ala den xaneis tipota na dokimaseis .
karib Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 apo ta ergalia kanto fix . Δηλαδη?Ποια εργαλεια και τι fix ειναι αυτο?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 sto office pigene tools>fix.. borei na to exei mono to 2003 ,den thimame na sou po.
accipio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Στο Word 2003 είναι η εντολή Tools -> Fix Broken Text... (Εργαλεία -> Επιδιόρθωση κατεστραμμένου κειμένου). Σε μένα πάντως λειτούργησε με "αλαμπουρνέζικο" ελληνικό κείμενο του Hotmail
karib Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Στο Word 2003 είναι η εντολή Tools -> Fix Broken Text... (Εργαλεία -> Επιδιόρθωση κατεστραμμένου κειμένου). Σε μένα πάντως λειτούργησε με "αλαμπουρνέζικο" ελληνικό κείμενο του Hotmail Το δοκιμασα αλλα δυστυχως δεν επαιξε σε μενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.