Προς το περιεχόμενο

Πως διαβαζω emails με ακαταλαβιστικους χαρακτηρες?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Emails τα οποια εχω λαβει και ειναι με ακαταλαβιστικους χαρακτηρες, παρα τα διαφορα encoding που εχω δοκιμασει στον Internet Explorer και Opera, εχω καμια ελπιδα με καποιο αλλο τροπο να μπορεσω να τα διαβασω?

Δημοσ.

εγώ που είχα τέτοιο πρόβλημα στον αουτλοκ, το διώρθωσα επιλέγοντας γραμματοσειρά "ελληνική ISO" απο την επιλογή κωδικοποίηση.

Δημοσ.

Αν δεν κατορθώσεις να κάνεις κάτι αλλάζοντας την κωδικοποίηση ή τις προδιαγραφές, τότε επικοινώνησε με τον αποστολέα του μηνύματος και εξήγησέ του το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Δημοσ.

Αν δεν κατορθώσεις να κάνεις κάτι αλλάζοντας την κωδικοποίηση ή τις προδιαγραφές, τότε επικοινώνησε με τον αποστολέα του μηνύματος και εξήγησέ του το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Κλασικα, αυτο γινεται...

Δημοσ.

σε εμενα συμβαινει σε μερικα sites και χρειαζεται να κανω συνεχεια κωδικοποιηση. βεβαια ειναι ελληνικα - noobika.. και μπαινω με Mozilla firefox. οποτε λογικο ειναι ετσι?

Δημοσ.

Τελικα, μαλλον δεν υπαρχει λυση.

Αν σου ερθει με ακαταλαβιστικα, και δεν ειναι θεμα encoding, απλα την πατησες.

Δεν μπορεις να κανεις τιποτε απολυτως.

Συμφωνειτε?

Δημοσ.

Στο Word 2003 είναι η εντολή Tools -> Fix Broken Text... (Εργαλεία -> Επιδιόρθωση κατεστραμμένου κειμένου). Σε μένα πάντως λειτούργησε με "αλαμπουρνέζικο" ελληνικό κείμενο του Hotmail

Δημοσ.

Στο Word 2003 είναι η εντολή Tools -> Fix Broken Text... (Εργαλεία -> Επιδιόρθωση κατεστραμμένου κειμένου). Σε μένα πάντως λειτούργησε με "αλαμπουρνέζικο" ελληνικό κείμενο του Hotmail

Το δοκιμασα αλλα δυστυχως δεν επαιξε σε μενα. :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...