Προς το περιεχόμενο

Οικονομικό πρόγραμμα από Ποτε για φοιτητές

capthookb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάμε έδωσαν νέο νόημα στην οικονομία.

Πλέον όλοι οι φοιτητές με αυτό το εκπληκτικό οικονομικό πρόγραμμα του Ποτε να χρησιμοποιούν το Ιντερνετ και να μην ανησυχούν για το λογαριασμό!!!!!!

http://www.adslgr.com/news.html?newsid=738

Δημοσ.

Αν ο ΟΤΕ όντως νοιάζεται για τους φοιτητές θα έπρεπε τουλάχιστον να παρέχει αριθμό ΕΠΑΚ σε όλες τις σχολές και όχι να αναγκάζονται ακόμα και τώρα το 2004 να καλούν κανονικό αριθμό με χρέωση 1αστική μονάδα το λεπτό! :roll:

Στην ιατρική Θεσ/νικης όσο κι αν δεν το πιστεύετε ακόμα καλούνε οι φοιτητές 2310- για να μπούν μέσω dialup απ' το σπίτι τους...

Πώς λοιπόν κύριε πΟΤΕ θα χρησιμοποιήσει ο φοιτητης τα 2euro δώρο του ΕΠΑΚ ?

(*) Οι προσπαθειες για αλλαγή σε νούμερο ΕΠΑΚ γίνονται από την ιατρική σχολή τουλάχιστον 5 χρόνια...

Αυτό κι αν είναι αρπαχτή απ' τη χρονοχρέωση!!

ΑΙΣΧΟΣ!

Δημοσ.

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΕΕ ΜΟΥ ΙΔΡΩΣΑ!

2 ΕΥΡΑ

Τώρα πλέον θα μπορώ να παίρνω σουβλάκια ΔΥΟ φορές το μήνα!

Θα μπορώ να νοικιάζω μια ταινία παραπάνω από το video club.

Ένα milko από το περίπτερο.

Ένα καφέ βρε αδελφέ... λάθος μισό καφέ...

Δεν μπορώ άλλο, τα έχω χάσει... Μετά από τέτοια χειρονομία...

Λες και μας τα χρώσταγε!

Δημοσ.

Αν ο ΟΤΕ όντως νοιάζεται για τους φοιτητές θα έπρεπε τουλάχιστον να παρέχει αριθμό ΕΠΑΚ σε όλες τις σχολές και όχι να αναγκάζονται ακόμα και τώρα το 2004 να καλούν κανονικό αριθμό με χρέωση 1αστική μονάδα το λεπτό!

Στην ιατρική Θεσ/νικης όσο κι αν δεν το πιστεύετε ακόμα καλούνε οι φοιτητές 2310- για να μπούν μέσω dialup απ' το σπίτι τους...

Πώς λοιπόν κύριε πΟΤΕ θα χρησιμοποιήσει ο φοιτητης τα 2euro δώρο του ΕΠΑΚ ?

(*) Οι προσπαθειες για αλλαγή σε νούμερο ΕΠΑΚ γίνονται από την ιατρική σχολή τουλάχιστον 5 χρόνια...

Αυτό κι αν είναι αρπαχτή απ' τη χρονοχρέωση!!

ΑΙΣΧΟΣ!

το ΑΠΘ προσφέρει ΕΠΑΚ με τον αριθμο 89625-15150 για 56k και 89625-15450 για ISDN. Τουλάχιστον έτσι είναι σε όλες τις άλλες σχολές, δεν νομίζω στην ιατρική να είναι αλλιώς. Δες http://noc.auth.gr/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...