lthanasis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Έχω μια soundblaster 5.1 live και ξαφνικά άρχισε όποτε ακούγεται ήχος από αυτή, να είναι χάλια με λίγα λόγια και να μην μπορώ να ακούσω σχεδόν τίποτα. Τα ηχεία δεν φταίνε, το pc γενικά δεν φταίει γιατί δοίμασα και με την Onboard, έχω κάνει απεγκατάσταση και πάλι τα ίδια και έχω αλλάξει και drivers. Αυτό που ακουγόταν για τα προβλήματα αυτών των καρτών με το latency δεν νομίζω να ισχύει γιατί το πρόβλημα είναι πολύ πιο έντονο και συνεχές, δεν εμφανίζεται όποτε του κατέβει. Τι νομίζετε ότι μπορεί να φταίει;
lthanasis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Κάποιος ρε παιδιά δεν μπορεί να προτείνει κάτι;! Να πάει τζάμπα η κάρτα ήχου;
johnnyestia Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Ενδεχομένως να την έχουν ακούσει οι επαφές στα output (μπριζάκια) της κάρτας...
Johnnie Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Επίσης μπορεί να τα 'παιξε και η ίδια η κάρτα. Θα πρέπει να τη δοκιμάσεις σε κάποιον άλλο υπολογιστή για να σιγουρευτείς. 8) 8) 8)
Nikos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Μου έκανε κι εμένα μια live to ίδιο πρόβλημα και το διόρθωσα με το να απενεργοποιήσω το PCI Delayed transactions στο Bios. Δοκίμασε το και πες μου μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.