infini Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Έχω μια creative geforce 1 με 32mb ram της οποίας το cooler κάνει έντονο θόρυβο. Έχω βρει μια ψύκτρα η οποία ταιριάζει αρκετά με τις διαστάσεις του chip αλλά δεν ξέρω τι υλικό να χρησιμοποιήσω ώστε να κολλήσει η ψύκτρα στο chip της κάρτας. Γνωρίζει κανείς τι χρειάζεται και που μπορώ να το βρω;
lthanasis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Πρέπει να βάλεις θερμοαγώγιμη κόλλα, αλλά να ξέρεις ότι μετά θα βγεί πάρα πολύ δύσκολα αν το θελήσεις. Δεν έχει βάση για βίδες όμως πάνω; Η παλιά πως ήταν στερεωμένη; Έχει πρόβλημα το ανεμιστηράκι και θα αλλάξεις και την ψύκτρα;
infini Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Νομίζω ότι πάνω από τ chip απλά υπάρει μια βάση πάνω στην οποία βιδώνει το ανεμιστηράκι, γι'αυτό μου είναι δύσκολο να βρω το ίδιο. Ξέρεις που μπορώ να βρω θερμοαγώγιμη κόλλα;
lthanasis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Πιθανότατα θα έχει τις βάσεις διαγώνια, ρώτα σε κανένα κατάστημα και θα βρεις, ααλιώς για θερμοαγώγιμη κόλλα (δεν τη συνιστώ) πάλι θα βρεις πολύ εύκολα.
infini Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Το ανεμιστηράκι της κάρτας προσαρμόζει σε μια μικρή ψύκτρα. Ξέρει κάποιος τρόπο για να την αφαιρέσω (είναι κολλμμένη πάνω στο chip) για να βάλω την καινούρια;
infini Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Έψαξα Στουρνάρη και βρήκα μόνο στο HACSHOP με 15€. Και δεν παίρνω καινούρια κάρτα γραφικών!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.