Προς το περιεχόμενο

Απίστευτο...απλά απίστευτο!!!!!

kaiser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ποιο κλασσικο προβλημα σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι οτι τα windows προτιμουν στις αυτοματες εγκαταστασεις τους drivers με ψηφιακη υπογραφή και δίνουν την εντύπωση οτι εχει εγκαταστήσει τους σωστούς οδηγούς, ενώ στην ουσία έχεις εγκαταστήσει αυτούς που έχουν πληρώσει το ντ@...λίκι στην MS. κοιτα να απεγκαταστήσεις τους dvivers και χειροκίνητα να εγκαταστήσεις αυτούς που θα βρείς στο site.ΟΧΙ αυτόματα τονίζω χειροκίνητα γιατι αυτόματα πάλι εγκαθιστά αυτούς που θέλει.

Τέλος δες μήπως έχεις οδηγούς για win xp και όχι για 2000. (θα τους εγκαταστήσει θα φαίνεται οτι δουλευει σωστά...) αλλα..... καλή τύχη

Δημοσ.

Η γνωμη μου ειναι οτι δεν φταιει το λειτουργικο. Κατι γινεται με τους servers που συνδεεσε.

Αρχικα δωσε μια τοπολογια του δικτυου σου (εαν εισαι σε δικτυο)

Στην συνεχεια προσπαθησε να καταλαβεις σε πιο σημειο κολλαει ο browser. Με firefox για παραδειγμα κατω αριστερα σου δειχνει σε πιο σημειο βρισκεται (πχ resolving server, waiting for reply, transfering data κλπ).

Σε περιπτωση που δεις resolving server ή κατι παρομοιο κατι παιζει με τον DNS server του isp ή του server του δικτυου σου κατα πασα πιθανοτητα. Για να το εξακριβωσεις δωσε ενα ping στην ip ενος webserver και μετα σε ενα domain που παταει πανω του.

ftp μπορεις να δουλεψεις?

Υποψιν οτι το γεγονος οτι μονο ο IE σου δειχνει σελιδες μπορει να οφειλεται σε καποια cached σελιδα

Στο δικτυο σου (εαν εισαι σε δικτυο) μπας και παιζει κανενας proxy?

Δημοσ.

Και εγώ ένα ωραίο απόγευμα έπαθα το ίδιο πράγμα (εμένα δεν έβλεπε καμία σελίδα)

Μάλιστα συνέβη ακριβώς μετά το update που έκανα στο Norton.

Τι σκαναρίσματα (Norton, Stinger κτλ), τι drivers, τι ερωτήσεις στον provider (40 λεπτά τηλεφώνημα)...

Μεχρι και άλλο modem τοποθέτησα.

Κατάληξη: ολικό format :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...