Προς το περιεχόμενο

Απίστευτο...απλά απίστευτο!!!!!

kaiser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες...

Λοιπόν,αντιμετοπίζω το εξης αλλόκοτο πρόβλημα!!

Σε δίσκο με Win 2000 με SP4 μόλις γίνει σύνδεση στο Net ανοίγει μόνο 2 σελίδες...η μια είναι του in.gr και η αλλη του windows update,KAMIA ΑΛΛΗ.Δοκίμασα τα πάντα,απεγκατάσταση του ΙΕ 6.0+SP και προσπάθεια με την default εκδοση αλλά πάλι τίποτα,Scan gia virus με το NAV και πάλι τίποτα,κοίταξα και ξανακοίταξα τα settings της συνδεσης και του IE αλλα δεν μου φαίνεται κάτι περίεργο δοκίμασα με firewall και χωρίς αλλά τίποτα έψαξα για spyware και τα λοιπά αλλά τίποτα καινούριο αυτά που υπήρχαν και πιο παλιά οταν και μπορούσα να συνδεθώ στο internet,το κυριότερο? Έκανα format και τα ξαναεγκατέστησα όλα απ΄την ΑΡΧΗ χωρίς SP4,αλλά με SP3 αφού ήταν μαζί με το λειτουργικό,(ΜΟΝΟ λειτουργικό,κάρτες ηχου και γραφικών και antivirus) και χωρίς Spyware... :) και πάλι ΤΙΠΟΤΑ,ανοίγει μόνο τις 2 συγκεκριμένες σελίδες.

Ο δίσκος είναι 40 GB χωρισμένος σε 3 partitions στο 1ο εχει win 98 sστο 2ο win 2000 και το 3ο κενό .

Κανείς καμιά ιδέα,καμιά βοήθεια γιατί καταντάει κάπως κουραστικό...

Απο το 1ο partition που έχει τα 98 όλα γίνονται κανονίκα,απο όπου και κάνω το post,δεν υπάρχει πρόβλημα με τις σελίδες αν αυτό βοηθάει καθόλου...

Να σημειώσω τέλος οτι μέχρι πριν απο 3-4 εβδομάδες όλα κυλούσαν ρολόϊ οπότε και ξαφνικά ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία...

Ευχαριστώ και sorry για το μεγάλο Post.

Δημοσ.

Για τελευταία προσπάθεια βάλε έναν άλλο browser, Mozilla ας πούμε και δες αν σου λυθεί το πρόβλημα.Είναι αρκετά μικρός σε μέγεθος και αρκετά ελαφρύς και γρήγορος!Αυτά από μένα. :)

Δημοσ.

Eχω παθει και εγω κατι παρομοιο μονο που δε μου ανοιγε καμμια σελιδα και το λειτουργικο ηταν XP και οχι 2000.Με ενα System restore ολα επανηλθαν στη φυσιολογικη τους κατασταση... Τωρα δε γνωριζω για να ειμαι ειλικρινης αν μεσα απο τα 2000 υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Εγω σου συστηνω παντως να εχεις και ενα partition με XP πανω.Ειναι πολυ σταθερο... Ελπιζω να βρεις τη λυση παντως.

Δημοσ.

Κατ'αρχην ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...

Αλλά

1)Όπως προείπα έκανα Format και τα ξαναεγκατέστησα όλα απο ην αρχή,νομίζω ακόμη ένα δεν θα προσέφερε κάτι παραπάνω...

2) Αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι οτι δοκίμασα και άλλο Browser...και πάλι τίποτα.Έκανε και αυτός τα ίδια δεν μου άνοιγε καμία σελίδα ...

3)Τώρα οσον αφορά το system restore δεν ξέρω αν έχει ποια νόημα καθ'ότι επαιξε format...

Καμιά άλλη ιδέα ρε παίδες...κανείς χριστιανός

Δημοσ.

Νομίζω θα βοηθούσε να μας έλεγες τον τρόπο που συνδέεσαι στο Internet όπως και μερικές πληροφορίες για τον υπολογιστή σου.

Η πρόσβαση στο Internet γίνετε από τον υπολογιστή σου μέσω Modem η μέσω άλλου υπολογιστή ?

Αν γίνετε μέσω άλλου υπολογιστή , η κάρτα δικτύου λειτουργεί κανονικά, έχεις κάνει κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις η όχι ?

Αν χρησιμοποιείς Modem, τη σύνδεση έχεις Dial-Up, PSTN, ISDN, ADSL ?

Αν έχεις ADSL υπάρχει ενσωματωμένος Router στο Modem η το Routing το αναλαμβάνει το λειτουργικό ?

κλπ….

Δημοσ.

Όσον αφορά το Shreδder δεν ξέρω πως να το ψάξω μήπως έχεισ τίποτα πιλέον πληροφορίες?

Αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι το Partition που εκανα την εγκατασταση έφαγε το format του...άρα δεν νομίζω να πρόλαβε να κολήσει τίποτα...

Τώρα όσον αφορά τον τρόπο σύνδεσης και το μήπως φταίει ο παροχέας έχω να πω οτι είπα και ποιο πάνω:Στο ίδιο PC,στο 1o Partition,που έχω win 98 δεν έχω κανένα πρόβλημα μπορώ και συνδέομαι κανονικότατα,σερφάρω κανονικότατα με τον ίδιο εννοείται παροχέα κωδικούς κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.

Δημοσ.

dokimase me entoles ping kai tracert na deis an exeis internet kai ti paizei

se grammh entolon dose px ping http://www.flash.gr kai diabase ti sou grafei meta dwse kai in (pou se afhnei)

kane to idio kai me to tracert kai sygkerineta metaxy toys ....

eidika me to deytero mporeis na katalabeis arketa ... ti se mplokarei

Δημοσ.

Για κάνε uninstall το Norton antivirus στα XP και δοκίμασε να ξαναμπείς.

Τι modem έχεις;;;;

Αν είναι εσωτερικό winmodem δηλαδή πιθανότατα να φταίνε οι drivers.

Εγώ έχω εσωτερικό zoom winmodem και με τους reference drivers των windows μου έπαιζε μια χαρά. Μόλις πέρναγα Norton antivirus συνδεόταν πάλι αλλά με κανένα browser δεν άνοιγε καμία σελίδα!!!

Με system restore πριν την εγκατάσταση του Νόρτονα δούλευε πάλι κανονικά!!

Η λύση: official drivers από το site της zoom.

Για δες αν ισχύει κάτι ανάλογο στην περίπτωσή σου...

Δημοσ.
Για τελευταία προσπάθεια βάλε έναν άλλο browser, Mozilla ας πούμε και δες αν σου λυθεί το πρόβλημα.Είναι αρκετά μικρός σε μέγεθος και αρκετά ελαφρύς και γρήγορος!Αυτά από μένα. :)

ναι...αυτο ειναι το πιο ευκολο καυ υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να λυθει το

προβλημα σου :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...