MadeBy.Me Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 ρε παίδες, ποιανού ιδέα ήταν το insomnia.gr ??? επίσης, ποιός την υλοποίησε ? και ποιός πληρώνει για τον server ? (ελπίζω να μην σβηστεί αυτό, δν είναι και τόσο τραβηγμένο δα ) όσο καιρό είμαι στο πραγματικά κανείς δν έχει ενδιαφερθεί :? Υ.Γ. μήπως να χώναμε κάνα κουμπάκι κάτω "Donate" ? ? οκ οκ μια ιδέα είπα την πέρνω πίσω.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Καλησπέρα, έχει ειπωθεί τόσες φορές αυτό..... Όσο για το ποιός είναι ο ιδιοκτήτης του site..Αν έχεις δεί post του Hal9000 σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει οτι κάτω ακριβώς απο το nick του αναφέρεται ως site admin :wink: Ποιός τον πληρώνει??[τον server]...Μα ο Hal9000 φυσικά.. Όσον αφορά για το "donate"... το πιο πρόσφατο topic που μου ήρ8ε είναι το.. http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=363782&highlight=forum PS όσο καιρό είμαι στο πραγματικά κανείς δν έχει ενδιαφερθεί Τι ακριβώς εννοείς??
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 ωραίος.. Όντως, καλά τα λες, ο Ha9000 είναι και ωραίος. Και έξυπνος και μετριόφρων (γι'αυτό βάζει εμένα να τα γράφω αυτά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.