Sibi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2001 den iparxei kalitero kinito me tetoia foveri sxesi apodosis/xaraktiristikon-timis.sketo koukli,polles dinatotites,polifonikes melodies,gamata pexnidia,wap,para poli mikro&elafri,mpataria lithiou,anoixti akroasi,ixografisi sinomilias,fonitiki pliktrologisi ktl ktl.as mi milisoume gia tin timi tou...<BR>ti na po gia pollosti fora, apo tin plevra mou (one touch pocket,302,701 ke tora 511), mpravo Alcatel!!! deite: <A HREF="http://www.alcatel.com" TARGET=_blank>www.alcatel.com</A><p>[ 06-11-2001: Message edited by: Sibi ]
Nitrous18 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2001 file mipos ksepeis tis times tou me sindesi apo tis 3 etairies cote pana stet??? an mporeis grapstes(oxi pistotiki)<P>thanks!!!!!
MikeNuke Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2001 to brika polu endiaferon.<BR>otan mathw kai thn timi tou tote tha kserw an aksizei an prepei na to protimisw apo alla firmata kinita.
imported_agnαnta Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2001 deos gia to alcatel?????? ti na poume tote gia to SL45???????<BR>to sl45 einai ena pc milame apo mono tou!ki opios pei gia tin diafora timis ekei einai i ousia oti plirwneis perneis!
unforgiven Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by agnanta:<BR><STRONG>deos gia to alcatel?????? ti na poume tote gia to SL45???????<BR>to sl45 einai ena pc milame apo mono tou!ki opios pei gia tin diafora timis ekei einai i ousia oti plirwneis perneis!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Να τι μπορούμε να πούμε για το SL45: μεγάλο μέγεθος, απαράδεκτα Ελληνικά, έλλειψη gprs, και στο κάτω-κάτω, το Mp3 και η Java δεν είναι κριτήρια αξιολόγισης τηλεφώνου.
Nitrous18 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by agnanta:<BR><STRONG>deos gia to alcatel?????? ti na poume tote gia to SL45???????<BR>to sl45 einai ena pc milame apo mono tou!ki opios pei gia tin diafora timis ekei einai i ousia oti plirwneis perneis!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>alla mas eleges omos prin apo kana trimino omos gia to 511!!!<BR>plaka kano,<BR>pantos pisteuo oti to sl45 einai apisteuta argo, diladi gia na bgei stin kentriki othoni kanei arketa deuterolepta, i otan anoigeis to fakelo me ta mhnumata
runner1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by unforgiven:<BR><STRONG><P>Να τι μπορούμε να πούμε για το SL45: μεγάλο μέγεθος, απαράδεκτα Ελληνικά, έλλειψη gprs, και στο κάτω-κάτω, το Mp3 και η Java δεν είναι κριτήρια αξιολόγισης τηλεφώνου.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Megalo megethos??????????An ikseres na aksiologeis kinita tilefona den tha to eleges ayto!!!Gia tis texnologies pou prosferei(px ensomatomeno mp3 player!!!!,java kai alla) einai poly mikro kai poly elafry!!Bres mou esy allo tetio tilefono me mp3 kai java!!!Ta ellinika ontos einai problima alla oxi kai kai to pio simantiko kritirio!!!GPRS:Pes mou posoi xrisimopoioun ayth tin texnologia.Esy ti tha protimouses?GPRS thn opoia ypiresia tin plironeis gia na tin xrisimopoihseis kai toulaxiston mexri tora den xrisimeyei se tipota h' mp3 pou anamfisbitita einai fobero na min xreiazete na koubalas kai walkman h' discman mazi sou gia na akous tin mousiki sou kai java me tin opoia tha mporeis na prostheseis para polla kainouria xaraktiristika opos paixnidia,programmata kai alla polla kai malista DOREAN!!!An meta apo ayta pou sou eipa synexizeis na pistebeis oti to GPRS einai xrisimotero apo ta mp3 kai to java pou tha ta xrisimopoiei o katoxos tou kinitou kathe mera tote......ouden sxolion!!
unforgiven Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Κατ' αρχάς, να σου πω ότι πιθανότατα ήμουν ο πρώτος κάτοχος SL45 στην Ελλάδα (πέρυσι τα Χριστούγεννα). Το κράτησα μία ημέρα και το επέστρεψα, γιατί το βρήκα πολύ απαράδεκτο.<BR>Το κινητό μου δεν το θέλω για να παίζω παιχνίδια και να τρέχω προγράμματα. Γι' αυτή τη δουλειά υπάρχουν οι κατάλληλες συσκευές. Πολύ περισσότερο δεν το θέλω για 20 λεπτά MP3... Το τηλέφωνο είναι μεγάλο και δεν το δικαιολογώ επειδή παίζει μουσική. Δηλαδή, αν είχε και cd player θα έπρεπε να το αγοράσω και να μην απογοητευτώ από το μέγεθος; Και το ΜΖ5 παίζει MP3, αλλά δεν είναι τόσο!<BR>Ως τηλέφωνο, δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, για τα δικά μου κριτήρια. Πιο πολλές δυνατότητες έχει το Ζ5 μου και σε πολύ μικρότερο μέγεθος.<BR>Το GPRS μπορεί τώρα να μην το χρησιμοποιείς (προσωπικά το θεωρώ πολύ χρήσιμο) αλλά αύριο θα το ζηλεύεις.<BR>Μην παρασυρόσαστε από ραδιόφωνα και άλλα άχρηστα εξτρά για τηλέφωνα. Δείτε την αυτονομόα, το μέγεθος που σας ταιρίαζει, το σήμα που πιάνει, την ευχρηστία...<BR>Όπως και να έχει το θέμα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πάντα αγόραζα (ακριβά) τα κινητά που μου άρεσαν, απλά επειδή μου... άρεσαν. Γι΄αυτό και καταλαβαίνω πολλούς που προτιμάνε κινητά που δεν τα θέλω με τίποτα. Υπάρχουν όμως και κάποια αντικειμενικά κριτήρια, έτσι δεν είναι;
BrancaLeone Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Θα πάρω με τη προσφορά της cosmote το 511 στις 20 νοεμβρίου. To πρόβλημα είναι ότι δεν έκανα εγω την παραγγελία αλλά ένας φίλος μου (αυτός που είχε την προσφορά), και το πήρε σε κόκκινο χρώμα...Τηλεφώνησα για να αλλάξουν το χρώμα, αλλά είπαν ότι δεν μπορούν καθώς έχει δρομολογηθεί η αποστολή (13 μέρες πρίν την παράδοση!!!)<P>Αν κάποιος σκέφτεται να πάρει το εν λόγω κινητό και το θέλει σε κόκκινο χρώμα ας επικοινωνήσει μαζί μου μέχρι τις 20 του μήνα να τα αλλάξουμε (με το μαύρο). Ενοείται πως το κινητό θα είναι στο κουτί του και σφραγισμένο.
Nitrous18 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by BrancaLeone:<BR><STRONG>Θα πάρω με τη προσφορά της cosmote το 511 στις 20 νοεμβρίου. To πρόβλημα είναι ότι δεν έκανα εγω την παραγγελία αλλά ένας φίλος μου (αυτός που είχε την προσφορά), και το πήρε σε κόκκινο χρώμα...Τηλεφώνησα για να αλλάξουν το χρώμα, αλλά είπαν ότι δεν μπορούν καθώς έχει δρομολογηθεί η αποστολή (13 μέρες πρίν την παράδοση!!!)<P>Αν κάποιος σκέφτεται να πάρει το εν λόγω κινητό και το θέλει σε κόκκινο χρώμα ας επικοινωνήσει μαζί μου μέχρι τις 20 του μήνα να τα αλλάξουμε (με το μαύρο). Ενοείται πως το κινητό θα είναι στο κουτί του και σφραγισμένο.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>gia pes mas gia auti thn prosfora file mou. poso? apo pou? kai ti paizei genika me auto!
Nitrous18 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 a katalava to peires me epidotisi. ok <BR>egw exo ena gnosto pou douleuei part time sta ote shops gia tin alcatel kai proothei ta nea tis montela kai mou eipa oti entos tou mina tha kaneis i cote mia prosfora arkata xamili gia sindesi me to enlogo kinito.
BrancaLeone Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Να διευκρινήσω απλά ότι η προσφορά δεν απαιτεί ανανέωση της συνδρομής ή οτιδήποτε άλλο. Παίρνεις μια συσκευή σκέτη, χωρίς κάρτα ή σύνδεση.
BrancaLeone Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2001 Πρόκειται για την προσφορά που κάνει η cosmote στους συνδρομητές της που έχουν μηνιαίο λογαριασμό πάνω από κάποιο ποσο (δεν θυμάμαι πόσο, αλλά στέλνουν την προσφόρα με το λογαριασμό).Έτσι λοιπόν ένας φίλος συνδρομητής cosmote είχε μηνιαίο λογαριασμό γύρω στα 20 χιλιάρικα (στην Σαμοθράκη που ήταν δόκιμος για 8 μήνες χωρίς άδεια και λίγο πλήρωνε...).Του στέλνουν λοιπόν ένα χαρτί που έλεγε ότι έχει τη δυνατότητα να πάρει καινούρια συσκευή με 70.000 τσάμπα και αν ήθελε κάτι ακριβότερο έβαζε τη διαφορά. Αυτός δεν ήθελε καινούριο κινητό και η προσφορά θα πήγαινε χαμένη ,οπότε την εκμεταλεύτηκα εγώ, που πληρώνοντας τη διαφορά των 13.200 παίρνω το alcatel 511 (η τιμή της cosmote για το συγκεκριμένο κινητό είναι 83.200).<BR>Το κακό είναι ότι την παραγγελία την έκανε εκείνος και από τα 3 χρώματα διάλεξε το χειρότερο (για μένα πάντα) το κόκκινο. Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανα το συγκεκριμένο post...<BR>Αν και το βλέπω εξαιρετικά χλωμό να γίνει κάτι...θα πάω στην alcatel μήπως και μου το αλλάξουν...<BR>Το εκνευριστικό της υπόθεσης είναι πως το τμήμα εξυπηρέτησης της cosmote (ή του Γερμανού, δεν ξέρω ακριβώς ποως λειτουργεί η όλη διαδικασία) αρνήθηκε να κάνει την αλλαγή του χρώματος παρόλο που τους ενημέρωσα 15 ολόκληρες μέρες πριν την προγραμματισμένη παραλαβή της συσκευής (και μόλις 3 μέρες μετά την παραγγελία)!!!Τι να πεί κανείς...τόσο βαριούνται να αλλάξουν μια εγγραφή στη φόρμα παραγγελίας;<P>Για να συνοψίσω πάντως, σχετικά με την ερώτηση σου Nitrous18, αν δεν έχεις σύνδεση cosmote, για να επωφεληθείς της προσφοράς, ρώτα κάνα γνωστό σου που έχει, (καλύτερα κάποιον μεγάλο σε ηλικία που δεν ασχολείται τόσο με τις διάφορες προσφόρές) και αν είσαι τυχερός θα κερδίσεις 70.000 για αγορά καινούριου κινητού.Έγω 2 γνωστούς είχα με cosmote και πήραν και οι 2 την συγκεκριμένη προσφορά.<BR>Υπόψιν ότι δεν είναι διαθέσιμες όλες οι συσκευές που κυκλοφορούν στο εμπόριο.Υπάρχει συγκεκριμένη λίστα, η οποία όμως έχει αρκετά καινούρια μοντέλα.
runner1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by unforgiven:<BR><STRONG>Κατ' αρχάς, να σου πω ότι πιθανότατα ήμουν ο πρώτος κάτοχος SL45 στην Ελλάδα (πέρυσι τα Χριστούγεννα). Το κράτησα μία ημέρα και το επέστρεψα, γιατί το βρήκα πολύ απαράδεκτο.<BR>Το κινητό μου δεν το θέλω για να παίζω παιχνίδια και να τρέχω προγράμματα. Γι' αυτή τη δουλειά υπάρχουν οι κατάλληλες συσκευές. Πολύ περισσότερο δεν το θέλω για 20 λεπτά MP3... Το τηλέφωνο είναι μεγάλο και δεν το δικαιολογώ επειδή παίζει μουσική. Δηλαδή, αν είχε και cd player θα έπρεπε να το αγοράσω και να μην απογοητευτώ από το μέγεθος; Και το ΜΖ5 παίζει MP3, αλλά δεν είναι τόσο!<BR>Ως τηλέφωνο, δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, για τα δικά μου κριτήρια. Πιο πολλές δυνατότητες έχει το Ζ5 μου και σε πολύ μικρότερο μέγεθος.<BR>Το GPRS μπορεί τώρα να μην το χρησιμοποιείς (προσωπικά το θεωρώ πολύ χρήσιμο) αλλά αύριο θα το ζηλεύεις.<BR>Μην παρασυρόσαστε από ραδιόφωνα και άλλα άχρηστα εξτρά για τηλέφωνα. Δείτε την αυτονομόα, το μέγεθος που σας ταιρίαζει, το σήμα που πιάνει, την ευχρηστία...<BR>Όπως και να έχει το θέμα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πάντα αγόραζα (ακριβά) τα κινητά που μου άρεσαν, απλά επειδή μου... άρεσαν. Γι΄αυτό και καταλαβαίνω πολλούς που προτιμάνε κινητά που δεν τα θέλω με τίποτα. Υπάρχουν όμως και κάποια αντικειμενικά κριτήρια, έτσι δεν είναι;</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Les oti yparxoun alles syskeyes gia na paizeis paixnidia kai programmata alla gia skepsou:an ta theleis ola ayta pou les 8a prepei na doseis epipleon lefta gia na pareis teties syskeyes syn oti tha xreiazese perissotero xoro gia na tis topotheteis eno me to sl45i ta exeis ola se mia syskeyh!!!Oson afora ta 20 lepta mp3 eisai yperbolikos!!Mp3 sta 128kbps xoraei peripou 35-40 lepta mousikis me tin apli karta 32mb.Skepsou na pareis thn 64 mb karta h' thn 128 poy tha erthei se ligo kairo.Mporeis omos na kaneis kai kati allo.Pairneis 2 kartes 32mb kai tis allazeis opote thes!!!!Eidika tora me to mp3pro tha ayksithei o arithmos ton mp3 pou tha xorane sto sl45i.<BR>Oson afora to sima ta siemens fimizontai gia tin lipsi tous!!To baros tou einai 88gr!!!Ean ayto den einai elafry tote ti na sou po.Oson afora to megethos einai pio mikro apo to samsung.Mhn lsexnas oti exei kai megalyteri othoni!!Siga min to zilebo!!Protimo na exo internet sto pc pou einai poly fthinotero para sto kinito.Akoma kai na xrisimopoihso to GPRS tou kinitou me to pc pali den symferei giati einai akribo kai mexri na fthininei edo stin ellada perimene kana 2 xronia gia na pesei se logikes times!!Kata tin gnomi mou pantos den ekfrazese sosta gia ayto to kinito kai eisai poly adikos!!
unforgiven Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2001 Αν είναι να δώσω έναν σκασμό λεφτά για να πάρω 128ΜΒ κάρτα για να ακούω λίγο παραπάνω MP3, άστο καλύτερα. <BR>Είναι θέμα επιλογών και προτεραιοτήτων: Θέλεις να παίζεις παιχνίδια και να ακούς μουσική με το κινητό σου; Πάρε SL45. Θέλεις GPRS, Ελληνικά και μικρότερο μέγεθος; Πάρε κάτι άλλο! (πχ Τ68...)<BR>Δεν το κρίνω άδικα. Καλό είναι, αλλά όχι και ό,τι καλύτερο υπάρχει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.