Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα bypass του firewall που μπλοκάρει το pop3?

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα για να ανοίξουμε το pop3, το οποίο είναι μπλοκαρισμένο από το firewall?

Δοκίμασα με το hopster αλλά δεν τα κατάφερα.

Μήπως ξέρει κανείς κάτι αντίστοιχο για να 'ανοίξει' το pop3? (Για να παίρνω τα mail μου από το Outlook Express)

Δημοσ.

δυστυχώς όχι...

έψαχνε πόση ώρα να βρει proxy να περάσει το pop3, αλλά δεν δούλεψε κανένας από αυτούς που είχε στην λίστα του το πρόγραμμα...

Δημοσ.

εδω που ειμαι, (μη ρωτας),

εχουμε ενα proxy που αφηνει μονο τον IE να περναει. κανενα mail client, p2p, ftp, κλπ..

για e-mail έχουμε εσωτερικό maiil server που μαζευει τα εταιρικα email και τα διανεμει , αλλα ο client ειναι πολύ βαρύς, (και δεν μπορει να σου φερει τα προσωπικα μηνυματα απο τον isp σου)

μετα απο αρκετο ψαξιμο,

καταλήξαμε οτι ειναι πολυ πιο ευκολο να τσαμπουκαλευτουμε στους υπεύθυνους για να επιτρεψουν την προσβαση σε pop3 παρά να ψαχνουμε για τρυπες και χακιές.

δηλαδή, σαφως υπάρχει λογος να σου κοψουν το p2p share στη δουλειά,

αλλα αφού μου επιτρέπεουν το e-mail, γιατι να μην μπορω να διαλέξω με ποιο client θα το διαβαζω?

ετσι μας ανοιξαν την πρόσβαση, και οποιος θελει εχει outlook κλπ...

αν δεν μπορεις να βρεις αλλη λυση, και το προβλημα σου ειναι μονο το pop3,(και υποθετω οτι προσβαση με browser σου επιτρέπουν)

μπορεις να φτιαξεις ενα account sto mail.yahoo.gr και να το ρυθμισεις να "μαζεύει" τα mail απο τον πραγματικο σου isp

(το αντιθετο της προώθησης)

και να τα βλεπεις με ΙΕ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...