patrickdrd Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Καλημέρα σε όλους! Τελικά το defrag αξίζει τον κόπο; Από διάφορες συζητήσεις στις οποίες έχω βρεθεί κατά καιρούς έχω ακούσει διάφορες απόψεις, άλλοι λένε πως βελτιώνει το performance, ενώ άλλοι πως όχι, μια από τα ίδια... Δεν έχει διαφορά. Έχει ή δεν έχει;
sarisn Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Για μένα πάντως έχει μεγάλη διαφορά και ο λόγος είναι ότι στην ουσία βάζει σε μια σειρά όλα τα αρχεία του σκληρού δίσκου με αποτέλεσμα την πιο γρήγορη εύρεσή τους όταν το ζητήσει ο user (πχ. όταν τρέχει κάποια εφαρμογή-παιχνίδι).
patrickdrd Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 με ποιο πρόγραμμα; προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει και Diskeeper & Norton Speed Disc (& τα δυο είχαν αποτέλεσμα το format 2 φορές οπότε τα εγκατέλειψα και τα 2) και τώρα χρησιμοποιώ αυτό των Windows
sarisn Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Κι' εγώ των Windows χρησιμοποιώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
dpetka2001 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 O&O Defrag...απολυτα ευχαριστημενος...
gv Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 den kano defrag kai eimai apolyta ikanopoiimenos ... ps 2-3 fores ton mina rixno ston disko to image tou ghost (to opoio grafei ta dedomena taktopoiimena) ... enimerono kai pros9eto eggrafa kai programmata kai 3ana-ananeono to image. xronos ? 3+3 min kai exo kai to kefali mou ysixo kai ta dedomena mou asfali kai defragiasmena !!! :wink:
insomniaK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 O&O Defrag...απολυτα ευχαριστημενος... Ότι γράφει!
sotris99 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ πάντως με το defrag των windows δουλέύω...
IKARIWTHS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 egw diskeeper,genika padws gia na apadhsw sthn erwthsh tou paidiou ,to defrag kanei kalo,bazei ta arxeia se tetia seira etsi wste to leitourgiko na gnwrizei ti tha psaxei kai pou einai.
gv Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Καλημέρα σε όλους! Τελικά το defrag αξίζει τον κόπο; Από διάφορες συζητήσεις στις οποίες έχω βρεθεί κατά καιρούς έχω ακούσει διάφορες απόψεις' date=' άλλοι λένε πως βελτιώνει το performance, ενώ άλλοι πως όχι, μια από τα ίδια... Δεν έχει διαφορά. Έχει ή δεν έχει;[/quote'] exei alla (gia mena) anepais9iti ... oi etairies pou ta ftiaxnoun fysika kanoun tin trixa trixia gia na sou dimiourgisoun tin anagki na ta agoraseis otan xrisimopoiousa defrag se kamia periptosi den to xrisimopoiousa pano apo 2 fores ton mina ... kai auto to ekana giati mou arese na vlepo ta arxeia taktopoiimena para gia logous au3isis epidoseon ... @IKARIWTHS den 9a elega oti simfono me tin apopsi sou ... diladi otan enas diskos einai katakermatismenos to leitourgiko den 3erei ti arxeio psaxnei na brei kai oute gnorizei pou vriskontai ta fragments tou ??? den nomizo !!!
kinq1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Κάθε πότε κάνετε defrag? Και πόσο χρόνο σας τρώει? Πόσο μεγάλοι και πόσο γεμάτοι είναι οι σκληροί σας? Εγώ πάντως δεν κάνω ποτέ γιατί αρχίζει και μετά θέλει κανα τρίωρο για να τελειώσει τον ένα δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.