Προς το περιεχόμενο

eggyhsh kai IMEI

COACH1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

prosfata ithela na agoraso ena kinhto apo agglies klp to opoio htan agorasmeno(symfona me ta legomena tou "polhth")4,5mhnes prin.otan zhthsa thn apodeiksh agoras mou eipe oti den thn exei kai den xreiazetai gt ayto fainetai apo to IMEI ths syskeyhs.kai apo ekei vlepoun an kai poso exei ypoloipo h eggyhsh h oxi.isxyei kati tetoio???eyxaristo

Δημοσ.

kai mia alli dikia mou erwtisi panw se afto otan kanis anavathmisi allazi kai to imei kai otan thelis na hrisimopoiisis tin egiisi meta tin anavathmisi afti den ishii giati epanw grafi allo IMEI.....

Afta ta akousa se ena nokia shop (i ipalilos ta elege se mia pelatisa)....

Ishioun???

Δημοσ.

Gia na kalyftheis apo thn eggysi se kapoio exousiodothmeno SP ths SE tha prepei na exeis mazi kai thn apodixi agoras pou na leei to montelo ths syskevhs,IMEI kai hmeromhnia agoras(h kapoio antigrafo ths)

@tktommytk: Mporei na paizei kai kati allo px na eixe ginei kamia antikatastash palaiotera kai na eixe allaksei to IMEI (kai mhn ths eixan dosei apodixi pou na egrafe to neo IMEI), mporei na eixan vrei kamia ygrasia ktl

Δημοσ.

εγώ που προσφάτως πήγα σε κατάστημα nokia και ζήτησα αναβάθμιση μου είπαν ότι θα δουν αν ακόμα είμαι μες στην εγγύηση από το ΙΜΕΙ του κινητού. Και απ'όσο ξέρω όχι αυτό δεν αλλάζει.

Δημοσ.

"simperasma oi ipaliloi sti nokia den xeroun ti lene...."

Αυτό είναι σίγουρο.

Εδώ είχα παλιότερα πρόβλημα με ένα 3310 , και τους είπα , ε απλά θα ξαναπεράσετε το λογισμικό , και θα είναι οκ.

Και μου λέει ο υπάλληλος: Μια στιγμή να φωνάξω τον τεχνικό.

Περιμένω...

Έρχεται ένας τυπάς από το υπόγειο:

Ναι φίλε μου , τι θα ήθελες?

Του λέω την κατάσταση , και την λύση ( ξαναπερνάς το λογισμικό του κινητού ) , και τι μου λέει:

Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό...

LoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL

΄

Όλα αυτά διαδραματίστηκαν πριν 2 χρονάκια ( χονδρικά ) στο Club Nokia στο Χαλάνδρι ( οδός Βασιλέως Γεωργίου )

---------

Το ΙΜΕΙ δεν αλλάζει με την αναβάθμιση λογισμικού.

Αλλά μπορείς να το αλλάξεις με ένα utility.

Δημοσ.

Από το ΙΜΕΙ του κινητού μπορούν να βρούν την ημερομηνία που βγήκε το κινητό από το εργοστάσιο.

Αν έχει περάσει λιγότερο από ένας χρόνος, είναι αυτονόητο ότι ισχύει η εγγύηση και στο επισκευάζουν χωρίς να χρειάζεται απόδειξη, διαφορετικά πιθανόν να σου ζητήσουν απόδειξη.

Παλιότερα είχα ένα Ericsson Τ28s, που ώς γνωστό ήταν λίιιιγο ελλατωματικό κινητό. Μου αλλάξαν 2 φορές συσκευή, 1 φορά μπαταρία και 1 φορά πλακέτα, και όλα δωρεάν. Προφανώς κάθε φορά που μου αλλάζαν την συσκευή με καινούργια, όταν παρουσίαζε πρόβλημα, η καινούγια είχε και πιο καινούργιο ΙΜΕΙ, οπότε ...

Δημοσ.

Το ΙΜΕΙ του κινητού δεν αλλάζει για τον απλούστατο λόγο ότι δεν το βλέπεις μόνο στην οθόνη του κινητού σου, αλλά το γράφει η ίδια η συσκευή στο πίσω μέρος...

Και η δική μου εμπειρία με τα Nokia Club είναι άκρως τραυματική...

Λάθος άνθρωποι σε λάθος θέση !

8)

Δημοσ.

Το ΙΜΕΙ του κινητού δεν αλλάζει για τον απλούστατο λόγο ότι δεν το βλέπεις μόνο στην οθόνη του κινητού σου, αλλά το γράφει η ίδια η συσκευή στο πίσω μέρος...

8)

Δημοσ.

8)

Δημοσ.
Από το ΙΜΕΙ του κινητού μπορούν να βρούν την ημερομηνία που βγήκε το κινητό από το εργοστάσιο.

Αν έχει περάσει λιγότερο από ένας χρόνος' date=' είναι αυτονόητο ότι ισχύει η εγγύηση και στο επισκευάζουν χωρίς να χρειάζεται απόδειξη, διαφορετικά πιθανόν να σου ζητήσουν απόδειξη.

Παλιότερα είχα ένα Ericsson Τ28s, που ώς γνωστό ήταν λίιιιγο ελλατωματικό κινητό. Μου αλλάξαν 2 φορές συσκευή, 1 φορά μπαταρία και 1 φορά πλακέτα, και όλα δωρεάν. Προφανώς κάθε φορά που μου αλλάζαν την συσκευή με καινούργια, όταν παρουσίαζε πρόβλημα, η καινούγια είχε και πιο καινούργιο ΙΜΕΙ, οπότε ...[/quote']

Sxetika me ayta pou anafereis oson afora thn SE, se opoio service kai na pas tora tha sou zitisoun apodixi agora (exaireseis yparxoun spania kai oxi se kentrika service opos einai px.Omnitech, Teleservice), episis h eggyisi isxyei apo thn agora ths proths syskevis kai mhn nomizeis oti me to pou tha sou kanoun kapoia h kapoies antikatastaseis endiamesa tote tha exeis ek neou allon enan xrono eggyisi, yparxei mono h periptosh an sou kanoun kapoia antikatastash h episkevh meta to telos ths eggyisis me kapoia xreosh na sou dosoun mia 3mhnh eggyisi

Ayta pou ekane palia h Souidiki kiniti thlefonia (pou poloi nomizan oti htan h SE enw htan apla ena exousiodotimeno service) den ginontai pleon kai sou zitane apodoxi.

Sxetika me thn hmeromhnia kataskevhs (toulaxiston gia thn SE pou kserw) mporeis na thn matheis oxi apo to IMEI alla sto aytokolito sthn plath ths syskevhs anagrafei se kapoio shmeio enan arithmo ths morfis xxWxx, gia paradeifma an grafei 03W40 tote shmainei oti exei kataskevastei thn 40h evdomada tou 2003

Ola osa anafero ta ksero kai apo kapoion filo mou pou douleve sthn souidiki kiniti thlefonia alla kai katopin kapoion thlefonhmaton sto tmhma exypiretisis pelaton ths SE sxetika me kapoia provlhmata pou eixa me thn syskevi mou

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...