gokal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Prokeitai na parw neo PC kai exw brei ena wraio kouti alla exei trofodotiko 300W. (einai ena YeongYang) Anarwtiemai an 8a einai katallhlo gia ena systhma me P4 PRES. 3GHz me dvd, dvdrw, 1 h 2 HD kai diafora USB. Epishs o kataskeuasths tou koutiou leei sto power supply gia trofodosia 200,...300W.Yparxei periptwsh na mhn xwraei sto kouti PSU megalutero tou 300W? thanx
HamerZ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 1) "Yparxei periptwsh na mhn xwraei sto kouti PSU megalutero tou 300W? " Με κάθε επιφύλαξη, αλλ.α δεν θυμάμαι να είδα κάποια φορά τροφοδοτικό με διαφορετικό μέγεθος απο το συνηθισμένο, οπότε μην ανησυχείς. 2) Μάλλον θα είναι καλό να πάρεις ένα 400άρι+ τροφοδοτικό.
Highlander Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Με κάθε επιφύλαξη' date=' αλλ.α δεν θυμάμαι να είδα κάποια φορά τροφοδοτικό με διαφορετικό μέγεθος απο το συνηθισμένο, οπότε μην ανησυχείς.[/quote'] Έχω δεί μόνο μικρότερα τροφοδοτικά και αυτά είανι που τα χρησιμοποιούν οι IBM, DELL, HP και λοιποί. Μεγαλύτερα δεν έχω δει και δεν νομίζω ότι υπάρχουν...
gokal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 ok thanx ... mallon 8a 3ekinhsw me to 300 kai blepontas kai kanontas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.