karib Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Υπάρχει καποιος τρόπος να 'μεταφερω' ημιτελη downloads σε αλλο pc και να συνεχισω απο εκει το κατεβασμα, στο emule? Για να γινω πιο κατανοητος, σκεφτειτε την περιπτωση που βαζω κατι να κατεβει στο emule, στο Pc της δουλειας. Ερχεται η ωρα να φυγω απο τη δουλεια και να παω σπιτι. Επειδη δεν θελω να περιμενω μεχρι την επομενη μερα για να συνεχισω το κατεβασμα, σκεφτηκα να σας ρωτησω αν μπορω να συνεχισω απο αλλο pc το κατεβασμα (πχ το pc του σπιτιου) μεταφεροντας προφανως καποια δεδομενα. Βεβαια η απορια μου αυτη αφορά οχι μονο το emule αλλα και τους Download Managers. Απαντησεις?
random Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 δεν υπαρχει απάντηση για "ολα". καθε προγραμμα εχει αλλο τροπο να αποθηκευει το transfer queue (τη λιστα των download σε εκκρεμμοτητα) apo emule δεν κατέχω. στο flashget το εχω κάνει. αποθηκευει τη λιστα σε ενα αρχειο jcd (συνηθως Default.jcd) και τα ημιτελη αρχεια με καταληξη *.jc! τα παιρνεις αυτα μαζι, και παιζει. πρεπει βεβαια να εχεις την ιδια δομη folders στα 2 pc. πχ. αν βαζεις τα ημιτελη στο c:\downloads\tmp και τα ολοκληρωμενα στο c:\downloads\ok να τα εχεις και στο 2ο pc. το flashget εχει και μια επιλογή "import broken downloads" για να του δωσεις ενα ημιτελες jc! που δεν ειναι στη λιστα. αλλα πρεπει να θυμασαι ακριβως το url απ οπου θα συνεχισει το κατεβασμα.
damdim Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Για το emule απλά αντιγράφεις όλον τον κατάλογο temp. Το emule "αναλαμβάνει" τα υπόλοιπα...
Grigoros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 sto dc++ perneis to queue.xml kai oti download exeis kai sinexizei kanonika ftanei na ta valeis se idio directory
ViPeRMaN Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 egw me to flashget exw xasei etsi para polla downloads. meta gia kapoio logo den ta dexete k den mporeis na ta sinexiseis. isws kanw egw kati lathos...
migel Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 στο flashget το εχω κάνει. αποθηκευει τη λιστα σε ενα αρχειο jcd (συνηθως Default.jcd) και τα ημιτελη αρχεια με καταληξη *.jc!τα παιρνεις αυτα μαζι' date=' και παιζει. πρεπει βεβαια να εχεις την ιδια δομη folders στα 2 pc. πχ. αν βαζεις τα ημιτελη στο c:\downloads\tmp και τα ολοκληρωμενα στο c:\downloads\ok να τα εχεις και στο 2ο pc. το flashget εχει και μια επιλογή "import broken downloads" για να του δωσεις ενα ημιτελες jc! που δεν ειναι στη λιστα. αλλα πρεπει να θυμασαι ακριβως το url απ οπου θα συνεχισει το κατεβασμα.[/quote'] Ισχύει 100% .
karib Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 egw me to flashget exw xasei etsi para polla downloads. meta gia kapoio logo den ta dexete k den mporeis na ta sinexiseis. isws kanw egw kati lathos... random έγραψε: στο flashget το εχω κάνει. αποθηκευει τη λιστα σε ενα αρχειο jcd (συνηθως Default.jcd) και τα ημιτελη αρχεια με καταληξη *.jc! τα παιρνεις αυτα μαζι, και παιζει. πρεπει βεβαια να εχεις την ιδια δομη folders στα 2 pc. πχ. αν βαζεις τα ημιτελη στο c:\downloads\tmp και τα ολοκληρωμενα στο c:\downloads\ok να τα εχεις και στο 2ο pc. το flashget εχει και μια επιλογή "import broken downloads" για να του δωσεις ενα ημιτελες jc! που δεν ειναι στη λιστα. αλλα πρεπει να θυμασαι ακριβως το url απ οπου θα συνεχισει το κατεβασμα. Ισχύει 100% . Τωρα δηλαδη εγω τι να πιστεψω?
djtakis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Για το emule απλά αντιγράφεις όλον τον κατάλογο temp. Το emule "αναλαμβάνει" τα υπόλοιπα... Επειδή τα "part files" του Emule στο σπίτι μπορεί να έχουν το ίδιο όνομα με αυτά του γραφείου, (ενώ είναι άλλα αρχεία), καλύτερα να κάνεις "import part file" από το Emule και να το οδηγίσεις στον κατάλογο που έχεις αποθυκευμένα τα "part files" του γραφείου, (φαντάζομαι CD-RW , εξωτερικό HD ή κάτι ανάλογο).
karib Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Επειδή τα "part files" του Emule στο σπίτι μπορεί να έχουν το ίδιο όνομα με αυτά του γραφείου, (ενώ είναι άλλα αρχεία), καλύτερα να κάνεις "import part file" από το Emule και να το οδηγίσεις στον κατάλογο που έχεις αποθυκευμένα τα "part files" του γραφείου, (φαντάζομαι CD-RW , εξωτερικό HD ή κάτι ανάλογο). Φιλε μου, σημαντικη βοηθεια! Πες μου ομως, ενω για την εισαγωγη των part files και την συνεχιση του download κανεις αυτη τη διαδικασια, οσον αφορα τα αρχικα αρχεια τα παιρνει απλα με copy απο το temp του emule?
eurochild Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 peiramatisou ligo kai 8a deis.. einai toso aplo pou den xreiazetai na ginoun 100 posts.. apla kaneis copy oti einai mesa sto temp tou emule kai to kaneis paste opou allou 8eleis kai apla dilwneis sto emule poio einai to temp folder sou!
karib Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 djtakis σου στελνω Pm αλλα φαινεται το Insomnia τα επαιξε για λιγο. Thanks!
ViPeRMaN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 egw me to flashget exw xasei etsi para polla downloads. meta gia kapoio logo den ta dexete k den mporeis na ta sinexiseis. isws kanw egw kati lathos... random έγραψε: στο flashget το εχω κάνει. αποθηκευει τη λιστα σε ενα αρχειο jcd (συνηθως Default.jcd) και τα ημιτελη αρχεια με καταληξη *.jc! τα παιρνεις αυτα μαζι' date=' και παιζει. πρεπει βεβαια να εχεις την ιδια δομη folders στα 2 pc. πχ. αν βαζεις τα ημιτελη στο c:\downloads\tmp και τα ολοκληρωμενα στο c:\downloads\ok να τα εχεις και στο 2ο pc. το flashget εχει και μια επιλογή "import broken downloads" για να του δωσεις ενα ημιτελες jc! που δεν ειναι στη λιστα. αλλα πρεπει να θυμασαι ακριβως το url απ οπου θα συνεχισει το κατεβασμα. Ισχύει 100% . [/quote'] Τωρα δηλαδη εγω τι να πιστεψω? den xerw ti na pistepseis. egw exe xasei polla downloads.alla opos eipa k sto proto mou reply edw: isws kanw egw kati lathos...
StavrosD Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Μπορείς να αφήσεις ανοιχτό το PC της δουλειάς; Αν ναι, ενεργοποίησε το web interface του emule. Αν το port που έχεις επιλέξει για το web interface είναι π.χ. το 1212 και το ΙΡ σου είναι το 100.100.100.100, πας στο σπίτι, συνδέεσαι στο ίντερνετ, και στον explorer πηγαίνεις στην διεύθυνση: http://100.100.100.100:1212 Έτσι από το σπίτι σου μπορείς να ψάχνεις, να προσθέτεις αρχεία για κατέβασμα, pause, resume κτλ. Το ίδιο γίνεται και μέσω κινητού με το mobile mule, το οποίο είναι ουσιαστικά web interface για κινητό.
karib Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Το ίδιο γίνεται και μέσω κινητού με το mobile mule, το οποίο είναι ουσιαστικά web interface για κινητό. Με εστειλες αδιαβαστο τωρα!!!!!!!
ViPeRMaN Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Το ίδιο γίνεται και μέσω κινητού με το mobile mule' date=' το οποίο είναι ουσιαστικά web interface για κινητό. [/quote'] Με εστειλες αδιαβαστο τωρα!!!!!!! me2!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.