MadeBy.Me Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 γειά σας και πάλι όταν πήρα τον υπολογιστή, είχα και προσφορά 3 χρόνια τζάμπα acn. οκτώμβρη τελειώνει η σύνδεση μέχρι τώρα οι λογαριασμοί αρκετά φουσκομένοι(που να είχε και πάγιο). ερχόταν συνήθως ανάμεσα 70? - 100? μόνο το ίντερνετ :oops: όταν το έλεγα σε φίλους και συγκεκριμένα σε έναν που κατέχει 56K ote + πάγιο, αυτός δν πίστευε στα αυτιά του, όπως και άλλοι. μέχρι που άρχιζα να υποψιάζομαι την acn. δανείστηκα μια σύνδεση οτενετ από έναν φίλο μου και πραγματικά οι λογαριασμοί κατέβηκαν ! ο τελευταίος ήρθε 50? και μάλιστα είχε πολλές περισσότερες κλήσεις από τους παλαιότερους και δν πιστεύω ότι κάθομαι λιγότερο στο ίντερνετ αυτό τον καιρό με την οτενέτ. λοιπόν τι λέτε? υπάρχει καμία πιθανότητα να γίνεται έτσι ?
telcomfreak Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 φιλε μου αν τα 70 με 100 € ειναι σε κλησεις ΕΠΑΚ δηλ στο λογ του ΟΤΕ αναφερονται στην κατηγορια Internet τοτε δεν φταιει η ACN γιατι το ΕΠΑΚ εχει την ιδια χρεωση σε ολους. Απλος χρεισημοποιησες λιγοτερο την Otenet για αυτο ειδες μειωση στην τιμη. Αν στον λογ του ΟΤΕ δεν αναφερεται στην κατηγορια κλησεις Internet και το υπολογιζεις εσυ βαση του νουμερου που καλεις , Τοτε το ποιο πιθανο ειναι να μην καλεις σε ΕΠΑΚ νουμερο τυπου 8962.............. αλλα σε καποιο αλλο οποτε να χρεωνεσαι με τιμολογιο αστικης. Το κοστος του ΕΠΑΚ ειναι περιπου 0.385 € την ωρα χωρις ΦΠΑ και το κοστος της αστικης ειναι 0.026 € το λεπτο. Τσεκαρισε να δεις το νουμερο που καλεις οταν συνδεεται.
agiosall~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Υπαρχει και το αλλο μηπως με την ACN "εχανες" καποιες κλησεις δηλαδη εκανε dial των αριθμο και μετα σε πετουσε και επρεπε να ξαναμπεις????
random Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 ναι. κατ αρχην δωσε το νουμερο που καλεις με acn ,και το αλλο που καλεις με αυτη που δανειστηκες μηπως.... το αλλο μπορει να ειναι οτι δεν συνδέεσαι με την πρωτη, αλλα κανεις 2-3 κλησεις για να συνδεθεις. εγω ειμαι σε isdn64 ACN, και αυτο γίνεται πολυ συχνά. Προσφατα κοιταξα τους τιμοκαταλογους isdn + 56K και βρηκα την ACN τον πιο φτηνό σε ετησιο (υπολογιζοντας την τιμη μηνός, οταν προσθεσεις και το δωρο 4-5 μηνες, δηλαδη τιμη 12μηνου διά 16 ή 17). γιατι άραγε?
telcomfreak Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 παιδια εγω χρησιμοποιω την ACN σε τρεις διαφορετικους υπολογιστες, Οι 2 μαλακιζονται με ACN ο τριτος σαν ποιο καινουργιος παιζει μια χαρα με ACN. Εχω την εντιπωση οτι εχει σχεση και το modem που εχεις Στο σπιτι χρησιμοποιω Telepassport και ειμαι ευχαριστημενος .
Aias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Καλα ολα αυτα αλλα αφου δινεις το διμηνο την 100αρα βαλε κανα adsl!!!
MadeBy.Me Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 αυτό λέω και στους γονείς μου !! τώρα θα περιμένω να μετακομίσω, και μετά θα ξεκαθαρίσω ΙΣΡ και μετά ΤΖΙ ΤΖΙ !!
knightmare Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Pes to thlefwno,h acn kanei kai analutiko logariasmo.koita pou perneis.89625 h 89624.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.