Προς το περιεχόμενο

KALO ELLINIKO SITE

tns246

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. αν ειναι δικό σου, πρεπει οπωσδηποτε να βαλεις πάνω-πάνω ενα λινκ που να σε οδηγεί "μέσα" στο κυρίως σαιτ, χωρις να πρέπει να φορτωσουμε το flash. αυτό εννοει skip, συνηθως εχει τιτλο "skip movie, skip intro κλπ". υπάρχει στο 90% των σαιτ που εχουν στην 1η σελιδα flash. οσα δεν το εχουν πασχουν απο μικρη επισκεψιμότητα.

ειμαστε πολλοί που δεν θέλουμε να περιμενουμε να φορτωσουν τα φλασακια, ουτε θελουμε να φωρτονουμε το συστημα με αχρηστα plugins (ξερεις, το macromedia flash plug-in δεν ειναι μερος του λειτουργικό, ειναι πρόσθετο)

2) αν δεις αλλα τετοια σαιτ, έχουν κωδικα που "καταλαβαινει" οτι ο επισκέπτης δεν εχει εγκατεστημένο το plugin, και εμφανιζει ενα 2ο λινκ απ οπου μπορεις να το κατεβάσεις - προαιρετικά παντα, δεν αναιρει την αναγκαιότητα για το (1).

• Super Moderators
Δημοσ.

Μερικές καλόπιστες παρατηρήσεις:

• 1. Τεράστιο flash. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να περιμένω 5 λεπτά για να μπω στο κυρίως site. Απλά έμεινα στο loading, βαρέθηκα, έφυγα.

• 2. Πρόβλεψη HTML σελίδας για όσους δεν έχουν ή δεν θέλουν ή δεν μπορούν (πχ πρόσβαση από εταιρεία) να εγκαταστήσουν flash plugin.

• 3. Λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει. Το πρώτο πράγμα που είδα μπαίνοντας (το αρχικό Intro) είναι μια τεράστια επιγραφή "Καλώς Ορίσατε στην καλύτερη ελληνική σελίδα" (η έμφαση δικιά μου).
    No comment...

Πάντα καλόπιστα.

Δημοσ.

file random to skip intro tha prostethei......

file paredwse ontos einai megalo to flash......

mpre to kaliteri Elliniki selida enoo ston Korydallo !!!!! :D

EYXARISTO gia tia opoia sxolia & paratiriseis......

kai thelo paratiriseis gia na beltioso oti mporo

Δημοσ.

Όντως πρέπει να μπεί ενα skip intro γιατι είναι πολύ μεγάλο.Το υπόλοιπο site μου άρεσε αν και όπως είπε ο paredwse θα έπρεπε να υπάρχει και html page για να καλύπτεις όλους τους χρήστες.

mpre to kaliteri Elliniki selida enoo ston Korydallo !!!!!

Απο κορυδαλλό είσαι ε; Και εγώ :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...