daniel's_saving_grace Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και δεν θυμάμαι πλέον λεπτομέρειες' date='αλλά θυμάμαι πως όταν γύρισα πίσω μου έλειπαν πολύ εκείνες οι νύχτες... :roll:[/quote'] Εμένα μου λείπουν γενικότερα οι νύχτες και οι ημέρες της εφηβίας μου!
polakis21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε παιδιά τελικά ξέρει κανείς πότε αρχίζουν και σε ποιό κανάλι? Μυλωναράς.......... 8)
BLISS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 O Mulwnas epistrefei?? SUPER! H monadikh TrashTV ekpomph pou mporesa na parakolou8hsw, ever. Eimai periergos na dw an 8a krathsei to arxiko styl kai 8a exei telara gia ka8ismata, pagoura, toulatous, 128eistes kai live striptiz... Kai an 8a bgalei epitelous to perifhmo kapelo tou.. 8umaste?? Kante pro8ermansh: Iggy Pop - TV Screen
Aias Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Τον ειχε πριν απο λιγο το Αλτερ και ειπε οτι ξεκιναει στο Extra εκπομπες μεσα στον Σεπτεμβρη καθημερινα στις 23:00. Ελπιζω μονο να καταφερει να αντεξει στις <<τηλεοπτικες παγιδες>> γιατι υπαρχει πολυ κοσμος που τον αγαπαει. Πριν 11 χρόνια σαν έφηβη που ήμουν' date=' αυτά που άκουγα τότε μου άρεσαν και πολλές φορές ένιωθα πως εξέφραζε με λέξεις,σκέψεις μου που ακόμα δεν είχα βρει τον τρόπο να τις εξωτερικεύσω. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και δεν θυμάμαι πλέον λεπτομέρειες, αλλά θυμάμαι πως όταν γύρισα πίσω μου έλειπαν πολύ εκείνες οι νύχτες... :roll:[/quote'] Χαιρομαι που εχεις το θαρρος και το λες ... Πιστευω οτι οφελησε και βοηθησε πολυ κοσμο χωρις καν να τους γνωριζει ,μονο με την παρουσια του στο γυαλι. Πιστευω οτι θα εχει παλι την ιδια επιτυχια !
VasKag Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Στο smart ειναι τελικα και οχι στο extra.
polakis21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Άντε επιτέλους να αρχίσει ο μυλωνάς να δούμε τον αρχιδι-δάσκαλο Λάσκο!!!!!!!!!!!! Έρρωσθε!!!!!!!!!!!!!! Τουλάτος for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!
daniel's_saving_grace Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Ο Τουλάτος ήταν μέγας απατεώνας Τότε που ήμουν μικρό παιδί με συνάρπαζε, αλλά έκτοτε έχω διαπιστώσει ότι 9 στα 10 από αυτά που έλεγε ήταν απλά ψέματα. Βέβαια κι εγώ θα ήθελα να τον δω για την πλάκα!
polakis21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Φίλε κάνεις λάθος για τον Τουλάτο.Πρώτα από όλα πώς διαπίστωσες ότι αυτά που λέει είναι απάτη?Ποιά είναι απάτη? Γιατί εγώ είμαι τώρα 25 ετών και από όταν ήμουν μικρός άκουσα Τουλάτο και τρελάθηκα.Λέω τί λέει το άτομο?Μετά όλα αυτά τα χρόνια έψαξα και είδα τώρα τελικά ότι αυτά που λέει σχεδόν όλα είναι αλήθεια!!!!! Πές μου ποιά είναι η απάτη να σου πω μήπως εσύ είσαι βαθιά ωυχτωμένος.Το να χλευάζεις κάτι που δεν έχεις ψάξει είναι το χειρότερο φίλε μου.Το διαφορετικό είναι όμως που θα σε ξυπνήσει............. 8)
Cristina Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Ποιός είναι ο Τουλάτος...; Και κυρίως... Τί έλεγε...; :oops: :roll:
sotris99 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Ποιός είναι ο Τουλάτος...; Και κυρίως... Τί έλεγε...;[/size'] :oops: :roll: O Παναγιώτης Τουλάτος είναι ερευνητής ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του ότι ανήκει στην ομάδα έψιλον (η ομάδα έψιλον υπερασπίζεται την άποψη του ότι οι έλληνες είναι απόγονοι εξωγήινων). Έχει γράψει δύο βιβλία "Τα Αρχεία της Χαμένης Γνώσης" από τις εκδόσεις πυρρά. Δυστυχώς η σελίδα του είναι υπό κατασκευή και δεν θα μπορέσεις να πάρεις μία γεύση του τι γράφει μέσα στα βιβλία του... Το πρώτο βιβλίο το είχα κάνει δώρο σε έναν φίλο μου... Αν θέλεις να δεις τι γράφει πες το μου να το δανειστώ και να σου σκανάρω μερικά φύλλα... Τώρα τελευταία τον πήρε το μάτι μου στο Τηλεφώς...
Cristina Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Αααα!!! Ναι... Heh... Νομίζω κάπου υπαρχει αυτό το βιβλίο στο σπίτι... :roll: Ευχαριστώ πολύ!
dwarves Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Άντε επιτέλους να αρχίσει ο μυλωνάς να δούμε τον αρχιδι-δάσκαλο Λάσκο!!!!!!!!!!!!quote] entaksei...otan skasei laskos sthn ekpomph tha to dw standar....na eidopoihseis...!! To atomo auto to ksanapetyxa sto Thlefws me kati gyalia poio space apo ta palia tou...me lampakia kokkina..!!! To exw gapsei kai se video...otan kai emeis sthn efhvia mas eixame milhsei me Lasko live sto erwtodikio...!! trelo trashkefi...kai goustarame...! :oops: 8) 8)
sotris99 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Αααα!!!Ναι... Heh... Νομίζω κάπου υπαρχει αυτό το βιβλίο στο σπίτι... :roll: Ευχαριστώ πολύ! Αυτό με το κόκκινο εξώφυλλο είναι το δεύτερο το πρώτο είναι με μπλε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.