Προς το περιεχόμενο

Ξέρετε πότε ξαναρχίζουν τα παιδιά της νύκτας??

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω περάσει άπειρα βράδυα στην εφηβική μου ηλικία παρακολουθώντας τις εκπομπές με τον ερευνητή Π. Τουλάτο και τις θεωρίες του!!!

Ξέρει κανείς πότε ξαναρχίζουν?

Είναι στο Smart

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απο οσο θυμαμαι, τα παιδια της νυκτας ηταν με τον μυλωνα και την παγουρα. προσφατα ειδα μια διαφημιση στο extra channel 3, που τη διαφημιζε οτι θα αρχισει μεσα στον σεπτεμβριο. με αλλο ονομα βεβαια, αλλα με τον μυλωνα παλι.

• Super Moderators
Δημοσ.
Υπόθεση; Μεταμεσονύχτιο talk show ήταν, με αρκετά τολμηρά θέματα κάποιες φορές.

Ο dim_b είναι, όπως πάντα, ευγενής και μετρημένος. Μεταμεσονύκτια μπούρδα ήταν - και καλά ο ένας (Μυλωνάς) να το παίζει εξεγερμένο νιάτο (εξεγερμένο γιατί; ποτέ δεν μάθαμε...) και όταν βαρέθηκαν την εξέγερση, το έριξαν στα στριπτιζάδικα...

Δημοσ.

Δεν θελω να υπερασπιστω τον Μυλωνα αλλα αρκετοι εποφεληθηκαν απο την τηλεθεαση που ειχε και τωρα βγαζουν εκατομμυρια.(π.χ. Πανια στο Αλτερ).

Κανεις ομως δεν γυρισε να πει για αυτους.

Στο τελος τελος οτι εκανε το ξεκινησε απο το μηδεν και με δικες του ιδεες και εμπνευσεις ειχε αυτην την τηλεθεαση σε ενα σχετικα αγνωστο καναλι.

Εμενα αυτο και μονο με κανει να τον συμπαθω.

Τερμα οι κονσερβες εχω βαρεθει!!!! :)

Δημοσ.

Η εκπομπή δεν ήταν μπούρδα, αν σκεφτείς τι ήταν... Ηταν νυχτερινό talk show, τέλειωνε μετά τις 3-4, και ήταν για να κρατάει συντροφιά στους ξενύχτηδες, και αυτό το έκανε πολύ καλά!

Παιδιά, κι εγω σαν έφηβος έβλεπα τις εκπομπές του Μυλωνά και όντως μπορώ να σας πω ότι έλεγε πράγματα στο γυαλί που κανένας μέχρι τότε δεν τολμούσε να πει στην Ελλάδα. Μπορεί σε μερικούς να μην άρεσαν, μπορεί κάποιες φορές το επίπεδο να κυμαινόταν αλλά ήταν όντως αντισυμβατικά και προκλητικά. (Βέβαια μερικές φορές έπεφτε στην παγίδα της εγωπάθειάς του που σίγουρα έχει).

Μιας και είμαστε τεχνολογικό forum, θυμάμαι σαν τώρα όταν τέλη του 1995 ο Μυλωνάς επικοινωνούσε από την εκπομπή του με email (είχε Eudora, θυμάμαι) και IRC με τους τηλεθεατές. Πρωτότυπο για τότε :)

Δημοσ.

Μιας και είμαστε τεχνολογικό forum' date=' θυμάμαι σαν τώρα όταν τέλη του 1995 ο Μυλωνάς επικοινωνούσε από την εκπομπή του με email (είχε Eudora, θυμάμαι) και IRC με τους τηλεθεατές. Πρωτότυπο για τότε :)[/quote']

Και μοιραζε σαν δωρα στους τηλεθεατες του κινητα με συνδεση!

Βεβαια τοτε ηταν που ειχε πρωτοξεκινησει η κινητη στην Ελλαδα :)

Ειχε καταφερει να κανει τους νεους(και οχι μονο) να τον εμπιστευτουν και να τον ακουν.Δυσκολο να χειραγωγεις νεους(ειτε μεσα στην οικογενεια,ειτε μεσα στο σχολειο,ειτε αλλου),αλλα εκει ηταν που τα καταφερνε και εκει οφειλοταν η επιτυχια του.

Δημοσ.
Ειχε καταφερει να κανει τους νεους(και οχι μονο) να τον εμπιστευτουν και να τον ακουν.Δυσκολο να χειραγωγεις νεους(ειτε μεσα στην οικογενεια,ειτε μεσα στο σχολειο,ειτε αλλου),αλλα εκει ηταν που τα καταφερνε και εκει οφειλοταν η επιτυχια του.

Νομίζω πως θα συμφωνήσω... :D

Δεν τον είδα ποτέ στην TV, αλλά σχεδόν ένα ολόκληρο καλοκαίρι τον άκουγα στο ραδιόφωνο.

Κάπου πρέπει να υπάρχει ακόμα μια ηχογραφημένη εκπομπή του... :roll:

Πριν 11 χρόνια σαν έφηβη που ήμουν, αυτά που άκουγα τότε μου άρεσαν και πολλές φορές ένιωθα πως εξέφραζε με λέξεις,

σκέψεις μου που ακόμα δεν είχα βρει τον τρόπο να τις εξωτερικεύσω.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και δεν θυμάμαι πλέον λεπτομέρειες,

αλλά θυμάμαι πως όταν γύρισα πίσω μου έλειπαν πολύ εκείνες οι νύχτες... :roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...