st4vr0s Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ την πλαστική βάση που στηρίζεται η ψύκτρα του επεξεργαστη? Μου έχουν σπάσει τα 2 ποδαράκια και θέλω να βρώ μια άλλη. Αμα δεν υπάρχει μήπως ξέρετε που θα βρώ ψύκτρα που βιδώνει στις τρύπες του mobo? (το mobo ειναι qdi Superb 4E-A)
Teacher Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Ρίξε μια ματιά http://www.checkmate.gr/ μήπως βρεις κάτι, αν και προς ψύκτρα σε βλέπω γιατί είχα πάθει το ίδιο.
1Mbitmx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 file st4vro epatha kati analogo. eimai agglia auto to diastima kai agorasa apo to overclockers.co.uk mia motherboard kai tis eleipe auti i vasi. epsaksa se ola ta magazia pliroforikis stin poli pou meno kai oloi mou eipan oti den poulane vaseis giati erxontai san standar me tin motherboard. telikos epikoinonisa me to magazi pou mou tin esteilan kai aurio tha mou erthei. to kalitero tha itan na rotages sto magazi pou tin pires prota kai meta se ola ta ypoloipa.
st4vr0s Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν υπάρχει ψύκτρα που βιδώνει αλλά φτηνή? Την θέλω για κανονική χρήση σε ένα σέλερον 1.7 σε QDI SUPERB 4E-A
1Mbitmx Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 se sites exo dei foto me psiktres pou exoun tin vasi alla den ksero an einai mesa sto paketo. to kalitero einai an exeis xrono pigaine rota se magazia.
ApostolosA Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Μπορείς να βρείς εδώ http://www.quietpc.com/uk/p4cooling.php
tzoulis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Μπορώ να σου βρω, αλλά είμαι Ηράκλειο Κρήτης....
1Mbitmx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 xthes mou irthe mia thermalright psiktra kai eixe mesa vasi. ara poli pithanon na erxetai vasi me opoiadipote psiktra
Narayan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Eίναι σπάνιο να έχει μία ψύκτρα P4 δική της βάση στο κουτί... η Thermalright είναι η μόνη που γνωρίζω να κάνει κάτι τέτοιο (και αν δε σφάλω είναι ειδική βάση για ThermalRight ψύκτρα, όχι για οποιαδήποτε) st4vr0s μπορείς να βάλεις αγγελία ζήτησης για καμμένο P4 board, πιστεύω κάποιος θα βρεθεί να στο δώσει με τη βάση του...
paravatis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 stavro mporei na mporeso na sou vro ego apo kammia xalasmeni obo sti douleia tetoia vasi. de sou yposxomai tpt alla an prokypsei kati tha sou po entos ton imeron.
1Mbitmx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 και αν δε σφάλω είναι ειδική βάση για ThermalRight ψύκτρα, όχι για οποιαδήποτε) i xp90 pantos mpike ganti stin mama vasi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.