Προς το περιεχόμενο

Agora ATI. 9600 256 MB i 9800 128?

andrip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωπ πράγματι! Thanks, μ'αρέσει που το χει και με κόκκινα γραμματα και δεν το είδα. Φαντάζομαι λές για τη συγκεκριμένη sapphire και όχι γενικότερα για τις sapphire γιατι έχω ακούσει οτι οι sapphire και club-3d είναι απο τις καλύτερες. Τι μου προτείνεται;

Δημοσ.

Αν έχεις πιστωτική κάρτα μπορέις να αγοράσεις την 9800 από την Crusial

http://www.crucial.com/eu/store/partspecs.asp?IMODULE=CTV9800PRO128MB

Αρκετά καλή τιμή, στέλνει Ελλάδα και έχει γρήγορη εξυπηρέτηση.

Ναι λέω για την συγκεκριμένη κάρτα Saphire. Άλλες 9800 ακόμα και της ίδιας εταιρίας έχουν 256bit μνήμη.

Δημοσ.
Ωπ πράγματι! Thanks, μ'αρέσει που το χει και με κόκκινα γραμματα και δεν το είδα. Φαντάζομαι λές για τη συγκεκριμένη sapphire και όχι γενικότερα για τις sapphire γιατι έχω ακούσει οτι οι sapphire και club-3d είναι απο τις καλύτερες. Τι μου προτείνεται;

H Sapphire κατασκευάζει κάρτες για αρκετές άλλες εταιρίες, μεταξύ άλλων και για αυτές που ανήκουν στον όμιλο CP-tech (Powercolor, Club3D etc.).

΄Εχω συγκρίνει κάρτες της Sapphire με των άλλων προαναφερόμενων εταιριών και πράγματι είναι ακριβώς ίδιες μέχρι και το τελευταίο pin. Η μόνη ίσως διαφορά είναι ότι οι εταιρίες μπορεί να βάλουν άλλες μνήμες που ωστόσο εξακολουθούν να βρίσκονται εντός των ελάχιστων χρονισμών της ΑΤΙ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...